Events Costa Del Sol

The Black Eyed Peas optræder i Torre del Mar

Skrevet for

den

 

I forbindelse med international tour optræder The Black Eyed Peas på sommerfestivalen i Torre del Mar.

 

Over dagene fra den 3. til den 6. juli afholdes dette årlige event i Torre del Mar.

Gruppen, som synger med Maluma på nyeste album, vil i forbindelse med tour optræde her.

Dette er i år den sjette udgave af Torre del Mars succesfulde musik-festival på stranden.

The Black Eyed Peas afholder kun koncerter to andre steder i Spanien under deres tour.

Gruppens internationale tour går denne gang under navnet, 11:11.

Billetter til en startpris af 20 euro kan købes via dette link: www.weekendbeach.es

Rigtig god fornøjelse med lille forsmag forneden:

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Events Costa Del Sol

Flere end 45.000 ventes til Pride 2019 i Torremolinos

Skrevet for

den

I dag starter Pride 2019 i Torremolinos. Der er gratis arrangementer og underholdning i byen helt frem til søndag den 2. juni.

Lørdag tager Torremolinos fat på den første af de spanske Pride-fester i år. Senere følger også Madrid og Barcelona.

Festen forventes i år at have over 45.000 besøgende, skriver La Opinión de Málaga.

I dag åbnes der med beachvolley på Eden Beach og senere i dag er der bordfodbold, med rigtige spillere, på Plaza de La Nogalera. Også søndag er der forskellige sportsaktiviteter på programmet.

Fra på tirsdag vil der være konferencer, workshops og kortfilmfestival.

På torsdag vil det traditionelle regnbueflag blive hejst ved rådhuset ved middagstid og også torsdag, klokken 20.30, vil Víctor Gutiérrez, den første spanske OL-deltager, som sprang ud af skabet, holde tale på Plaza de La Nogalera.

Hele ugen er der musik, sportsbegivenheder og underholdning på pladser og stræder.

Festivalen er arrangeret af rådhuset, over 100 forretninger i byen og LGTBI-organisationerne, og der forventes 250.000 overnatninger og en omsætning på 35 millioner euro i forbindelse med festen.

Den store parade er lørdag den 1. juni.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Ny dato for Fuengirolas ‘Día del Perro’

Skrevet for

den

Grundet regn sidst i marts blev den tiende udgave af dagen til glæde for hunde flyttet til en mere sikker dato, nemlig nu på søndag den 19. maj.

Eventet afholdes hvert år nedenfor borgen i Fuengirola, Málaga, hvor marked med relation til hunde igen vil være sat op.

Dagen begynder dog fra Plaza de España i selve byen, hvor man kan deltage i den traditionelle gåtur med sin firbenede ven. Turen starter kl. 10, hvor man går ned gennem byen og langs med strandpromenaden indtil man når borgen. Her er der lagt op til en dag i hundens tegn, selv om alle dyr kommer i højsædet den dag.

I år vil deltagere i gåturen få en lille plastikbeholder indeholdende en væske, som man kan bruge til at desinficere området hvor ens hund har besørget sig. Akkurat som det ved lov er blevet vedtaget i Benalmádena.

Byrådet i Fuengirola opfodrer som altid alle hundeejere og dyreelskere til at deltage i dagen på søndag. Denne tiende udgave af ‘Día del Perro’ vil i øvrigt være dedikeret til hundene i det nationale politi-korps

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Grundlovsfest i Casa Danesa

Skrevet for

den

Traditionen tro fejrer klubben i Mijas den danske grundlovsdag, den 5. juni, med et frokost-arrangement. I år står der krabbesalat, and og pandekager på menuen.

Festlighederne afholdes i klubben fra kl. 13.30, hvor den danske ambassadør Hr. Jens Kisling holder grundlovstalen efter forretten.

Pris for medlemmer er 35 euro og for ikke medlemmer 40 euro, hvor følgende efter en velkomstdrink vil blive serveret:

Forret: Krabbe/rejesalat på hjemmelavet brød plus et glas hvidvin.

Hovedret: Andeconfit med pommes rõsti, rødkålssalat og en lækker sauce ledsaget af et glas rødvin.

Dessert: Hjemmelavede pandekager med is og kaffe.

Tilmelding skal ske senest den 3. juni hos enten Lis på klubbens kontor eller direkte til bestyrer af restauranten, Thomas Schou Petersen (952 475 151).
Club Danés finder du her:
Urb. Haza del Algarrobo
Ctra. de Mijas, km. 2,2
29650 Mijas
Tlf. +34 952 472 880 eller på mobil 635 292 602
clubdanes@gmail.com
www.clubdanes.dk
Facebook Club Danés

 

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Cudeca afholder på søndag Walkathon i Benalmádena

Skrevet for

den

På søndag den 12. maj afholdes det populære event, “March for Cudeca – Walkathon” på strandpromenaden i Benalmádena, hvor tre forskellige ruter er planlagt.

Borgmesteren i Benalmádena, Víctor Navas ( i midten på billedet), var tirsdag til stede ved præsentationen ledsaget af Rafael Olalla og Angel Krebbers fra Cudeca organisationen.

Rafael Olalla påpegede, at “Cudeca har brug for samfundets støtte for at kunne fortsætte med at passe kræftramte mennesker, og bad derfor folk om at deltage i søndagens event”.

“Via deltagelse i gåturen, eller løbet hvis man ønsker, øges vores midler til at pleje mennesker med kræft og andre sygdomme i fremskredne stadier samt vores evner til at støtte deres slægtninge”, sluttede han.

Borgmesteren i Benalmádena inviterede ikke kun alle beboerne i Benalmádena, men også enhver fra Málaga provinsen til at deltage og dermed støtte denne non-profit organisation. Víctor Navas sagde, at “Cudeca gør et kæmpe stykke arbejde for at give mennesker den bedste tid mod livets slutning, og det er derfor yderst vigtigt at vi deltager i solidaritets-events, som f.eks. “March for Cudeca – Walkathon” på søndag.

Gå- eller løbeturen til fordel for Cudeca finder sted på promenaden foran hotellet Sunset Beach Club (calle Torrevigia Benalmádena) og vil have tre ruter:

  • 10 kilometer med start kl. 10:30
  • 5 km med start kl. 12:00
  • 2 km med start også kl. 12: 00

Udover at man støtter en vigtig organisation får man også frisk luft samt motion og efter selve løbene er der lagt op til fest med live musik, paella og børnelege.

Deltagelse koster 10 euro for voksne og 6 euro for børn (0-12 år) og kan gøres via www.cudeca.org  eller i velgørenhedsbutikkerne og i CUDECA-centret i Benalmádena. Man kan også registrere sig selvsamme dag ved borde, der er sat op langs med strandpromenaden foran Sunset Beach-hotellet (€ 12 voksne og € 6 barn).

Man er naturligvis også velkommen til at støtte Cudeca, selvom man ikke kan deltage på søndag, på hvilken som helst anden dag på året.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

‘Feria del Marisco’ fejres i Benalmádenas Levante havn

Skrevet for

den

Fisk- og skaldyrsmarkedet, der afholdes i havnen i Benalmádena, begyndte i går og løber indtil på søndag, den 5. maj. Fra i morgen fejres også korsenes dag i byen.

Borgmesteren i Benalmádena, Víctor Navas, indviede i går, den 1. maj, den ellevte udgave af dette marked, som afholdes indtil på søndag.

Over disse dage bliver kvalitet til en billig penge sat i højsædet, hvor man kan nyde friske fiskeanretningen i den stærke forårssol. Navas sagde, “kvaliteten hænger her sammen med de reaturatører, der deltager i eventet.” Sidste år ved den 10. udgave af ‘la Feria del Marisco’ blev der af 25.000 besøgende spist syv tons fisk og drukket mere end 5.000 liter øl.

Benalmádena fejrer i øvrigt også korsenes dag fra i morgen og indtil på søndag, hvor man rundt omkring i byen kan se forskellige religiøse udsmykninger.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Foredrag om Jordstråler, Vandårer og Sundhed på Costa del Sol

Skrevet for

den

På næste mandag, den 6. maj, bliver der afholdt et foredrag om Jordstråler, Vandårer og Sundhed i en helseklinik i Fuengirola, Málaga. Foredraget er af Jens Arrent.

Vitafakta Health Clinic afholder på næste mandag, den 6. maj, et foredrag v. Jens Arrent, som begynder kl. 19 og varer i to timer.

Jens Arrent, der er biokinesiolog og jordstråleekspert, vil her fortælle om jordstråler og vandårer, og hvilken betydning de kan have for vort helbred. Først handler det om at kortlægge vandårer og jordstråle-gitre. For eksempel er det over længere tid usundt og nedbrydende at sove oven på vandårer eller på jordstrålekrydsene, fordi strålingen dér har en ekstra stærk og negativ ‘afladende’ energi på kroppens celler til skade for immunforsvaret og kroppens energibalance. Derfor kan det ofte anbefales at flytte sengen og eller at sætte afskærmning op.

Den danske ekspert indenfor dette interessante område er på Costa del Sol fra den 4. til den 8. maj, hvis man har interesse i en opmåling i sit hjem.

Hvis således skriv en mail til: vitafakta@vitafakta.es eller ring på 678253510. Der er begrænset plads til foredraget, tilmelding er derfor nødvendig på samme mail eller telefonnummer.

Helseklinikken finder du på denne adresse:

Edif. Virgen del Carmen 4B, C. Alfonso XIII, 2, 29640 Fuengirola, Málaga

Læs artiklen

Populær