Fodbold

UEFA sigter Neymar efter udbrud

Skrevet for

den

 

UEFA meddeler, at de har indledt en sag mod PSG-stjernen med det fulde navn, Neymar da Silva Santos Júnior.

 

Han skrev et voldsomt udbrud efter nedturen mod Manchester United.

Neymar var ved tasterne, da PSG forleden tabte 1-3 til Manchester United og røg ud af Champions League.

Den skadede brasilianer var alt andet end tilfreds med kampens forløb og skrev blandt andet på Instagram:

– Det er en skændsel. De sætter fire mennesker, der intet ved om fodbold, til at have ansvaret for at se den langsomme gengivelse for VAR. Der er intet straffespark. Hvordan kan der være hånd på bolden, når den rammer hans ryg.

Neymar tilføjede også et par mindre pæne ord til sit udbrud, og det koster ham nu en disciplinærsag hos UEFA, meddeler forbundet på sin hjemmeside.

 

 

Kilde Bold.dk 

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Klik for at kommentere

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fodbold

Batman spænder ben for Valencia-logo

Skrevet for

den

DC Comics, der står bag Batman, er ikke tilfredse med Valencias brug af en flagermus i markedsføringen. Tegneseriegiganten mener det er i strid med deres trademark.

Valencia er igen kommet i Batmans søgelys.

Den spanske klub har en flagermus i klublogoet og som symbol. DC Comics, der står bag og har patent på Batman, mener, at det bryder trademark-lovgivningen. Det skriver AP.

Samme fejde udspillede sig for et par år siden, hvor Valencia og DC Comics indgik forlig, men på det seneste har klubben anvendt en flagermus i forskellige grafiske sammenhænge for at fejre klubbens 100-års-jubilæum.

Dét er faldet DC Comics for brystet, og de har derfor klaget over ‘risikoen for forveksling’ til EU, oplyser AP.

– Parterne har anmodet om forlængelse af ‘afkølingsperioden’ for at forhandle om en mulig aftale. Denne periode kan forlænges til 30. oktober 2020, oplyser advokatfirmaet Garrigues, der repræsenterer Valencia, til AP.

Hvis ikke parterne bliver enige om en aftale, bliver sagen afgjort af EU’s ‘intellectual property office’.

 

 

Kilde Bold.dk

Læs artiklen

Fodbold

Hareide efter uafgjort mod Kosovo: Alt skal blive bedre mod Schweiz

Skrevet for

den

Det danske fodboldlandshold måtte nøjes med 2-2 i torsdag aftens testlandskamp på udebane mod Kosovo, og det var landstræner Åge Hareide ikke spor tilfreds med.

“Absolut alt skal blive bedre til på tirsdag. Det er der ingen tvivl om,” sagde Danmarks norske landstræner efter kampen til 6’eren, der havde tv-rettighederne til kampen mod Kosovo.

Tirsdag spiller det danske landshold EM-kvalifikationskamp mod Schweiz på udebane.

Danmark begyndte uden blandt andet uden stjernen Christian Eriksen (Tottenham) til torsdagens kamp i Kosovo, hvor  det danske spil var usammenhængende og chanceforladt.

Kosovo kom foran kort før pausen på et hovedstødsmål af Amir Rrahmani (Lokomotiva Zagreb), og da det danske spil ikke blev bedre i det første kvarter af anden halvleg, tog Åge Hareide konsekvensen og sendte både Christian Eriksen, Simon Kjær (Sevilla FC) og Kasper Dolberg (Ajax) på banen.

Kort efter begik den tidligere Lyngby-spiller Herolind Shala (Vålerenga) straffespark mod Martin Braithwaite (Leganés), og  det store tilbud omsatte Christian Eriksen til mål.

Men glæden over udligningen varede ikke ret længe, for tre minutter senere sendte Bersant Celina (Swansea) forbi Kasper Schmeichel (Leicester) i det danske mål, og så var de rød-hvide lige vidt.

I to minutters overtid lykkedes det imidlertid for Pierre-Emile Højbjerg (Southampton) at komme alene med hjemmeholdets målmand, Arijanet Muric (NAC Breda) og sende bolden i mål til det uafgjorte slutresultat.

På denne måde forlængede det danske landshold stimen af kampe uden nederlag i ordinær tid under Åge Hareides ledelse til 25 stykker af slagsen.

Danmark tabte ganske vist to landskampe sidste år. Men den ene var til Kroatien i VMs ottendedelsfinale efter straffesparkskonkurrence (3-4), og den anden var med det såkaldte vikar-landshold på udebane mod Slovakiet (0-3), hvor John ‘Faxe’ Jensen stod i spidsen for et sammenrend af spillere fra den tredje- og fjerdebedste danske række.

“Jeg tror ikke, vi tog for let på det. Men det kan nemt blive sådan, når man skal ud at spille en venskabskamp. Og vores fokus er på Schweiz,” sagde Åge Hareide efter torsdagens møde med Europas yngste nation.

Inden Danmarks kamp mod Schweiz tirsdag, skal schweizerne spille EM-kvalifikationskamp mod Georgien på udebane lørdag. Puljens to sidste hold, Gibraltar og Irland, mødes også lørdag.

Læs artiklen

Fodbold

Delaney uenig med Hareide: Jeg vil gerne spille mod Kosovo

Skrevet for

den

Landstræner Åge Hareide og midtbanespilleren Thomas Delaney er ikke enige om, hvorvidt det er godt, at det danske fodboldlandshold torsdag skal spille landskamp mod Kosovo.

Danmark møder Europas yngste nation på udebane i en venskabslandskamp torsdag aften.

Landsholdet har siden mandag forberedt sig på EM-kvalifikationskampen mod Schweiz i næste uge. Og Åge Hareide havde hellere set, at holdet var blevet i træningslejren i stedet for at miste kostbar tid på at tage til Kosovo. I en landskamp er der desuden en lidt større risiko for, at spillerne bliver skadet end ved træning.

“Jeg ville have foretrukket træning, fordi det kan forberede holdet på en bedre måde. Det har ikke noget med Kosovo at gøre. Jeg har selv været hernede for at spille mod Jugoslavien. Der er gode spillere i dette område,” siger Danmarks norske landstræner ifølge Ritzaus Bureau.

Men Thomas Delaney er uenig med sin chef.

“Jeg forstår godt, hvad Åge mener med, at vi kunne træne mere, for vi er ikke så meget sammen som hold. Men jeg vil hellere spille kampe,” siger Borussia Dortmund-spilleren, der understreger, at Danmark går efter at vinde kampen, selvom den kun er en testmatch.

Danmark er i en femholdspulje i kvalifikationen til EM i fodbold i næste år, og de rød-hvide er oversiddere i første runde. Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har forlangt, at oversidderne i femholdspuljerne skal spille venskabskampe mod hinanden, mens de øvrige hold afvikler kvalifikationskampe.

Danmark spiller den første kamp på udebane mod Schweiz  i EM-kvalifikationspuljen tirsdag aften. Lørdag skal Schweiz møde Georgien på udebane i deres første kvalifikationskamp. Puljens to øvrige hold er irland og Gibraltar.

 

 

Læs artiklen

Fodbold

Fuengirola mindes geniet, ‘Juanito’

Skrevet for

den

Tirsdag, den 2. april, er 27-årsdagen for Juan Gómez ‘Juanito’s død. Fodboldspilleren mistede tragisk livet i en trafikulykke i en alder af kun 37 år.

I den anledning vil Fuengirola, hvor Juan Gómez ‘Juanito’ blev født, mindes dette store fodboldtalent.

Juan Gómez González, kaldet ‘Juanito’, blev født i Fuengirola, Málaga den 17. november 1954.

Der gik ikke længe før hans barneben viste store talenter med en fodbold. Juanito blev senere beskrevet, som en spiller med en enorm drible evne.

Han er mest kendt for sin fantastiske karriere hos klubben Real Madrid, hvor han spillede på forward position. I løbet af 13 sæsoner deltog han i 350 La Liga-kampe og scorede 99 mål.

Juan Gómez døde den 2. april i 1992 i en tragisk trafikulykke på vej hjem efter en kamp i Calzada de Oropesa, Toledo. Han blev kun 37 år og efterlod tre børn.

Tirsdag, den 2. april og som hvert år, vil Fuengirola mindes dette store talent med et program dedikeret til ‘Juanito’.

Læs artiklen

Fodbold

Godt nyt for Danmark: Schweiz mangler deres farligste spillere

Skrevet for

den

Danmark møder i første runde af kvalifikationen til EM Schweiz, der må undvære deres to mest målfarlige spillere.

Hverken Haris Seferovic fra Benfica eller Xherdan Shaqiri fra Liverpool er med, når det på tirsdag går løs mellem Schweiz og Danmark i kvalifikationen til EM i fodbold næste år.

Haris Seferovic pådrog sig en overbelastningsskade, da Benfica tidligere på måneden spillede Europa League mod Dinamo Zagreb i Kroatien. Og Xherdan Shaqiri har fået betændelse i lysken og er derfor taget hjem fra det schweiziske landsholds træningslejr.

Tilsammen har de to spillere scoret 39 mål for det schweiziske landshold. Haris Seferovic præsterede at lave hattrick, da Schweiz i holdets sidste kamp i efterårets Nations League vandt 5-2 over Belgiens bronzevindere fra sidste års VM.

Med 15 mål er Haris Seferovic desuden topscorer i den portugisiske liga.

Xherdan Shaqiri skiftede i sommer til Liverpool fra Stoke, der rykkede ud af Premier League. På det seneste har han dog haft svært ved at få spilletid for Premier Leagues førerhold.

Schweiz’ træner, Vladimir Petkovic, tager det udadtil nogenlunde roligt, at to af holdets nøglespillere ikke kan spille.

“Det er ikke sådan, at vi er afhængige af én spiller. Når der er en spiller, der ikke kan være med, må resten af holdet bare give noget mere. Det er måden at kompensere på,” siger den schweiziske landstræner ifølge netmediet Nau.

Schweiziske medier spekulerer i, at Schweiz i angrebet stiller med tre mand fra Bundesligaen:

Steven Zuber (VfB Stuttgart), Admir Mehmedi (VfL Wolfsburg) og Breel Embolo (Schalke 04).

Midtbanen kommer så til at bestå af Granit Xhaka (Arsenal), Remo Freuler (Atalanta) og Denis Zakaria (Borussia Mönchengladbach).

Schweiz spiller første runde lørdag på udebane mod Georgien, mens Danmark er oversiddere i puljen, der består af fem hold, hvorfra to går videre til slutrunden.

Åge Hareides udvalgte spiller venskabskamp på udebane mod Kosovo torsdag.

Kampen mellem Schweiz og Danmark spilles tirsdag aften i Basel.

 

 

Læs artiklen

Fodbold

Christian Poulsen bliver assistent i Ajax

Skrevet for

den

Christian Poulsen, der tidligere spillede for Sevilla FC og det danske landshold, bliver fra den kommende sæson assistenttræner i hollandske Ajax.

Den 39-årige dansker har været tilknyttet Ajax i et stykke tid, og klubben har altså valgt at forfremme Christian Poulsen til assistent-træner i den kommende sæson, fordi den nuværende, Alfred Schreuder, bliver cheftræner i tyske Hoffenheim.

“Der har været en god kemi, og de må have set, at jeg kan bringe noget. Det er super spændende, og jeg ser Ajax som et sted, hvor jeg kan lære en masse,” siger Christian Poulsen til Ritzaus Bureau.

Christian Poulsen bliver assistent for den nuværende træner, Erik ten Haag, der har haft stor succes i jobbet. Senest slog Amsterdam-klubben de forsvarende Champions League-vindere, Real Madrid, ud af årets turnering.

Tidligere har Christian Poulsen spillet to år for Ajax. Det var i perioden 2012-14, hvor klubben i begge tilfælde vandt det hollandske mesterskab.

Inden da spillede han bl.a. for Sevilla FC i to år. Her var han en meget populær spiller i perioden 2006-08, hvor klubben både vandt den daværende UEFA Cup – der nu hedder Europa League – og den spanske pokalturnering én gang.

Christian Poulsen blev den første og hidtil eneste dansker, der opnåede at spille i Europas fem største ligaer. Foruden Sevilla FC nåede han også at repræsentere tyske Schalke 04, italienske Juventus, engelske Liverpool og franske Evian.

Han er dog hverken den første eller den eneste spiller, der har nået denne bedrift. Den første var rumæneren Florin Raducioiu, der optrådte for Espanyol i Spanien, VfB Stuttgart i Tyskland, West Ham i England, Monaco i England og flere italienske klubber – bl.a. Brescia.

Christian Poulsen var i sin aktive karriere midtbanespiller, og han nåede 92 kampe for det danske landshold. Han var med ved VM i 2002 og 2010 og ved EM i 2004 og i 2012.

Han har efter sit karrierestop i 2015 taget en træneruddannelse under det europæiske fodboldforbund (UEFA). Kontrakten med Ajax som assistenttræner er to-årig.

 

 

Læs artiklen

Populær