Musik

Østre Gasværk giver den gas den 4 maj

Skrevet for

den

Østre Gasværk er nok det mest efterspurgte og festlige “Gas” band.
De tilbyder et sublimt mix, af de mange sange, som Hr.Larsen har skrevet til sig selv og til Gasolin. Med efterhånden 23 år på bagen, leverer de en perfekt blanding af større og mindre hits i kærlige fortolkende versioner. De store aviser er heller ikke i tvivl.

Forsanger Rene Gerrick, gør ikke noget for at ligne Kim Larsen – og tak for det – men når han åbner munden, kan man blive helt i tvivl.
Han formår på en og samme tid at fortolke og kopiere Kim Larsen.

Med et absolut velspillende band i ryggen tror man virkelig på Renes versioner af sangene, og det rammer publikum lige i hjertekulen og dansefeberen.
Desværre er Hr. Larsen her ikke mere, men Østregasværk overtager tronen.

Kim Larsen har selv hørt Østre Gasværk og udtalt: Ikke nok med, at de spiller bedre end vi gjorde i Gasolin i sin tid, de ryger også lige så mange cigaretter!
Men jeg har respekt for Rene, han gør det sku okey.

Østre Gasværk har med sine mange år i branchen spillet med helt fremme sammen med både store danske og udenlandske navne. De har spillet i hele Norden til mange store festivals og koncerter.

Nu gæster de Solkysten, og giver den fuld pedal.
Glæd jer til en autistisk fest

Koncerten finder afsted i Mijas, nærmere bestemmelsessted følger i før udgangen af marts måned
Starter kl. 18.00 – 24.00
3 sæt Østre Gasværk og underholdning i pauser med DJ Johnny Hurup.

Billetter kan købes online eller i Vikingos Minimarket eller Vikingos City 20€ pr. billet.
Del meget gerne budskabet.

Indehaver og skribent Costa Posten. Brian har drevet selvstændig virksomhed i de sidste 30 år, og beskæftiget sig med salg hele livet. Efter at have været på kysten de sidste 12 år, er der opbygget et bredt netværk af kontakter, som selvfølgelig bliver brugt i hans daglige arbejde.

Lokal Nyheder

‘Fuengiroleña’ vinder konkurrence

Skrevet for

den

Flamenco-sangerinden Isabel Guerrero Alarcón vandt søndag en konkurrence, kaldet ​’Ciudad de Málaga’, som hvert år organiseres af Peña Recreativa Trinitaria.

Isabel Guerrero er født i Fuengirola (Málaga) i 1983 og er datter af den berømte sanger Cristóbal Guerrero Barquerito. Siden barnsben har hun sunget flamenco, som for hende ligger i blodet.

Søndag aften vandt hun en nationalkonkurrence, der blev afholdt i teatret Teatro Cervantes i selve Málaga. Her viste hun for et fyldt teater igen sit store talent, hvor hun var oppe i mod seks andre i finalen.

Som vinder af ‘Ciudad de Malaga’-konkurrencen gik Isabel Guerrero Alarcón hjem med 5.000 euro fra byrådet samt stolthed i sjælen.

Forneden kan høres et lidt ældre klip af en af Isabels opvisninger, hvor man bliver revet med af hendes dybtfølte stemme. ¡Muchas felicidades!

Læs artiklen

Kultur

Dødsmetal gør dig glad

Skrevet for

den

Hvis sønnike spiller Slayer, Morbid Angel, Death og Cannibal Corpse så hele hytten ryster, så fortvivl ikke, sønnike er en sød og glad dreng som ikke indeholder det mindste spor af vold.

Det fastslår engelske BBC, der offentliggør en psykologisk test – gennemført på Macquarie University i Sydney. Af testen fremgår det, at »Dødsmetalfans er rare mennesker,« siger professor Bill Thompson fra det austalske universitet, og tilføjer: »De går ikke ud og gør folk fortræd.«

For Bill Thompson er undersøgelsen blot den sidste i en række af undersøgelser om følelser i forbindelse med musikforbrug, som han og kolleger han har gennemført. Om motivationen til den aktuelle undersøgelse siger han:

»Mange mennesker nyder sørgelig musik, og det er lidt af et paradox, for hvem har lyst til at gøre sig selv ked af det? Det samme kan siges om folk, der lytter til musik med aggressive eller voldelige temaer.«

De sødeste mennesker

Jyllands Posten har søgt yderligere evidens for den australske undersøgelse. Til avisen siger Carsten Holm, der er vært på P6 Beat og konferencier på den københavnske metalfestival Copenhell.:

»Metalfans er de sødeste mennesker. Jeg tror nærmest aldrig, at politiet har været tilkaldt til Copenhell – der er et fantastisk fællesskab på den festival. Nej, man skal på ingen måde være aggressivt anlagt for at kunne lide dødsmetal. Det kan godt være, at nogen går til dens slags koncerter, men jeg kan afvise, at musikken afføder aggressivitet,« siger Carsten Holm.
»Man kan også lytte til sørgmodig musik uden at blive ked af det.«

Læs artiklen

Danmark

Neil Young optræder på Tinderbox

Skrevet for

den

 

Gæsterne ved årets Tinderbox-festival kan til sommer opleve den canadiske rockkunstner Neil Young.

 

Selv om rockstjernen Neil Young har rundet de 73 år, turnerer han stadig rundt i verden.

Til sommer vender han atter tilbage til Danmark, når han i slutningen af juni indtager Tusindårsskoven i Odense under årets Tinderbox-festival.

Det oplyser Down The Drain Production i en pressemeddelelse onsdag.

Det er Neil Youngs første koncert på den fynske festival, og han medbringer sit backingband Promise of the Real.

Senest stjernen stod på en dansk scene, var i 2016. Dengang stod han på Orange Scene på Roskilde Festival, og her fik han blæst de danske anmeldere omkuld med sit tre timer lange show.

Neil Young er da også en sand rocklegende. Han har udgivet et hav af studiealbum og står bag numre som “Rockin’ in the Free World”, “Cinnamon Girl” og “Down by the River”.

Blandt højdepunkterne i Neil Youngs karriere er albummet “Harvest”, der ikke bare blev nummer et i USA. Det blev også det bedst sælgende album i USA det år.

Albummet står i dag som en af 1970’ernes bedste udgivelser, og 20 år senere fik albummet en søster i form af “Harvest Moon”, der har en næsten lige så høj stjerne hos anmeldere og fans.

Neil Young er desuden medlem af Rock ‘N’ Roll Hall of Fame, både som solist og som medlem af rockbandet Buffalo Springfield.

Foruden den rockende canadier byder årets Tinderbox på kunstnere som Benal, The Chainsmokers og The Minds of 99.

Down The Drain Production oplyser desuden, at The Savage Rose med Annisette Koppel i front også er blandt de optrædende på festivalen.

Tinderbox finder sted fra den 27.til den 29. juni.

 

 

 

 

Kilde Berlingske/ritzau/

Læs artiklen

Musik

Kandis Koncert den 21. Marts

Skrevet for

den

Af Morten Møller

En lille ring af guld” og “Det’ dit navn”- lyder det fra forsanger og guitarist Johnny Hansen fra Skandinaviens populæreste pop-band Kandis. Og så er vi alle på dansegulvet.

Sådan bliver det også torsdag den 21. marts, når Kandis for første gang nogensinde optræder på Costa del Sol til sit eget 30-års jubilæum – og arrangøren, La Peña de Dinamarcas 10-års jubilæum. Den danske supporterklub af Málaga CF har udviklet sig til en af de store i underholdningsindustrien på Costa del Sol. Støttet af en stor og stærk sponsorskare.

Kandis er rejsende i livsglæde og har i mange år gerne villet til Costa del Sol. Men når mulighed har budt sig har arrangements-kalenderen været fyldt op. Nu var chancen der og det er vi lykkelige for.

Kandis-repertoiret er stort og lystigt. Orkestret er rejsende i livsglæde.

Koncerten med Kandis finder sted i El Palacio de La Paz for enden af Feriapladsen i Fuengirola og danskere fra stort set alle egne af landet vil være på plads, når musikken går i gang kl. 19.00.

Støtter Cudeca

La Peña de Dinamarca støtter med årlige donationer cancerhospice Cudeca i Benalmadena.

Klubben overrakte således finansdirektør Rafael Olalla 10.000 euro ved et gallaarrangement med den danske komiker, entertainer og sanger Amin Jensen på Ristorante Da Bruno på Mijas-vejen i februar.

Billetpris til koncerten, hvor Kandis spiller 2 ½ time.

40 euro!

Billetter kan købes her. Betal online her

eller i VIKINGOS Minimarket på telefon +34 693757366
Vikingos minimarket donerer €5,00 for hver solgt billet til Cudeca.

Adressen kan findes forneden.

Læs artiklen

Danmark

Dansk festival melder udsolgt efter 65 minutter

Skrevet for

den

Tv Øst-Jylland

 

Tirsdag blev 28.000 partoutbilletter sat til salg til næste års musikfestival i Skanderborg. De blev solgt på blot 65 minutter.

 

Alle 28.000 partoutbilletter til næste års Smukfest i Skanderborg er blevet solgt.

Det tog blot 65 minutter, oplyser musikfestivalen i en pressemeddelelse.

»Det er fantastisk, at publikum på denne måde bakker så markant op om Smukfest – og vi lover, at de til gengæld får den bedste festival, vi overhovedet kan lave,« siger Poul Martin Bonde, talsmand og formand for Skanderborg Festivalklub.

»2019 er så ovenikøbet året for Smukfest #40, og det jubilæum glæder vi os vildt til at fejre med vores gæster,« siger han.

 

 

Kilde Berlingske/ritzau/

Læs artiklen

Lokal Nyheder

Il Divo optræder på Starlite Festival 2019

Skrevet for

den

Den multinationale vokale gruppe vender tilbage til scenen på Starlite Festival i Marbella til næste sommer.

Il Divo, der består af Urs Bühler, Sèbastien Izambard, Carlos Marín og David Miller, optræder igen på Starlite Festival.

Den multinationale gruppe vil den 12 juli 2019 synge sine store klassikere i auditoriet i Marbella.

Il Divo, der har bestået siden 2003, har været pionerer indenfor denne genre og er et tidsløst, musikalsk fænomen.

Til næste sommer vil gruppen i et spændende show synge deres mest populære sange på Starlite Festival.

Gruppen har sunget med superstjerner, som Céline Dion eller Barbra Streisand, og har solgt mere end 30 millioner albums.

Den multinationale vokale gruppe vil fredag den 12. juli 2019 opføre en uforglemmelig aften i Marbella.

Billetter sættes til salg fra kl. 12 i dag, den 28. november, via dette link: starlitemarbella.koobin.com 

Rigtig god fornøjelse!

Læs artiklen

Populær