Irsk, ung kvinde på ferie føder på et hotelværelse i Nerja

Irsk, ung kvinde på ferie føder på et hotelværelse i Nerja

 

Det irske par havde planlagt at tilbringe en uge på ‘el hotel Balcón de Europa’, da kvinden begyndte at få veer.

 

I sine 52 års eksistens har Hotel Balcón de Europa været rammen for mange fester, såsom bryllupper, dåb, konfirmationer, jubilæer…. og også en naturlig død blandt sine tusindvis af gæster over årenens løb.

Men i går var det for første gang i hotellets historie – mere end et halvt århundrede – at det famøse Hotel Balcón de Europa oplevede en fødsel.

En 18-årig irsk, turist fødte i går, d. 10. august, en pige med den eneste hjælp af sin 19-årige partner og nogle af hotelarbejderne.

Da 061-ambulancetjenesten ankom til hotellet var barnet allerede født, og det var kun nødvendigt at klippe navlestregen over.

Ifølge hotelarbejder, Manuel Carrillo “skete det hele meget hurtigt – lidt før kl. 9 begyndte den unge kvinde at få veer, og da ambulancen kom var pigen allerede født”.

Den unge mor blev taget til Hospital Comarcal de la Axarquía i Vélez-Málaga, hvor hun og hendes førstefødte har det godt.

De nybagte forældre ankom til Nerja i onsdags, og havde blot planlagt at tilbringe en uges ferie her i landet.

Hotelejere har siden den lykkelige hændelse besluttet, at give parret den typiske ‘canastilla’ (babykurv) som en gestus.

Den nyfødte, irske pige vil desuden få rabat “for livet på hotellet”, og kan senere i livet prale af at hun blev født på spansk jord.

 

Vi, her på redaktionen, ønsker de nybagte forældre ‘enhorabuena’.

Fortæl os hvad du mener om denne artikel