Fodbold

Hvem løber med Ballon D’Or 2018?

Skrevet for

den

Mandag uddeles Ballon D’Or i Paris, mens der er traditionsrigt brag i Superligaen mellem AGF og Vejle Boldklub.

I England er Thomas Frank under pres.

Vi er gået i gang med en ny uge, og den bliver sparket i gang med manér.

Mandag aften uddeler France Football således Ballon D’Or i Paris.

Hele 30 spillere er nominerede til prisen, og mange øjne vil formentlig hvile på Luka Modric, som vandt den næsten tilsvarende pris, FIFA’s The Best-pris.

Luka Modric dyster mod folk som Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah og Lionel Messi – du kan se hele listen HER.

Der bliver også spillet fodbold denne mandag.

I Superligaen er der lidt af et traditionsbrag på plakaten, når AGF hjemme på Ceres Park tager imod Vejle Boldklub.

I England er Thomas Frank under voldsomt pres, når Brentford skal møde West Bromwich på udebane.

Brentford har kun vundet én ud af de syv kampe, klubben har spillet under den tidligere Brøndby-træner.

Dagens højdepunkter:

19.00: AGF – Vejle Boldklub
21.00: West Bromwich – Brentford

Kilde Bold.dk

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Fodbold

Luis Suárez har forstuvet anklen

Skrevet for

den

 

Luis Suárez har forstuvet højre ankel i søndagens kamp mod Real Betis, oplyser Barcelona.

Barcelona hentede en 4-1-sejr over Real Betis søndag aften, hvor Lionel Messi endnu engang strålede med et hattrick.

Luis Suárez måtte udgå mod slutningen af kampen, og Barcelona bekræfter nu, at han har forstuvet sin højre ankel.

Uruguayaneren skal igennem flere tests mandag for at se, hvor galt det står til, og hvor lang tid han skal være ude.

Den 32-årige Luis Alberto Suárez Díaz scorede målet til 3-0 i søndagens kamp.

 

 

Kilde Bold.dk

Læs artiklen

Fodbold

Barcelona trak Manchester United i Champions League

Skrevet for

den

De spanske mestre fra FC Barcelona skal i kvartfinalerne i Champions League møde Manchester United, som FC Barcelona har gode erfaringer med.

De to klubber mødte hinanden i Champions League-finalerne i 2009 og i 2011, og i begge tilfælde vandt FC Barcelona. Det blev 2-0 i 2009 og 3-1 i 2011.

For Manchester Uniteds midlertidige manager, Ole Gunnar Solskjær, repræsenterer mødet også et gensyn med FC Barcelonas hjemmebane, Camp Nou.

Den bane har nordmanden et særligt forhold til, for det var her, han scorede det afgørende mål mod Bayern München i Champions League-finalen i 1999.

Det var en historisk finale, som Manchester United vandt med 2-1 på to mål til sidst, efter at Bayern München havde ført i næsten hele kampen.

“Det var den største aften i min fodboldkarriere. Og det var i det hele taget en utrolig aften for hele holdet og klubben,” siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Manchester Uniteds hjemmeside.

“Det er et dejligt stadion, og vi mødte jo forresten FC Barcelona to gange i gruppespillet i den sæson og spillede 3-3 med dem begge gange,,” husker Ole Gunnar Solskjær, der ser frem til mødet med FC Barcelona.

“Vi vil gerne have de kampe mod de største hold og de største klubber. Vi glæder os meget,” siger han.

Historisk set har Manchester United vundet Mesterholdenes Europa Cup/Champions League tre gange. Det var i 1968, 1999 og 2008. I 2008-triumfen vandt klubben over Chelsea i finalen efter at have slået FC Barcelona ud i semifinalen (0-0 og 1-0).

FC Barcelona har på deres side vundet turneringen fem gange. Foruden 2009 og 2011 løftede katalanerne pokalen med de store ører i 1992, 2006 og 2015.

I denne sæson kom begge klubber lidt skidt fra start i deres ligaer, men FC Barcelona fik hurtigst styr på situationen. I øjeblikket ser Ernesto Valverdes mandskab ud til at have kurs mod det tredje spanske mesterskab på stribe.

Manchester United valgte at tage konsekvensen af den hakkende sæsonstart i december, hvor klubben fyrede José Mourinho som manager. Siden Ole Gunnar Solskjær overtog jobbet, er det gået forrygende for den engelske storklub,. Mesterskabet er nok røget, men der er mulighed for at blive nummer tre eller fire i dem engelske liga. Det vil i givet fald betyde, at klubben også kommer med i næste sæsons Champions League.

I ottendedelsfinalen af dette års Champions League imponerede Manchester United, da holdet vendte et nederlag på 0-2 på hjemmebane mod Paris Saint-Germain til samlet sejr. Det skete, da de vandt 3-1 på udebane over de franske mestre og gik videre på reglen om flest udebanemål.

FC Barcelona vandt i deres ottendedelsfinale over et andet fransk storhold, Olympique Lyon. Efter 0-0 i Frankrig vandt FC Barcelona 5-1 på hjemmebane i en kamp, hvor superstjernen Lionel Messi scorede to mål og lagde op til to andre.

Hvis FC Barcelona går videre, skal de i semifinalen møde vinderen af opgøret mellem Juventus fra Italien og Ajax fra Holland, der i ottendedelsfinalerne slog henholdsvis Atlético Madrid og Real Madrid ud af årets turnering.

Potentielt kan der altså være lagt op til en dyst mellem Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, hvis FC Barcelona og Juventus begge går videre fra kvartfinalen.

Den anden semifinale i årets Champions League kommer til at stå mellem vinderen af kampen mellem engelske Liverpool og FC Porto fra Portugal på den ene banehalvdel og vinderen af det rent engelske opgør mellem Manchester City og Tottenham på den anden.

I lodtrækningen til kvartfinalerne i Europa League skete der det, at de to tilbageværende spanske klubber, Valencia og Villarreal trak hinanden.

Den samlede vinder af lokalopgøret møder i semifinalen vinderen af kampen mellem engelske Arsenal og Napoli fra Italien.

Læs artiklen

Fodbold

Simon Kjær i uheldig hovedrolle: Sevilla færdige i Europa League

Skrevet for

den

Danske Simon Kjær fik en uheldig hovedrolle med et selvmål i den forlængede spilletid, da Sevilla torsdag aften røg ud af årets Europa League efter et samlet nederlag på 5-6 til tjekkiske Slavia Prag.

Den første kamp i Sevilla var endt 2-2 i sidste uge. Og resultatet 2-2 blev også resultatet af torsdagens returkamp i den ordinære tid i Prag.

Derfor måtte der forlænget spilletid til, og det så også fornuftigt nok ud for Sevilla, da argentineren Franco Vázquez med et hovedstød bragte sit hold foran midtvejs i første halvleg af den forlængede spilletid.

Men fire minutter efter udlignede den tidligere Esbjerg-spiller Mick van Buren, da hollænderen stod lidt for fri i den ene side af straffesparksfeltet. Han tog et træk, og Simon Kjær var lige ved at få blokeret, men det lykkedes alligevel for Mick van Buren at passere Sevillas tjekkiske målmand, Tomas Vaclik, ved at sende bolden over i målets lange hjørne.

Sevilla havde dog stadig fat i den lange ende, fordi de nu havde tre udebanemål mod Slavia Prags to.

I næstsidste minut af den forlængede spilletid opstod der imidlertid panik før lukketid i Sevillas straffesparksfelt.

Efter et frispark til Slavia Prag kneb det med at få bolden ekspederet ud af farezonen, og til sidst skød ivorianeren Ibrahim Traoré på mål for hjemmeholdet. På selve mållinjen stod Simon Kjær, der havde muligheden for at sparke bolden væk. Men kuglen ramte ham i stedet på både foden og knæet, inden den skruede ind i målet til stor jubel for de tjekkiske fans.

Ibrahim Traoré blev noteret for målet, men det var egentlig et selvmål af den danske landsholdsanfører.

Dermed blev det 4-3 til Slavia Prag, og Sevilla røg ud af den turnering, som klubben har så store traditioner i.

Sevilla fandt først den gamle UEFA Cup i 2005-06 og igen året efter. Da turneringen senere kom til at hedde Europa League, vandt sydspanierne turneringen i 2013-14, 2014-15 og igen i 2015-16.

Af de øvrige spanske hold gik både Valencia og Villarreal  torsdag videre til kvartfinalerne i årets Europa League efter sejre over henholdsvis Krasnodar og Zenit Sankt Petersborg fra Rusland.

I Champions League er de spanske mestre, FC Barcelona, ene om at repræsentere landet i kvartfinalerne.

Læs artiklen

Fodbold

Real Madrid køber Porto-komet

Skrevet for

den

 

Real Madrid meddeler på sin hjemmeside, at de har købt den 21-årige Porto-profil Eder Militao.

 

Efter længere tids tilløb og flere storklubber i spil har Real Madrid torsdag meddelt, at de har købt den 21-årige brasilianer Eder Militao.

Militao kom til Porto fra Sao Paulo sidste sommer og har i sine 34 kampe hidtil scoret tre mål for klubben.

Real Madrid betaler angiveligt 370 millioner kroner for Militao, der tiltræder på en seksårig aftale til sommer.

Real Madrids kommende spiller, der primært spiller stopper eller højreback, debuterede i efteråret på Brasiliens A-landshold.

 

 

Kilde Bold.dk

Læs artiklen

Fodbold

UEFA sigter Neymar efter udbrud

Skrevet for

den

 

UEFA meddeler, at de har indledt en sag mod PSG-stjernen med det fulde navn, Neymar da Silva Santos Júnior.

 

Han skrev et voldsomt udbrud efter nedturen mod Manchester United.

Neymar var ved tasterne, da PSG forleden tabte 1-3 til Manchester United og røg ud af Champions League.

Den skadede brasilianer var alt andet end tilfreds med kampens forløb og skrev blandt andet på Instagram:

– Det er en skændsel. De sætter fire mennesker, der intet ved om fodbold, til at have ansvaret for at se den langsomme gengivelse for VAR. Der er intet straffespark. Hvordan kan der være hånd på bolden, når den rammer hans ryg.

Neymar tilføjede også et par mindre pæne ord til sit udbrud, og det koster ham nu en disciplinærsag hos UEFA, meddeler forbundet på sin hjemmeside.

 

 

Kilde Bold.dk 

Læs artiklen

Fodbold

Zidane vender tilbage til Real Madrid

Skrevet for

den

 

Ifølge Jugones og avisen El Mundo vil den 46-årige franskmand erstatte Solari som træner i Real Madrid.

 

Zinedine Zidane bliver ifølge spanske medier præsenteret som ny Real Madrid-cheftræner senere i dag.

Den spanske storklub har haft en rædselsfuld sæson.

Efter de seneste ugers resultater har Real Madrid nu besluttet, at hente Zidane tilbage som cheftræner.

Det reporterer det spanske medie Jugones de La Sexta Jugones, og oplysningerne bekræftes desuden af El Mundo.

 

Artiklen opdateres…

Læs artiklen

Populær