Petra Kvitova gav Caroline Wozniacki prygl i China Open - Costa Posten

Petra Kvitova gav Caroline Wozniacki prygl i China Open

Petra Kvitova gav Caroline Wozniacki prygl i China Open

 

Wozniacki fik prygl i China Open, hvor tjekken Petra Kvitova leverede en fremragende indsats.

 

Torsdag sluttede tennisturneringen China Open med et brag for Caroline Wozniacki, der var overmatchet af en storspillende Petra Kvitova.

Den tjekkiske venstrehåndsspiller vandt 6-1, 6-4, og især i første sæt blev danskeren skilt ad af tjekken, der leverede vindere på samlebånd.

Wozniacki holdt godt nok sin serv i kampens første parti, men derefter tog Kvitova seks partier på stribe og vandt dermed første sæt i aldeles suveræn stil.

Andet sæt åbnede anderledes, og Wozniacki spillede sig til to breakbolde i første parti, men Kvitova afværgede og bragte sig foran 1-0.

Danskeren holdt dog hovedet koldt og fik udlignet, og i sættets tredje parti var der igen dansk mulighed for at bryde.

På ny fik Kvitova dog afværget, og igen og igen, når tjekken var i problemer, leverede hun et servees eller et andet fornemt vinderslag.

Wozniacki fortjener stor kredit for at holde sig inde i andet sæt og dermed kampen ved at vinde sine egne servepartier, hvorfor de to spillere fulgtes pænt ad til 5-4 i tjekkisk favør.

På dette tidspunkt havde der ikke været et servegennembrud i andet sæt, men Kvitova satte en tyk streg under, at det var hendes dag og hendes kamp, da hun brød danskerens serv og sikrede sig sættet 6-4 og dermed kampen.

 

 

 

 

 

 

Kilde DR/ritzau/