San Roque GC – en golfperle på Costa del Sol

San Roque GC – en golfperle på Costa del Sol

San Roque Club ligger på Costa del Sol, i Andalusien, og er omgivet af frodige bakker og gamle egetræsskove. Klubbens omdrejningspunkt er det storslåede Domecq palæ, som oser af karakter. San Roque GC ligger på et 340 hektar stort stykke andalusisk natur, i fredelige omgivelser, hvor de gamle korkege dominerer landskabet.

Vi havde fornøjelsen af at spille New Course, som var værtsbane for Spanish Open på Europatouren i 2006! New Course er en super spændende bane, med smalle fairways, som er designet med tilgivende bakker nogle steder, som gør, at dårlige slag ikke straffes alt for hårdt. En del lidt længere par 4 huller og nogle rigtig flotte afslutningshuller. Greens var hurtige og tog rigtig godt imod. Meget varierende layout. Vi gik banen i stedet for at tage buggy og det var rigtig fint. En klassebane som varmt kan anbefales, når man har spillet San Roque Old Course.

San Roque GC golfanlæg summer af historie og du får her en golfoplevelse i et af de smukkeste landskab du kan tænke dig. Golf i Spanien når det er bedst. Lækre greens, og design i verdensklasse af Perry Dye. Bestemt ikke sidste gang vi kommer forbi og spiller her.

BOOK DIN GOLTUR TIL SAN ROQUE GC

Skrevet af: NordicGolfers.com