Adgang til Sierra de las Nieves og El Torcal forbliver lukket

Adgang til Sierra de las Nieves og El Torcal forbliver lukket

 

Adgang til de to naturparker forbliver lukket, selvom man med forsigtighed kan gå til fods.

 

Dem, der har til hensigt at køre mod Sierra de las Nieves eller Torcal de Antequera for at nyde det pragtfulde vinterlandskab bør vide, at den eneste måde man kan få adgang til parkerne er via gåben.

Adgang til parkerne i et køretøj blev lukket i går på grund af det intense snefald. Man har valgt at lade indkørslerne være lukket i dag på grund af risikoen for mere sne og is på vejene.

Besøgscentret i Antequera, hvor indkørslen til El Torcal Alta ligger, forbliver også lukket i dag. Man beder folk vise yderst forsigtighed, hvis man vælger at gå til fods.

Det anbefales at være varmt klædt på med ordentlig fodtøj, og have en rygsæk med sig indeholdende vand, lidt mad og en ladet mobiltelefon.

De to vejtilgange (fra Ronda og Yunquera) til Sierra de las Nieves naturparken er også lukket af sikkerhedsmæssige årsager.

Her er det også tilrådeligt at være forberedt på lidt af hvert, hvis man stiger til fods for at nyde det usædvanlige landskab.

Snerydningen fortsætter i dag på den regionale vej A-369 (Ronda-Algeciras) i området af ​​Serrania de Ronda.

Samt forebyggende saltspredning på A-366 vejen, der forbinder Ronda med Genal landsbyerne og vestkysten, sker også i skrivende stund.

Det er så smukt et syn, når bjergkæden kaldet ‘las Nieves’ lever op til sit navn, at vi godt kan forstå, hvis folk vil tage det ved nærmere eftersyn.