Krimi

Selvmordsforsøg undersøges i Marbella

Skrevet for

den

 

En 13-årig pige har forsøgt at tage livet af sig selv. Ved bedring på hospitalet fortalte hun endelig sin hemmelighed.

 

Pigen, der ville begå selvmord, har længe været udsat for mobning i skolen.

Politiet i Marbella undersøger nu sagen, som bliver taget yderst alvorligt.

Pigens forældre fandt hende i fredags bevidstløs i hjemmet. Hun havde slugt en masse piller.

Den 13-årige pige blev først taget til et lægehus, hvorefter overført til børnehospitalet i Málaga.

Ved bedring på hospitalet fortalte pigen endelig sine forældre, hvorfor hun ville tage sit liv.

Pigen havde længe holdt det hemmeligt, at hun var udsat for grov mobning i skolen.

Politiet i Marbella er nu involveret i denne sag, mens skolepigen får psykologisk hjælp.

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Krimi

Tysker anholdt for dobbeltmord

Skrevet for

den

Anholdelsen kom efter, at mandens fem-årige søn tirsdag gik forskræmt rundt i gaderne. Onsdag fandt man drengens mor og hans 10-årige søster døde i en hule.

Guardia Civil har anholdt en tysk mand for mordet af sin hustru og datter. Anholdelsen skete efter, at mandens fem-årige søn gik alene og forskræmt rundt i gaderne, hvorefter politiet blev tilkaldt. Via translatør forklarede drengen, at hans far havde holdt ham, hans mor og søster fanget i en hule på øen. Den lille dreng formåede at løbe væk.

Moderen på 39 år og søsteren på 10 år blev onsdag fundet slået ihjel nær byen Adeje. Ifølge kilder havde de begge alvorlige tegn på vold og var tilsyneladende blevet slået til døde.

Omkring hundrede mennesker og helikopter deltog i eftersøgningen, da der er mange huler i det område på Tenerife. Onsdag fandt man kvinden og hendes datter døde. Deres lig er nu blevet sendt til obduktion, mens sagen fortsat undersøges af politiet.

Ifølge kilder blev tyskeren anholdt i sit hjem på øen, hvor han boede grundet helbredsproblemer. Hans hustru og to børn var blot kommet fra Tyskland for at besøge ham.

Tilsyneladende samarbejder den anholdte ikke med politiet, mens han i sin erklæring har sagt at han efterlod dem ude i det område, hvor man nu har fundet hustru og datter døde.

Byrådet i Adeje har meldt to dages sørgetid, mens drengen bliver passet af Guardia Civil.

Vi følger og opdaterer sagen…

 

Læs artiklen

Krimi

Drag queen overfaldet i Torremolinos

Skrevet for

den

En af de mest kendte drag queens i Torremolinos er blevet overfaldet af en gruppe unge, udlændinge. Hændelsen skete tidligt om morgenen udenfor et diskotek.

Satín Greco, en af ​​Torremolinos mest kendte drag queens, har i søndags anmeldt et overfald. Han fortalte politiet, at en gruppe unge udlændinge havde slået ham i forsøget på at stjæle hans taske.

Hændelsen skete i de tidlige timer i søndags, hvor Satín Greco havde forladt sit arbejde på en af natklubberne i nærheden af La Nogalera. Da han var på vej hjem begyndte en gruppe unge at råbe ord som bøsse (maricón) og andre fornærmelser. Han forsøgte at undgå en situation ved at sige, at de bare skulle lade ham i fred, men de havde andre tanker.

Gruppen begyndte at slå ham, mens han forsøgte at forsvare sig selv. Takket være en gruppe tilfældige mennesker løb gerningsmændene væk, hvorefter Satín Greco tog til det lokale lægehus for at få behandlet sår på hænderne. Efter behandlingen tog han til politistationen for at anmelde hændelsen. 

Sådanne slags agressioner er ikke usædvanlige i dette område af Torremolinos, ifølge politiet, mens organisationen for lesbiske, homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle (LGTBI) mener de burde være klassificeret som hadforbrydelser.

Læs artiklen

Andalucia

Ældre kvinde fundet død i sit hjem

Skrevet for

den

En kvinde på 80 år er mandag blevet fundet død i sit hjem i Aznalcóllar (Sevilla). I hjemmet, hvor kvinden boede alene, var der tegn på indbrud.

Politiet i Sevilla efterforsker i øjeblikket en 80-årig kvindes død. Hendes lig med tegn på vold blev fundet mandag eftermiddag, ifølge Efe-kilder til undersøgelsen.

Efter tre timer blev kvindens lig ved 21-tiden fjernet fra hjemmet og bragt til det retsmedicinske institut i Sevilla for obduktion. Ved inspektionen af hjemmet har Guardia Civil fundet tegn på røveri. Det vides endnu ikke om, der her er tale om én eller flere personer som var i hjemmet for at stjæle.

Kvinden, der har været enke i to år, boede alene i ejendommen på Plaza de Los Mineros tæt på byen fra Sanlúcar la Mayor. Det var et familiemedlem, der slog alarm da vedkommende fandt hende død på gulvet.

På billedet ses borgmesteren i Aznalcóllar, Juan José Fernández i samtale med en Guardia Civil agent. Byen har meldt tre dages sørgetid, mens sagen fortsat undersøges.

Læs artiklen

Andalucia

19-årig anholdt efter biljagt i Granada

Skrevet for

den

Lokalpolitiet i Granada har efter en lang biljagt i gennem byen arresteret en mand på 19 år i de tidligere timer på denne tirsdag.

I forsøget på at flygte ramte den unge mand flere politibiler, hvilket resulterede i at to betjente kom lettere til skade. Hændelsen begyndte sent i går aftes, hvor en lokal politienhed observerede en bil, der kørte i den forkerte retning på en gade midt i byen. Betjentene gav signal til at bilisten skulle stoppe, men da de nærmede sig bilen kørte manden væk ved at lave en undvigende manøvre.

Dette gav anledningen til en lang biljagt i gennem Granadas gader, hvor bilisten flere gange kørte over for rødt. Efter flere enheder var blevet tilkaldt prøvede politiet at stoppe ham ved at afskære en vej, men betjentene måtte springe for livet, da han blot kørte ind i bilerne for at komme videre. Til sidst lykkedes det dog politiet at stoppe køretøjet, hvor der sad tre andre unge mennesker.

Den 19-årige mand blev anholdt for hensynsløs kørsel og modstand ved anholdelsen. Han venter nu på at se en dommer.

Læs artiklen

Andalucia

Mand fængslet for forsøg på terrorangreb i Sevilla

Skrevet for

den

Den 23-årige marokkaner, der til dagligt boede i Sevilla, blev anholdt den 17. april i Casablanca. Dommer har fredag fængslet manden for formodet terrorisme.

Al Bouhdidi på 23 år, der til dagligt studerede ved universitetet i Sevilla, er blevet anholdt og fængslet af de marokkanske myndigheder. Hans far er imam af en moske i nærheden af Sevilla, hvor de begge bor. Sønnen blev den 17. april anholdt i den marokkanske by Casablanca for at forberede et formodet terrorangreb i Sevilla. Dette skulle tilsyneladende være foregået over påsken.

Ifølge kilder sidder den 23-årige mand nu fængslet i Salé, nær byen Rabat, indtil retssag kommer for lyset. Marokkanske sikkerhedskilder forklarede, at den unge mand havde til hensigt at begå et angreb på individuel basis, men terroristgruppen den islamiske stat (EI), som han havde kontaktet via internettet, anbefalede at vente indtil han fik yderligere instruktioner.

Spanske anti-terrorisme kilder påpegede, at den formodede jihadist havde til hensigt at angribe den andalusiske hovedstad, men havde ikke konkrete eller forestående planer endnu. 

Zouhair al Bouhdidi sidder nu fængslet nær byen Rabat i Marokko, anklaget for at forberede et terrorangreb på spansk jord. 

Læs artiklen

Krimi

20-årig brite anholdt for grov vold

Skrevet for

den

Offeret, en 22-årig kvinde af samme nationalitet, er indlagt i kritisk tilstand på hospitalet efter den yngre kvinde havde flået hendes hals op med et itu-slået glas. 

Guardia Civil har arresteret en ung kvinde med britisk statsborgerskab, anklaget for at have skåret halsen på en af sine landsmænd. Hændelsen fandt sted natten til mandag i en natklub i Magaluf på Mallorca. Offeret på 22 år og af samme nationalitet forbliver indlagt på intensivafdelingen på Hospital Son Espases i Palma.

Aggressionen fandt sted klokken ét natten til mandag på en kendt natklub, kaldet Bananas, på calle Punta Ballena i centrum af Magaluf. Ifølge avisen El País er Magaluf en af de primære destinationer for den britiske fulde-turisme (turismo británico de borrachera).

Ifølge vidner opstod der en kraftig diskussion mellem de to unge damer inden i baren, hvor den nu anholdte skar sin landsmand dybt i halsen med et itu-slået glas.

Den 22-årige brite lå i en blodpøl, da politiet ankom til natklubben. Hun blev efter førstehjælp overført i kritisk tilstand til universitetshospitalet, Son Espases de Palma, mens hendes landsmand sidder fængslet i Calviá beskyldt for at forårsage alvorlig skade til en anden. 

Læs artiklen

Populær