Stolt Modric: Ballon d’Or overgår mine drømme

Stolt Modric: Ballon d’Or overgår mine drømme

 

Real Madrids Luka Modric er stolt af kåringen som verdens bedste fodboldspiller – en hæder, han ikke havde turde drømme om.

 

Kroatiske Luka Modric krydrede mandag et i forvejen flot 2018 med at løbe med Ballon d’Or-titlen som verdens bedste fodboldspiller.

Real Madrid-profilen er enormt stolt over den fornemme hæder efter et år, hvor han vandt Champions League med Real Madrid og hentede sølv ved VM med Kroatien.

– Det er et fantastisk og unikt øjeblik for mig. Det er en belønning til hele min karriere og det hårde arbejde, jeg har lagt i det over årene, siger Modric til Real Madrid TV.

– Det gør mig stolt, og det er unikt. Det har været en drømmesæson, og jeg kan ikke bede om mere. Vi har stadig muligheden for at vinde VM for klubhold, og jeg håber, at vi kan gøre det, så jeg kan få rundet dette år bedst muligt af.

– Det har krævet meget af mig, og jeg har arbejdet virkelig hårdt for at nå hertil, hvor jeg er i dag. Da jeg startede med at spille fodbold, drømte jeg om at opnå store ting, men at vinde denne pris overgår mine drømme.

33-årige Modric er den første kroat til at vinde prisen.

Den norske forward, Ada Hegerberg vandt på lige fod og for første gang kvindernes trofæ.

 

 

Kilde Bold.dk