Events Costa Del Sol

Sir Roderick kommer til Fuengirola til sommer

Skrevet for

den

 

Den 73-årige britiske rocksanger, Rod Stewart, optræder til sommer på ‘el Castillo de Sohail’ i Fuengirola, Málaga.

 

Sir Roderick David Stewart, CBE er en britisk rocksanger og sangskriver.

Født og opvokset i London, er han af skotsk og engelsk forfædre.

Rod Stewart har gennem sin lange, succesfulde karriere solgt over 100 millioner plader.

Til sommer optræder ‘Good Ol’ Rod’ på borgen forenden af promenaden i Fuengirola.

Dette musik-event vil finde sted den 3. juli 2019.

Billet kan købes via www.ticketmaster.es fra på fredag, d. 23. november kl. 10.

Rigtig god fornøjelse!

 

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Events Costa Del Sol

Feria de los Pueblos støjfri i 4 timer

Skrevet for

den

Som noget nyt i år, og på byfestens 25 års jubilæum, har rådet i Fuengirola meddelt, at fire timer bliver støjfri for dem der lider af autistiske træk.

‘La Feria de Los Pueblos’ bliver i år afholdt over dagene fra den 30. april til den 5. maj. Dette sker som vanligt på selve feriapladsen (el recinto ferial), hvor et tivoli er sat op.

Over disse festlige dage, hvor 33 forskellige lande og regioner vil deltage med mad, kunst og underholdning, står Fuengirola ikke stille. I år, som nyt, dog støjfri i fire timer. Disse fire timer uden støj er planlagt til at foregå mellem kl. 17 og 19 på onsdag den 1. maj og fredag den 3. maj.

I år deltager følgende: Tyskland, Argentina, Australien, Belgien, Bolivia, Brasilien, Bulgarien, Colombia, Cuba, Chile, Spanien, USA, Finland, Storbritannien, Grækenland, Hawaii, Indien, Irland, Jamaica, Japan, Marokko, Mexico, Paraguay, Dominikanske Republik, Senegal, Serbien, Sydafrika, Tyrkiet, Ukraine, Uruguay og Venezuela. Den største nyhed er at ​​Canada og Estland for første gang deltager og at Japan og Jamaica vender tilbage.

Selve festen begynder kl. 19 på tirsdag den 30. april, og det traditionelle optog starter dagen efter, den 1. maj fra kl. 11:30 på feriapladsen. Byfesten slutter søndag, den 5. maj, men altså i år, og til glæde for nok ikke kun dem med autistiske træk, uden støj i fire timer.

 

 

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Verdensmænd på Costa del Sol

Skrevet for

den

Mandag den 29. april kl. 18.30 i Casa Danesa, Club Danes

Denne april besøger Tobias Dybvad og Nicolai Stokholm Casa Danesa for at optage til deres program Verdensmænd. De kommer direkte fra deres optagelser i Vancouver, Canada, og skal nu stifte bekendtskab med danskerne her på Costa del Sol.

Hovedvært, Tobias Dybvad, har inviteret sin ven, Nikolaj Stokholm, ud at rejse for at udvide hans horisont. Nikolaj er en mand, som har det bedst i trygge rammer hjemme i København. Han elsker at gå ud at spise klassisk, dansk mad og få en øl og en lille portvin. Men han trænger til at komme ud og se verden og opleve forskellige kulturer, så derfor har Tobias slæbt ham med på en tur rundt i verden.

Med sig på deres rejse har de vennen Bo, som har prøvet lidt af hvert i sit liv. Derfor er han en god rejsemakker, som kan hjælpe til, når det hele bliver lidt for meget for Nikolaj.

Én af de ting, de skal, er at sætte fokus på dansker-miljøet i Los Boliches – et sted som helt sikkert vil falde i Nikolajs smag og vil kunne hjælpe på hans hjemve.

Desuden er der arrangeret danskerfest i Casa Danesa med helstegt pattegris og musik med Egon Kjer.

TV2 Zulu optager og tager fotos af festlighederne, men resultatet må man vente med at se, til alle programmer er færdige.

Kom og støt op om en sjov begivenhed.

Til danskerfesten i restaurant Casa Danes serveres:

Menu: Helstegt pattegris med tilbehør og en læskende hvid sangria til velkomst.

Pris: 20 euro (drikkevarer for egen regning)

Underholding: Egon Kjer, tidligere Keld & Donkeys, spiller og synger Frank Sinatra, C.V Jørgensen, Four Jacks, Otto Brandenburg, John Mogensen, Gustav Winckler mm.

TV-optagelser vil ske på aftenen.


Sådan tilmelder du dig eventet den 29. april kl. 18.30 i restaurant Casa Danesa, Club Danes:

restaurant@casadanesa.dk – tlf. 952 475 151 – med forudbetaling

Sidste frist den 22. April

Kun 150 pladser, så deltagelse er efter først-til-mølle-princippet.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Fejr påsken på dansk manér

Skrevet for

den

Margrethekirken i Las Lagunas, Mijas byder alle velkomne til både gudstjeneste og frokost på selve påskedag, søndag den 21. april.

På søndag vil bordene i den danske kirke her i Málaga stå dækket til en dejlig dansk påskefrokost efter gudstjenesten.

Gudstjenesten begynder kl. 11 og til en kuvertpris af 15 euro kan man spise med kl. 12:30. Tilmelding er nødvendig af hensyn til køkkenet, hvilket skal ske senest i morgen, den 17. april.

Tilmelding kan gøres via kirkens email adresse eller pr. telefon: 952 587 481.

Margrethekirken finder du på:

Avda. de Dinamarca 2
Las Lagunas
29649 Mijas Costa

Man kan læse kirkens yderligere aktiviteter på hjemmesiden her: www.margrethekirken.com

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

17. sejlsport event i Benalmádena

Skrevet for

den

Borgmesteren i Benalmádena præsenterede i fredags den syttende udgave af et sejlsport event, som finder sted over dagene den 18., 19. og 20. april.

Det årlige event i Benalmádena havn blev præsenteret af borgmester Víctor Navas ledsaget af Manuel J. Jiménez og José Antonio Macías.

Over de tre dage vil sejlbåde i fire kategorier (mellem 7 og 14 meter i længden) konkurrere om en medalje indenfor denne sport. De er alle kvalificeret til det andalusiske mesterskab (Campeonato de Andalucía de Clase Crucero).

Víctor Navas (ses til venstre fra plakat på billedet) lagde vægt på hvor vigtigt denne sportsgren er for Benalmádena. Eventet vil udover at det er påske bringe snesevis af sejlsport fans til havnen og dermed øge den komercielle aktivitet.

Kilder har angivet, at cirka 30 sejlbåde og omkring 150 søfolk fra forskellige dele af Málaga vil deltage i ‘la Semana Náutica de la Costa del Sol’. Bådene vil afhængigt af vind- og vejrforholdene konkurrere i et kredsløb om en førsteplads.

17. udgave af sejlsport konkurrencen bliver i Benalmádena afholdt over dagene fra på torsdag, den 18. april, indtil på lørdag. Rigtig god fornøjelse!

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Tony Hadley optræder i Marbella

Skrevet for

den

Tony Hadley, stemmen bag Spandau Ballet, vil til sommer optræde på det fashionable hotel, Puente Romano i Marbella. Priser på billetter ligger mellem 65 og 175 euro.

Hotel Puente Romano i Marbella har tilføjet et kendt navn til den årlige plan for sommerkoncerter. Denne gang er der tale om Tony Hadley, den genkendelige stemme fra den ikoniske gruppe Spandau Ballet.

Tony Hadley optræder i tennisklubben på hotellet i Marbella den 10. august, hvor billetter vil koste mellem 65 og 175 euro.

Hadleys navn forbliver for evigt knyttet til Spandau Ballet, som med sange som “True”, “Gold” og “Through the Barricades” havde stor international succes i 1980’erne.

Gruppen gik hvert til sit i 1990, men vendte for nylig tilbage på scenen, hvor de blandt andet lavede en dokumentar om deres karriere. Nu flyver Tony Hadley solo igen og kan altså høres i Marbella den 10. august.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Program for påsken i Mijas kommune

Skrevet for

den

Forneden kan læses påske-programmet for aktiviterne i Mijas kommune, herunder områderne La Cala, Calahonda, selve landsbyen og Las Lagunas.

På trods af den meget hellige uge er de fleste butikker og shoppingcentre åbne. Det vil sige både skærtorsdag og langfredag samt tillige på palmesøndag, den 14. april.

I programmet forneden kan man læse hvornår der i de fire forskellige dele af Mijas kommune vil blive afholdt gudstjenester og de pompøse påskeprocessioner.

I optogene bliver de kæmpestore figurer af Jesús og María, som ellers opbevares inde i kirken hele året, båret rundt på gaderne. Ikke kun her i Mijas, men i enhver kommune i hele landet.

På trods af, at den katolske tro er på tilbagegang her i Spanien er påsken stadigvæk noget helt specielt. Især for den ældre del af befolkningen, som stadigvæk tror på Gud.

Påskeugen hedder på spansk Semana Santa, men betyder egentlig den hellige uge, hvor de fleste dage i løbet af ugen ender på Santo, som Jueves (torsdag) y Viernes (fredag) Santo.

Læs artiklen

Populær