Video: Spansk landsholdsstjerne piftet af træningsbanen - Costa Posten

Video: Spansk landsholdsstjerne piftet af træningsbanen

Video: Spansk landsholdsstjerne piftet af træningsbanen

 

Gerard Piqué blev buhet af træningsbanen, da det spanske landshold trænede i går.

 

Bølgerne er gået højt i Spanien siden søndagens kontroversielle afstemning om catalansk selvstændighed, og den spanske landsholdslejr var ingen undtagelse.

Således blev FC Barcelona-forsvareren Gerard Piqué buhet ud af de spanske fans, da landsholdet trænede i Madrid mandag. Faktisk var protesterne mod Piqué så voldsomme, at træningen blev afblæst efter 23 minutter.

30-årige Piqué, der har 65 A-landskampe for Spanien på CV’et, er kendt som stor fortaler for catalansk selvstændighed, og søndag formiddag lagde han et billede op på Twitter, hvor han meddelte, at han havde stemt, og at de sammen skulle forsvare demokratiet.

Episoden til landsholdstræning er ikke første gang, at Piqués holdning til catalansk selvstændighed møder modstand blandt alle andre end catalonierne. Tidligere er han blevet buhet af, når han har spillet landskampe for Spanien. Noget, både hans landsholdstræner og medspillere har fordømt.

Måske tidligere stop

Flere fans havde bannere med, hvor de opfordrede Piqué til at stoppe på det spanske landshold. Noget, han i forvejen har meddelt, at han vil gøre efter VM-slutrunden i 2018, da han ikke føler sig velkommen på landsholdet.

Efter søndagens dramatiske begivenheder, hvor FC Barcelona af sikkerhedsårsager spillede for tomme tribuner, tilbød Piqué med tårer i øjnene at indstille sin landsholdskarriere nu.

 

 

 

 

 

 

Kilde DR Nyheder