Otte sportsaktiviteter, man kan praktisere over ‘el verano’

Otte sportsaktiviteter, man kan praktisere over ‘el verano’

 

Over sommeren her i Málaga kan provinsen byde på mange muligheder for, at kunne nyde naturen mens man er aktiv.

 

Takket være dets mangfoldige landskab og dets pragtfulde kystlinje, kan Málaga byde på mange aktiviteter relateret til naturen over sommeren.

De fleste af aktiviteterne indebærer en høj dosis adrenalin, men også en række obligatoriske sikkerhedsforanstaltninger, så man ikke sætter livet på spil.

Det er derfor altid tilrådeligt at bruge fagfolk og firmaer, som har den nødvendige tilladelse til aktiviteten. Mulighederne er næsten uendelige og her i Andalucía har Málaga provinsen tilsyneladende de fleste.

Hvad enten man foretrækker at gå igennem en sump eller lidt mere spænding af river rafting, så læg godt mærke til naturen.

Forneden lister vi otte ‘deportes de aventura’ her i provinsen, hvor man kan være aktiv og nyde naturen samtidig.

Kajaking

På kysten og/eller i sumpene kan man tilbringe hyggelige timer ved at padle. Blandt de mest interessante forslag kan vi nævne Acantilados (klipperne) de Marios (Nerja) eller El Cantal (Rincón de la Victoria). Mere indlands findes reservoirerne La Viñuela og El Chorro, hvor kayaking også kan udøves. Prisen på denne type aktivitet kan variere fra 10 til 25 euro afhængigt af hvilket firma man bruger. Vi kan foreslå Indian Sport, Kayak Nerja, Experiencias Deportae eller Educare Aventura.

Find området ved at klikke her: aquí

Rafting

Over sommeren her i Spanien er det ikke nemt at finde strømmende vand til denne aktivitet. River rafting er næsten kun tilgængelig i den nordlige del af halvøen, men i Sierra Norte de Málaga, i mellem Cuevas de San Marcos og Cuevas Bajas, kan man dog finde strømmende vand ved navn af floden Genil i Guadalquivir. Lokale firmaer, såsom Ocio Aventura Cerro Gordo, er ansvarlige for forberedelsen af denne sjove, aktivitet for de modige. Takket være Iznájar-reservoiret er denne aktivitet mulig over sommeren. Turen ned af floden koster mellem 29 og 35 euro, og har to niveauer: en for hele familien og en anden for dem, der søger lidt mere spænding.

Følg Googlemap link her: aquí.

Night Walking

Jo højere på himmelen solen står, jo mindre ville man have lyst til at vandre i naturen på grund af varmen. Derfor er det blevet mere og mere almindeligt over de senere år, at gå om aftenen tæt på solnedgangstid. Der findes virksomheder, som organiserer ture til de mest populære steder, såsom La Maroma og La Torrecilla. I begge tilfælde kan man opleve de smukkeste solnedgange på denne tid af året. Turistkontoret i Torcal de Antequera organiserer i øvrigt også ture fra kl. 18:30, som de kalder ‘“Noches que despiertan tus sentidos” (Nætter, der vækker dine sanser).

Følge link ved at klikke her: aquí.

Water hiking

Over den varme ‘verano’ kan man også køle sig af ved, at gå flodture igennem provinsens mange forskellige ‘ríos’. ​​Disse frodige områder har ikke kun en stor, økologisk værdi, men smukke vandfald og forfriskende vandhuler. Selvom Río Chíllar er den mest kendte og besøgte her i Málaga, findes der andre, såsom Higuerón, Padrón, Guadalest eller Genal (du kan se mere her). Det er tilrådeligt at bruge et turistbureau, som specialiserer sig i denne type amfibiske ture, såsom RF Natura.

Følg Googlemap link her: aquí

River climbing

At klatre ned ad floderne på en meget vertikal måde kan også give grund til spænding samt være en udfordring over disse sommerdage. I Sierra de las Nieves og Serranía de Ronda er der adskillige enklaver, hvor man kan øve canyoning eller kravle ned af kløfterne. Områderne Sima del Diablo (Júzcar), Zarzalones (Yunquera), La Rahíge (Canillas de Aceituno), el Tajo (Ronda), las Buitreras del Guadiaro (Cortes de la Frontera) og Horcajuelos (Tolox) hæver sig naturmæssigt over mange andre steder. Her kan nævnes firmaet, Aventura Sierra de las Nieves, som specialiserer sig i netop denne form for aktivitet og kender området som deres egen bukselomme.

Klik her for Googlemap: aquí

Kitesurfing

En af de mest fascinerende aktiviteter, som praktiseres i Middelhavet, er kitesurfing. Man surfer simpelthen ved hjælp af vindens trækkraft, og kan få gevaldig fart på. Over området fra Axarquía til den vestlige del af Costa del Sol er der stor mulighed for at udøve denne vandsport. Nerja, Guadalmar, Marbella og Estepona er blot nogle af de steder, hvor virksomheder har specialiseret sig i kitesurfing samt andre vandsports. Mange af firmaerne tilbyder lektioner til forskellige aldersgrupper, men det er tilrådeligt at være i rimelig god form for at få noget ud af det. Blandt de virksomheder, der organiserer disse aktiviteter, kan nævnes Termiko Kitesurf, Cool Hot, Awa Watersports Nerja eller Kitepassion.

Pincha aquí for Googlmap link.

Diving

‘El verano’ er en perfekt tid til at udforske havet under det krystalklare vand. Uanset om man prøver for første gang eller er en øvet dykker, så er Nerja-kysten en af ​​de mest anbefalede til dykning. Her, ‘en el paraje natural de los Acantilados de Maro, kan man nemlig støde på en lang række biologiske arter såsom fisk, bløddyr og et væld af marine planter. Udover kysten i ​​Nerja kan man også udøve denne hobby i andre interessante bugter, såsom i Torre del Mar, Fuengirola eller Marbella.Iblandt specialiserede virksomheder er f.eks. Natura Dive, Arrecife Málaga eller Scubazul.

Klik på link i rødt for Googlemap: aquí

Huleforskning

De mange huler i provinsen er også et interessant udflugtssted for at dyrke sport over midsommeren. Med koldere temperaturer udgør disse hulrum en udfordring for dem, der ønsker at krydse bjergkæderne i Málaga via underjordiske ruter. La Cueva del Gato (Benaoján), la de los Órganos (Alameda) og la Excéntrica (Igualeja) er blot nogle af hulerne, som kan ses via forskellige specialiserede virksomheder. Her kan vi anbefale Al Ándalus Aventura eller Sur Aventura , som opererer i Málaga området med nødvendig tilladelse.

Pincha aquí for link

Vi, her på redaktionen, ønsker jer en dejlig oplevelse og fortsat god sommer.