The Westin La Quinta Golf Resort & Spa – Luksus golf tæt på Puerto Banus

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa – Luksus golf tæt på Puerto Banus

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa er et eksklusivt golfresort i Marbella, på Costa del Sol, med en fantastisk 27 hullers golfbane, gourmet og spa.

Kun fem minutter fra det mondæne Puerto Banus, finder du The Westin La Quinta Golf Resort & Spa. En oplagt golfbane for de rige og berømte, men de fleste gæster er faktisk helt almindelige golfspillere som gerne vil have en golfbane udover det sædvanlige til en overkommelig pris.

Golfbanen er designet af de spanske Ryder Cup stjerne Manuel Pinero og Antonio Garrido og golfbanen kan bedst beskrives som en sjov udfordrende golfbane som passer til golfspillere på alle niveauer.

Golfbanens kvalitet er helt i top og mange andre golfbaner kigger tit missundeligt på deres tætklippet greens, fairways og teebokse.

Vi har hørt, fra flere spillere, at The Westin La Quinta Golf Resort & Spa skulle have Europas smalleste fairways og efter selv, at have spillet banen, må vi give dem ret. På flere af hullerne føler man, at man skal lægge sin driver ud i et smalt landingsområde. Flere af hullerne kan virke skræmmende fra teeboxen og udover, at være en smal bane, er der også flere par 4 huller, som er utroligt lange, for golfere på alle niveauer. For eksempel er banens sværeste hul et frygtindgydende par 4 hul, som spiller hele 400 meter fra gul tee og 411 meter fra hvid tee.

Rigtig mange af hullerne er en ren nydelse; fairways og greens er enormt velholdte, selvom banen er meget besøgt hele året rundt. Flere af hullerne er rigtig flotte, blandt andet på sløjfe A, hvor de har et par 3 hul, på 136 m fra gul tee, med en lille, smuk sø foran.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa har 3 x 9 huller og det giver dem rigtig god mulighed for at sammesætte golfrunder på kryds og tværs, så man ikke bliver træt af at spille de samme 18 huller.

Vært for Andalucia Costa del Sol Open de Espana 2018

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa satser også stort på at bliver et kendt navn og skal være vært for Andalucia Costa del Sol Open de Espana 2018 for damerne på Ladies European Tour. En golfturnering som denne er helt sikkert en anerkendelse af deres hårde arbejde med at skabe en af Costa del Sols bedste golfbaner.

The Westin La Quinta Golf Resort & Spa er bestemt en bane vi kan anbefale, især hvis du også ønsker storby og luksus, da den ligger i nærheden af Marbella og Puerto Banus, men også kun 30 minutters kørsel fra Málaga centrum.

Se video fra da vi besøgte The Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Se golfpakker til Westin La Quinta Golf Resort & Spa

Skrevet af NordicGolfers.com