Ny opstartet sommerskole i Benalmádena, Málaga

Ny opstartet sommerskole i Benalmádena, Málaga

 

Sommerskolen for danske børn vil begynde dens aktivitet fra slutningen af det normale skoleår, d. 26. juni og fungere i 4 uger.

 

Den nye sommerskole på kysten kan tilbyde følgende:

Sjov og spil, spændende aktiviteter, skandinavisk fællesskab og ikke mindst muligheden for at lære og at lege på en helt ny måde.

Sommerskole Solkysten 2017 er en helt nystartet skole, der tilbyder undervisning, som udvikler barnets evner til at arbejde med kreative processer, at tænke ud af boksen og at udvikle nye spændende og originale ideer. Samtidig udvikles barnets sociale, faglige og idrætslige kompetencer.

Sommerskolen finder sted centralt i Benalmádena i følgende uger: 26 (fra mandag d. 26. juni), 27 (3. juli), 28 (10. juli) og 29 ( 17. juli – mandag til fredag).

Alle skandinaviske børn i alderen 6 til 14 år er velkomne til at deltage. Deltagelsen kan variere fra 1 til 4 uger – alle ugerne indeholder forskellige øvelser og aktiviteter.

Dagen starter kl. 9 og slutter kl. 16 (forældre er velkomne fra kl. 15 fredag til ugens afslutning).

Priser:

1 uge 250€

2 uger 450€

3 uger 525€

4 uger 600€

Skolen yder 10% rabat på barn nr. 2 og 25% på barn nr. 3 (ikke på frokost).

Det er muligt at tilkøbe frokost for 20€ om ugen, I er også meget velkomne til at medbringe jeres egen madpakke.

Det er ikke tilladt at medbringe elektronisk udstyr, dog er der mulighed for at få sin telefon opbevaret i løbet af dagen.

Klik her for yderligere oplysninger samt for tilmelding: https://creativeoncommand.lpages.co/sommerskole-2017/