Golf

Quinta do Lago Resort – Oplev Algarves golfperle i 3 dage for kun 3200 DKK!

Skrevet for

den

Quinta do Lago Resort i Algarve, er et af det mest eftertragtede golfresorts i Europa, hvor du kan dyrke din aktive livsstil hele året rundt. Resortet er placeret i flotte omgivelser mellem sandklitter, fyrtræer, enestående og smukke strande og omgivet af 3 prisvindende golfbaner – alt sammen i private og rolige omgivelser i Ria Formosa naturreservatet.

Algarve-regionen i Portugal er indbegrebet af de perfekte ferieomgivelser med beliggenhed på Europas mest sydvestlige spids. Det varme middelhavsklima, de smukke strande og fantastiske golfbaner gør Algarve til det perfekte sted for din golfferie.

Pro Golf 3 Nætter – Magnolia Hotel

3 x overnatning
3 x morgenbuffet
1 x greenfee Laranjal
1 x greenfee Sydbanen
1 x greenfee Nordbanen
3 x 2 timers ubegrænset bolde på driving rangen
Fri adgang til spaområde
Inkl. trolley og transport til/fra banerne

Fra 430 EUR – se alle golfpakker og læs mere mo Quinta do Lago Resort

Golf

Irske Shane Lowry vandt British Open – dansker opnåede sit bedste major-resultat

Skrevet for

den

Irske Shane Lowry vandt British Open i golf med et stort forspring til de nærmeste konkurrenter, og det gjorde ham temmelig emotionel efter sejren.

“Det her er til min mor og far. De ofrede så meget for mig, da jeg var yngre. Jeg glæder mig til, at de kan få lov til at røre ved dette trofæ,” sagde Shane Lowry efter søndagens afgørende runde i den store, traditionsrige turnering ifølge The Irish Times.

Shane Lowry brugte søndag 72 slag på de 18 huller på Royal Portrush-banen i Nordirland, og det er et slag over par. Men det var der rigeligt råd til. Han endte samlet set 15 slag under par i løbet af turneringens fire dage.

Den eneste seriøse konkurrent, englænderen Tommy Fleetwood, brugte søndag 74 slag, og han var i forvejen fire slag efter Shane Lowry efter lørdagens tredje runde.

“Det stod kun mellem Tommy og mig til sidst. Og det var godt, for ham kunne jeg holde øje med. Jeg har set British Open på tv, siden jeg var en lille dreng. På det sidste hul sagde jeg til min caddie: Jeg kan næsten ikke tro det her. Det sker nu. Og det sker for mig,” sagde den 32-årige Shane Lowry efter triumfen.

Sejren i British Open er hans første i de såkaldte major-turneringer – de tre andre er Masters, PGA Championship og US Open. Men  har en gang tidligere været tæt på at vinde en af dem.

I US Open i 2016 førte Shane Lowry også efter lørdagens runde med fire slag til de nærmeste konkurrenter, amerikanerne Dustin Johnson og Andrew Landry. Her endte Dustin Johnson alligevel med at tage sejren for næsen af ireren.

Danske Lucas Bjerregaard sluttede årets British Open godt af med en runde på et slag under par. Det betød, at frederikshavneren samlet set gik turneringen i to slag under par, og det rakte til en delt 16, plads samlet.

Det er en tangering af Lucas Bjerregaards bedste resultat i en major-turnering, for han endte også på en delt 16. plads i PGA Championship i år. I årets Masters sluttede han som en delt nummer 21, mens han ikke klarede cuttet i US Open.

Turneringens anden danske deltager. Thorbjørn Olesen gik den sidste runde i par, og han sluttede ialt fire slag over par. Det rakte til en placering som nummer 57.

Læs artiklen

Golf

Dårlig dansker-dag i British Open – irer fører turneringen stort

Skrevet for

den

Både Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen havde en dårlig dag på lørdagens tredje runde i British Open. Irske Shane Lowry fører turneringen klart.

Lucas Bjerregaard gik lørdagens runde på Royal Portrush-banen i Nordirland i 74 slag, og det er tre slag over par. Det betyder, at den 27-årige dansker samlet set er et slag under par inden søndagens sidste runde.

Den to år ældre Thorbjørn Olesen gik banen i seks slag over par, og dermed er han samlet set på fire slag over par.

“Nej, ikke i dag,” lød den kortfattede besked bagefter fra Thorbjørn Olesen på Twitter om dagens præstation.

Ireren Shane Lowry gik banen i 63 slag – eller otte under par. Da han allerede førte turneringen sammen med amerikaneren J.B. Holmes efter fredagens anden runde, betyder det, at Shane Lowry er helt suverænt i spidsen før fjerde runde søndag

Han lavede ikke færre end otte birdies på de 18 huller – og ingen bogeys.

J. B. Holmes gik runden i ganske respektable 69 slag, men det er englænderen Tommy Fleetwood, der umiddelbart bliver den hårdeste konkurrent til Shane Lowry.

Tommy Fleetwood gik lørdagens runde i 66 slag, og han er samlet set fire slag efter Shane Lowry.

Han har dog prøvet at sætte et lignende forspring over styr tidligere. Det var i 2016 i US Open, hvor amerikanerne Dustin Johnson og Andrew Landry var fire slag efter Shane Lowry efter lørdagens runde – men hvor Dustin Johnson  alligevel løb med sejren.

“Jeg har lært af den oplevelse, at jeg skal koncentrere mig om at spille golf indtil allersidste hul – og ikke tænke på stillingen. US Open i 2016 er længe siden nu. Jeg er ikke blevet meget anderledes golfspiller, men jeg er blevet en anden person siden da,” siger Shane Lowry ifølge Irish Times.

 

Læs artiklen

Golf

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen lavede fine runder i British Open: – Det går den rigtige vej!

Skrevet for

den

Såvel Lucas Bjerregaard som Thorbjørn Olesen klarede cuttet efter fredagens anden runde i British Open, hvor de begge gik banen i tre slag under par. Det giver især Lucas Bjerregaard et fornuftigt udgangspunkt inden weekenden.

Thorbjørn Olesen gik med 68 slag på Royal Portrush-banen i Nordirland sin bedste runde i British Open i syv år.

Han lavede ganske vist en bogey på sjette hul, men det fik han rettet op på med birdies på hul nummer 7, 11, 12 o 16.  Samlet er den 29-årige dansker to slag under par. Han ligger på en delt 24. plads inden weekenden.

Thorbjørn Olesen var ikke tilfreds med spillet torsdag, men fredag kunne han ikke klage over.

“Jeg spillede godt i dag. Det går bestemt den rigtige vej,” skrev Thorbjørn Olesen på Twitter efter anden runde.

27-årige Lucas Bjerregaard gik også banen i 68 slag.

Frederikshavneren havde fem birdies på de første 12 huller, men han lavede bogeys på både 13. og 15. hul. Ikke desto mindre betyder resultaterne, at han samlet er fire slag under par, og det rækker til en delt 11. plads.

Turneringen føres af amerikaneren J. B. Holmes og irske Shane Lowry, der begge er otte slag under par efter de to første runder.

Hjemmebane-favoritten Rory McIlroy gik fredag seks slag under par, men han klarede ikke cuttet, fordi han torsdag havde brugt 79 slag – eller otte over banens par.

“Bjerget, jeg skulle bestige i dag, var for stort på grund af det, der skete i går. Spillet kørte meget bedre i dag, og det er jeg rigtig glad for. Men en del af mig er meget skuffet over, at jeg ikke er med i weekenden,” sagde Rory McIlroy efter fredagens runde ifølge den britiske avis The Guardian.

Blandt dem, der også må rejse hjem inden weekendens runder, er også den tidligere mangeårige verdens-etter, Tiger Woods.

Den 43-årige amerikaner vandt ellers tidligere på året US Masters, men siden da har han misset cuttet i PGA Championship, og han blev nummer 21 i US Open.

“Det er meget frustrerende – især fordi British Open også en major-turnering. Jeg elsker at spille den slags turneringer. Jeg elsker stemningen, og jeg elsker presset, fordi turneringen netop er en major. Desværre har jeg kun haft en reel chance for at vinde en major i år, og det lykkedes så. I de tre andre turneringer er det ikke gået så godt. Det er et spørgsmål om, at jeg skal blive mere stabil i mit spil,” sagde Tiger Woods ifølge The New Yorker.

 

Læs artiklen

Golf

Danskere på det jævne i British Open – favorit fik en katastrofe-start

Skrevet for

den

De danske deltagere i British Open fik torsdag en start på turneringen, der ikke var super – men som heller ikke var dårlig.

Bedst gik det for Lucas Bjerregaard, der gik første runde på 70 slag, og det er et slag under banens par. Den 27-årige frederikshavner kom ellers skidt fra start med både en bogey og en dobbelt-bogey på de ti første huller. Men på de sidste otte huller lavede han fire birdies.

Thorbjørn Olesen blev sidste år en delt nummer 12 i British Open, og han lagde fra land i år med 72 slag – altså et slag over par.

29-årige Thorbjørn Olesen lavede en birdie på andet hul, men han satte lidt til mod slutningen af første runde, fordi han lavede bogeys på 14. og 16. hul.

Helt galt gik det for forhåndsfavoritten, Rory McIlroy, der var på hjemmebane på Royal Portrush-banen i Nordirland. Han brugte 79 slag på førstedagen, og det må herefter anses for urealistisk, at han kan vinde British Open, som han har gjort en gang tidligere. Det var i 2014.

Da Rory McIlroy efter torsdagens runde på otte slag over par blev spurgt, om det var nogen vej tilbage, lød svaret:

“Det er i hvert fald en vej tilbage til Florida.”

Bedste mand efter første runde var amerikaneren J. B. Holmes med 66 slag foran irske Shane Lowry med 67 slag. Herefter følger 13 spillere på 68 slag – eller tre under par.

Læs artiklen

Golf

Amerikanske Woodland vinder US Open: ‘Mentalt har jeg aldrig før været så stærk’

Skrevet for

den

Gary Woodland blev en overraskende vinder af US Open i Pebble Beach denne weekend. Den 35.årige amerikaner vandt i suveræn stil med et forspring på tre slag til den forsvarende mester, landsmanden Bruce Koepka.

Inden sidstedagen førte Gary Woodland med 11 slag under par foran 2013-vinderen, englænderen Justin Rose, der lå 10 slag under par.

Men Justin Rose havde flere dårlige slag på sidste runde og endte med at gå tre slag over par.  Han måtte nøjes med en delt tredjeplads.

Gary Woodland fortsatte derimod det solide spil og gik fjerde runde i 69 slag, som er to slag under banens par. Han sluttede af med en flot birdie på 18. hul, og i løbet af hele weekenden i calfiorniske Pebble Beach lavede han kun fire bogeys – heraf to på finalerunden.

“Mentalt var jeg så stærk som aldrig før,” sagde Gary Woodland efter sejren, der var hans første i en af de fire såkaldte major-turneringer (de tre øvrige er Masters, PGA Championship og British Open.)

“Jeg tog virkelig et slag ad gangen. Jeg lod være med at tænke på, hvad der ville ske, hvis jeg vandt turneringen, og hvad det ville føre med sig. Jeg ville bare blive i øjeblikket,” sagde Gary Woodland ifølge USA Today.

De to danske deltagere i årets US Open, Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen, havde mindre heldige dage og klarede ikke cuttet efter de to første runder.

 

Læs artiklen

Golf

Svensker ramte tilskuer med golfbold i hovedet under US Open: ‘Han tog det pænt’

Skrevet for

den

En tilskuer ved US Open i golf var lørdag uheldig, da han blev ramt i hovedet af en golfbold fra svenske Henrik Stenson. Der skete dog ikke større skade.

“Han tog det meget pænt. Han tog en selfie med mig bagefter,” siger Henrik Stenson ifølge svensk tv.

“Det skete det, at jeg ramte en bold temmelig skævt. Den røg til højre og fløj ud mod tilskuerne, men det opdagede de for sent. Jeg ramte desværre en tilskuer midt i panden,. Der kom en ret stor bule,” forklarer Henrik Stenso og fortsætter:

“Det var lidt held i uheld. Det er aldrig godt at ramme nogen i hovedet. Men man kan blive ramt værre steder end i panden. Det var godt, bolden ikke ramte øjet eller tænderne. Jeg undskyldte, og så bad han mig om en tjeneste. Han ville gerne have en selfie med mig. Så jeg lagde mig ned sammen med ham på græsset, og så tog vi en selfie.”

Efter at have fået lidt koldt at drikke så tilskueren ud til at have det fint.

“Jeg ved ikke, om han har fået hjernerystelse, eller hvad der er sket med ham. Men jeg har fået hans oplysninger, og så vil jeg kontakte ham senere for at høre, om han har det godt,” siger Henrik Stenson.

43-årige Henrik Stenson – som vandt US Open i 2016 – ligger efter tredje runde på fire slag under par. Det rækker til en niendeplads inden søndagens sidste runde.

Turneringens to danske deltagere, Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen, klarede ikke cuttet efter anden runde.

Englænderen Justin Rose og amerikaneren Gary Woodland fører inden sidste runde. De er begge syv slag under par.

Læs artiklen

Populær