Noma 2.0 er stjernedyr, men allerede udsolgt ‘hasta abril’

Noma 2.0 er stjernedyr, men allerede udsolgt ‘hasta abril’

 

Til gengæld slipper nogle heldige studerende billigere ved hjælp af studierabat.

 

Kuvertprisen på Noma 2.0 ligger på 2.250 kroner uden vin, men det har åbenlyst ikke afskrækket nogen. Der skal betales forud, men da billetterne kom til salg i torsdag, var åbningsdagen udsolgt, fortæller eater.com. Mindre end 15 timer senere var alle borde til og med april revet væk.

Det nye Noma åbner 15. februar, og konceptet den på den nye adresse på Refshalevej bliver, at menuen er delt op i tre sæsoner – én for fisk og skaldyr, én for planteriget og én for vildt og skov med kød og bær på menuen.

Som noget nyt introduceres en studierabat. 10 procent af de 40 pladser sælges til en særlig studenterpris, 1.000 kroner inklusive juice- eller vinmenu. Med et gyldigt studiekort, kan man blive skrevet på venteliste. Herfra trækkes lod om et bord med rabat.

Det nye Noma åbner med sit eget bylandbrug og er naturligvis årets helt store gastronomiske nyhed, efter at Noma har været lukket en tid og kun har ladet sig se via såkaldte pop-ups i Tokyo, Sydney, Tulum (Mexico) – og Under Broen i København.

Åbningen af Noma 2.0 var planlagt til at ske tidligere, men opførelsen har – som det så ofte sker – været forsinket.

Noma oplyser på Facebook, at man har valgt at fokusere på skaldyr, fordi de er på deres højeste netop i de kolde måneder. Den næste Noma-sæson, der åbner i maj, vil have fokus på grøntsager.

 

 

 

 

 

 

Kilde Jyllands-Posten