Ikos køber Hotel Costa del Sol Princess i Estepona

Ikos køber Hotel Costa del Sol Princess i Estepona

 

Ikos Resorts kæden vil investere 150 millioner euro i et luksus, “All Inclusive” hotel.

 

Ikos Resorts kæden indtager Spanien med købet af Hotel Costa del Sol Princess i Estepona.

Kæden vil, til en pris af 150 millioner euro, transformere hotellet til et luksuriøst, altomfattende kompleks.

“Ikos Andalucía åbner dørene i maj 2020 med det formål, at blive det bedste all inclusive, luksus resort i landet”, siger repræsentant for Ikos.

Projektet, som det første her i Spanien, er et led i hotelkædens Infinite Lifestyle-oplevelse.

“Dette er et koncept, der for nylig er blevet anerkendt af TripAdvisor, som værende nr ét i verden i All Inclusive-kategorien,” siger repræsentant yderligere.

 Gruppen bag Ikos Resorts afslører, at hotellet i Estepona vil have mere end 400 værelser og suiter fordelt over syv bygninger.

Hotellet vil have 70.000 kvm udendørsareal med eksostiske haver og muligheden for, at kunne nyde ens fritid på standbredden.

“Udover otte restauranter vil vi tilbyde vores gæster en bred vifte af fritidsaktiviteter. Hotellet vil få de bedste sportsfaciliteter samt opvarmede swimmingpools og spa både indendørs og udendørs”.

“Estepona har altid været et foretrukkent rejsemål for turister, der søger den perfekte kombination af sol, hav, en unik livsstil og kultur.

Vi er glade for, at kunne præsentere vores eksklusive, altomfattende oplevelse og løftet om en uendelig livsstil her i Spanien”, siger administrenede direktør for Ikos Iberia, Luis Herault til sidst.