Politiet har fundet nye spor i uopklaret dansk drabssag

Politiet har fundet nye spor i uopklaret dansk drabssag

 

De nye oplysninger i mordet på den 41-årige Heidi Abildskov får politiet til at søge vidner på ny.

 

I november 2012 blev den 41-årige Heidi Abildskov fundet død i sin have i Virum.

Over fem år senere har politiet fundet friske spor i sagen med nye efterforskningsmetoder, og derfor beder det nu om offentlighedens hjælp til at opklare drabet.

Analyser har påvist, at manden er af asiatisk afstamning og desuden påvirket af flere typer narkotika. Tidligere har politiet haft en teori om, at gerningsmanden kunne være østeuropæer.

På gerningsstedet har man sikret fuld dna-profil samt hånd- og fingeraftryk fra gerningsmanden, som man har brugt til at søge ham via Interpol i en lang række lande.

»I forbindelse med drabet har gerningsmanden pådraget sig en skade indvendigt i formentligt højre hånd, og han har blødt kraftigt. Skaden kan have været behandlingskrævende og hånden har formentligt været bandageret eller plastret i dagene efter drabet,« oplyser politiet.

Derfor ønsker politiet at høre fra personer, der har kendskab til personer af asiatisk afstamning, der i november 2012 var iklædt genbrugs- eller klunseragtigt tøj, der svarer til signalemantet af manden.

Politiet vil også gerne høre fra vidner, der kender til personer af asiatisk afstamning, der færdes i narkomiljøet i Storkøbenhavn og resten af landet, og som i november 2012 havde pådraget sig en skade – formentlig i højre hånd.

Politiet kender ikke gerningsmandens alder eller højde, men mener, at han medbragte en rørtang af mærket “Sandvik Bahco”, som han formodes at have efterladt sig på drabsstedet.

Manden, der altså beskrives som værende af asiatisk afstamning, var inden drabet iført en dynejakke af mærket “Buddy” i str. L med lynlås foran og to skrå lommer.

Han havde desuden sorte strømper og lysegrå joggingbukser af mærket “Leopard” i str. 176 med mørkeblå og gule striber langs benene.

Politiet vurderer, at Heidi Abildskov blev dræbt den 16. november 2012 omkring kl. 1 om natten.

Hvis man har nogen oplysninger, der kan være interessante for Nordsjællands Politi, kan man kontakte det på tlf. 114.

 

 

 

 

 

 

Kilde Jyllands-Posten