Kvinde, der tilbød sex med mindreårige, anholdt i Cádiz

Kvinde, der tilbød sex med mindreårige, anholdt i Cádiz

 

Hun organiserede de seksuelle møder via sin mobiltelefon, og opnåede en stor procentdel af hver tjeneste fra de unge piger.

 

Kvinden brugte sit eget køretøj til at fragte pigerne til kundens hjem, hvor hun ventede udenfor indtil de var færdige eller lagde eget hus til, hvis nødvendigt.

Det nationale politi har i dag, d. 18. maj, anholdt en 40-årig spansk statsborger i Línea de la Concepción (Cádiz) for, at tilbyde sex med mindreårige samt stoffer. Kvinden arrangerede de seksuelle møder og levering af narkotiske midler via sin mobiltelefon.

Når en kunde hyrede hendes tjenester plejede hun at køre pigerne til klientens hjem, hvor hun ventede udenfor indtil de var færdige. I nogle tilfældige lagde hun også eget hjem til, hvis nødvendigt.

Politiets undersøgelse begyndte i november måned sidste år, hvor de fik nys om at en gruppe mindreårige havde sex med mænd i bytte for penge.

Efter at have foretaget en række henvendelser fandt efterforskerne frem til, at personen bag disse aktiviteter var en kvinde, der udnyttede unge piger til prostitution.

Politiet har identificeret mindst tre piger – to på 17 år og en 15-årig pige – den sidstnævnte havde udøvet prostitution siden hun var 13, og havde sågar taget op til flere abortpiller på en nat.

Den 40-årige spanier samt hendes pakistanske partner er nu blevet anholdt og sidder fængslet, indtil for retten.

Ved ransagelse af de anholdtes hjem, fandt politiet p-piller, abort piller, mere end 200 kondomer, 13.000 euro i kontanter gemt i en kuffert samt en lille mængde narkotisk stof.