Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig!

Det, der normalt kun er elitespillere forundt, kan nu blive virkelighed for dig!

Den 1. april 2018 arrangerer og sponsorerer Golf Torrequebrada en kvalifikationsturnering for World Amateur Golfers Championship, i samarbejde med WAGC Spanien, Tyskland, Danmark og Finland.

Dette er den første WAGC kvalifikationsturnering nogensinde, hvor spillere fra flere forskellige lande deltager i den samme turnering. Amatørgolfere med et nuværende handicap, som er født i år 2000 eller tidligere, og som har nationalitet fra et af de 4 WAGC partnerlande, er velkommen til at deltage.

Konkurrenceformatet er Medal Play (max 5 over par). Der er fem kategorier: 0-5,4; 5,5-10,4; 10,5- 15,4; 15,5-20,4 og 20,5-25,4. Damer og herrer deltager i samme kategorier. Den bedste spiller i hver kategori kvalificerer sig til den nationale finale i hans/hendes hjemland. Ved at vinde den nationale finale vil han/hun repræsentere sit land til World Final i Malaysia sidst på året.

Der vil også være præmier til 2. og 3. plads i hver kategori, plus en lodtrækning blandt de resterende deltagere. Præmieuddelingen vil finde sted i restauranten på Golf Torrequebrada efter runden. Tilmeldingsgebyret er 75 € pr. spiller, som inkluderer greenfee og delt buggy.

Til de deltagere, som godt kan lide at være velforberedt, tilbydes der en golfpakke til kun 150 €. Pakken inkluderer 1 træningsrunde (med forbehold for tilgængelighed) samt deltagelse i turneringen. Begge runder inkluderer delt buggy.

Tilmeldingsfristen er senest 72 timer inden turneringens start, eller når maksimum antal timledte deltagere nås. Tilmelding skal sendes pr. e-mail til Golf Torrequebrada comercial@golftorrequebrada eller via telefon +34 952 442 742.

Starttider vil være efter handicap og vil blive offentliggjort dagen før turneringsstart fra kl. 14:00.

For yderligere information kontakt venligst Ana Nyblom på tlf. +34 651 833 113 eller e-mail ana.nyblom@golftorrequebrada.com.

Læs mere om Golf Torrequebrada og se golfpakker