Sky Sports: Christian Eriksen er verdens femte bedste

Sky Sports: Christian Eriksen er verdens femte bedste

 

Sky Sports har placeret Eriksen foran Lewandowski og en plads fra Ronaldo på liste over de 100 bedste.

 

Tottenhams danske kreatør Christian Eriksen har haft et flot 2017.

Med mål og assist for både klubhold og det danske landshold har Eriksen haft en nøglerolle i Danmarks VM-kvalifikation og Tottenhams præstationer i Premier League og Champions League.

Det er også blevet bemærket hos den engelske mediegigant Sky, der på sin liste over de 100 bedste fodboldspillere i verden det seneste år har Eriksen placeret som nummer fem foran navne som Eden Hazard, Phillipe Coutinho og Robert Lewandowski.

Sky Sports giver Eriksens femteplads følgende begrundelse:

»Stop Eriksen, stop Tottenham. Det er blevet et ofte gentaget mantra i de seneste uger af 2017, og selvom Harry Kane nok har en mening om det, så er det tydeligt, at den danske midtbanespiller er en integreret del af Spurs’ urværk af en midtbane,« skriver Sky Sports, der også bemærker Eriksens hattrick mod Irland i den anden VM-play-off kamp.

»Eriksen er den spiller på Pochettinos hold, der kan slå de afgørende afleveringer, men højdepunktet i 2017 var hans hattrick i Danmarks sejr i VM-kvalifikations play-off kampen mod Irland,« lyder det.

Eriksen er lige i hælene på den Ballon d’Or-vindende Cristiano Ronaldo, der er nummer fire på listen, mens brasilianske Neymar er nummer tre og Harry Kane nummer to. FC Barcelonas Lionel Messiet topper listen.

Sky Sports liste har tidligere været genstand for diskussioner grundet sine rangeringer af spillere. På dette års liste er det blandt andet bemærkelsesværdigt, at Manchester Uniteds spanske målmand David de Gea er nummer 96 og Real Madrids midtbanedynamo Luca Modric er nummer 97 blot to pladser foran listens anden dansker, Thomas Delaney.

Den tidligere FC København-spiller og nuværende Werder Bremen motor er således nummer 99 på Sky Sports liste.

 

 

 

 

 

 

Kilde Jyllands-Posten