Lokal Nyheder

Mystisk sag om amputeret penis

Skrevet for

den

En mand på mellem 25 og 30 år blev i søndags fundet i Torremuelle, Benalmádena i en blodig forvirringstilstand på gaden. Hans identitet vides endnu ikke.

Manden blev af politiet fundet med blod på tøjet, hænderne og i hovedet og blev derfor kørt til det offentlige hospital. Ved afklædning af manden fandt læger, at hans penis næsten var amputeret.

Politiet mener nu, at der i dette tilfælde kan være tale om en seksuel leg eller tortur. Manden selv har ændret historie mange gange og ved hverken hvad han hedder eller hvor han bor.

112-alarmcentralen modtog i søndags et opkald fra en beboer i Benalmádena, der havde set en mand som tydeligt manglede hjælp. Han gik som i slowmotion med blod på tøjet.

Ved politiets ankomst kunne de ikke få megen information ud af manden, men tog ham naturligvis til hospitalet. Her fandt man ud af, at manden ikke kun led af en hovedskade men også havde del af sin penis skåret af. Tillige var mandens lem bundet stramt med et snørebånd og en hår-elastik.

Siden sin ankomst til hospitalet har manden opgivet flere navne, sidstnævnte Naomi, og sagt han blot vil hjem, men ved ikke hvorhenne. På trods af fingerftryk har politiet stadigvæk ikke kunne afgøre den spansk talende mands identitet, men det menes at han er mellem 25 og 30 år.

Manden påstod først at han var en alien og hans penis ikke var hans, siden da at en gud beordrede ham til at rive sit lem af. Det menes nu, mens manden har undergået sin første operation, at han lider af en form for ubalance eller mental lidelse. Han testede negativ for både stoffer og alkohol ved indlæggelsen.

Vi følger og opdaterer sagen….

Manden er onsdag blevet identificeret, som værende 32 år med spansk nationalitet. Han er nu under psykiatrisk behandling.

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Andalucia

Formidable forhold sidst på sæsonen

Skrevet for

den

Skisportsstedet Sierra Nevada i Granada oplever her sidst i april måned helt fantastiske forhold. Med regn de sidste par dage her ved kysten er bjergene nu dækket i sne. 

Med høj sol fra en blå himmel oplever Sierra Nevada en formidable slutning på sæsonen, som er blevet forlænget til den 5. maj. Normalt lukker stedet inden den 1. maj, men i år ville det være en skam.

Her ved kysten har vi de sidste par dage fået en god sjat regn, hvilket med kulde bragte en bunke sne til skisportsstedet på Costa del Sol. Så meget at selve torvet ligger i hvidt og træerne er tynget af sne.

I år kan man over denne sidste weekend i april vælge at stå på ski eller ligge ved stranden, da vi her ved kysten vil få en dejlig weekend med op til 22 grader. I dag er vi efter nogle grå dage stået op til en klar himmel, selv om vinden stadigvæk blæser lidt kraftigt. Vejrudsigten for næste uge ser i øvrigt lovende ud for Costa del Sol med op til 25 grader på torsdag og næsten skyfrie dage.

I morgen bliver der, som fortalt før, afholdt det populære event i Sierra Nevada, hvor folk gratis kan stå på ski i deres badetøj. Dette bringer altid stor glæde til skisportsstedet og plejer at sætte et punktum for sæsonen. Se video forneden af den nyfaldne sne:

Læs artiklen

Andalucia

Turisterne brugte 352 millioner euro i påsken

Skrevet for

den


Andalusien havde besøg af 768.000 turister i påskeugen. Det er en stigning på 1,2 procent i forhold til påsken i 2018, og de har omsat for 352 millioner euro.

Påskeugen blev en af de bedste, rent turistmæssigt, for Andalusien i 10 år. Hver turist lægger i gennemsnit næsten 70 euro i løbet af ugen, og med 768.000 gæster løber det op i en omsætning på 352 millioner euro på den uge.

To tredjedele bliver brugt på mad og overnatning, mens 10 procent går til shopping.

Antallet af gæster i Andalusien steg med 1,2 procent i forhold til påsken i 2018, og de gæster, Andalusiens Junta fik interviewet om opholdet, var glade og tilfredse.

 

Læs artiklen

Lokal Nyheder

Lastbil forulykker i La Cala de Mijas

Skrevet for

den

En lastbil er fredag morgen forulykket nær La Cala de Mijas på A-7 motorvejen. Chaufføren blev taget til Hospital Costa del Sol i Marbella med alvorlige skader.

Ulykken, der hændte kl. 4:50 i morges, har i retning mod Cádiz. forårsaget 10 kilometer kø på A-7 motorvejen.

Lastbilen væltede over medianen efter et sving ved La Cala de Mijas, hvilket forårsagede trafikkaos fredag morgen. Som bekræftet af kilder skete ulykken kl. 4:50, hvor 112-alarmcentralen modtog adskellige opkald.

Ulykken fandt sted ved km 201.500 på selvsamme motorvej, som løber langs med kysten. Politiet måtte her afskære venstre vognbane, mens den 25-årige chauffør blev overført til hospitalet via ambulance. Årsagerne til ulykken vides endnu ikke, men den kunne skyldes kraftig vind i dette sving på motorvejen.

Sværhedsgraden af lastbilchaufførens skader vides endnu ikke. Se video optaget kl. 9 fredag morgen, hvor brandvæsenet stadigvæk arbejder.

Læs artiklen

Fodbold

Málaga CF mod direkte rivaler

Skrevet for

den

Ontiveros blev matchvinder mod Alcorcon

Málaga CF møder i de kommende to spillerunder de direkte rivaler om oprykning til La Liga. Lørdag gælder det Mallorca på La Rosaleda og mandag d. 6. maj venter en svær udekamp i Cádiz.

De tre hold ligger lige nu med et points afstand i top seks i Segunda División, men presses hårdt nedefra af Deportivo la Coruña og Sporting Gijon.

Málaga vandt seneste kamp 4-1 over Alcorcon, med den nye træner, Víctor, ved roret og han havde formået at give holdet et flot offensivt udtryk. Alcorcon er et midterhold og kan ikke nå noget i denne sæson, Men lørdag gælder det altså en af de direkte oprykningsrivaler, på La Rosaleda kl. 16.15, så det er her den virkelige forandring skal vise sig.

Mallorca og Málaga ligger á points med 58, mens Cádiz, som venter i næste runde, ligger lige over med 59 points.

Taber Málaga CF disse to kampe kan det betyde farvel til oprykning til La Liga, mens omvendt to vundne, nærmest kan cementere muligheden for oprykning, enten direkte eller via playoff.

I næstsidste runde, søndag den 2. juni, venter et tredje opgør mod en af de andre direkte rivaler, Albacete, som lige nu varmer en af de to direkte oprykningspladser med 64 points.

Læs artiklen

Andalucia

Bilist reddet op fra kløft i Cádiz

Skrevet for

den

En bilist er torsdag blevet reddet af brandvæsenet nær byen Jimena i Cádiz. Føreren sad fast i køretøjet, mens en passager selv kunne komme ud efter ulykken.

Bilisten kørte af endnu uanede årsager af vejen og endte fem meter nede i en kløft. Ifølge kilder skete hændelsen ved km 39 på A-405 vejen i kommunen Jimena de la Frontera, hvor manden kørte i retning mod Castellar.

I ulykken endte chaufføren med at sidde fast i bilen, mens en medpassager formåede at komme ud og alarmere redningstjenesten. Ved brandmændenes ankomst fandt de køretøjet fem meter nede i en kløft, hvor man måtte smadre bilens forrude for at komme ind til offeret.

Bilisten blev lagt på en båre og hejst op fra det svært tilgængelige område, hvorefter overført til hospitalet med en ambulance. Alvorligheden af hans skader vides endnu ikke.

Læs artiklen

Lokal Nyheder

Coín får kæmpe park på 55.000 kvm

Skrevet for

den

En ny park i Málaga provinsen involverer en investering på tre millioner euro og vil spænde over området fra feriapladsen til Ximénez de Guzmán skolen.

Byen Coín i Málaga vil få et grønt areal på 55.000 kvadratmeter, hvilket kommulbestyrelsen enstemmigt har godkendt. Opførelsen af parken, der vil løbe parallelt med bymidten, involverer en investering på tre millioner euro.

Byrådet har arbejdet på projektet i flere år, da noget af jorden er privatejet, men efter adskellige samtaler og møder bliver parken nu en realitet. Den vil spænde over området fra feriapladsen til  Ximénez de Guzmán skolen. 

Borgmesteren Francisco Santos, kunne meddele at udviklingen af denne sektor i byen endelig kan komme i gang for, at skabe et kreativt fritidssted for beboerne i kommunen.

Santos forklarede, at parken vil blive bygget i forskellige faser, hvor man i første omgang vil nedlægge veje så den kan besøges. Dernæst vil søer blive anlagt, flere auditorier for at fejre udendørsaktiviteter, en legeplads og en hængebro er også blandt infrastrukturerne.

Byrådet i Coín har allerede reserveret 500.000 euro i det kommunale budget for at kunne starte arbejdet, men hvornår parken vil stå færdig vides endnu ikke.

Læs artiklen

Populær