Pep Guardiola hyldes efter rekordsæson

Pep Guardiola hyldes efter rekordsæson

 

Den 47-årige træner, Josep “Pep” Guardiola Sala er blevet kåret til Årets Manager i Premier League.

 

Manchester City har været helt suveræne i denne sæson. Og det var også fuldt fortjent, da de i går fejrede mesterskabet i en busparade i Manchester City.

Pep Guardiola & Co. endte på hele 100 point efter en sejr over Watford i sidste spillerunde og satte dermed ny rekord i Premier League.

Nu er spanieren Pep Guardiola blevet hyldet for sin flotte sæson med Manchester City og er blevet kåret til Årets Manager. Det bekræfter Premier League.

De andre nominerede var Liverpools Jurgen Klopp, Burnleys Sean Dyche, Wolverhamptons Nuno Espirito Santos, Cardiffs Neil Warnock og Accrington Stanleys John Coleman.

– Alle de andre trænere fortjener den her pris. De havde en fantastisk sæson. Der skulle vælges en, og jeg var den ene. Vi spillede godt, og vi er glade for det, fortæller Guardiola ifølge Sky Sports og tilføjer, at han er tilfreds med den historiske sæson:

– Selvfølgelig glæder jeg mig over rekorderne, der er en del af vores spil og stabilitet. For at skabe den her slags resultater, skal man være god over mange måneder og ikke bare en kort periode.

Sidste år vandt Chelseas Antonio Conte prisen.

 

 

 

Kilde plbold.dk og forzafodbold