Restaurante Cerrado del Aguila sætter service i høj sæde

Restaurante Cerrado del Aguila sætter service i høj sæde

 

Restauranten Cerrado del Aguila, som ligger i yderst smukke omgivelser i golfklubben med samme navn, er et “must try” for deres velsmagende køkken og fantastiske udsigt.

 

Ledelsen bag Restaurante Cerrado del Aguila udtaler sig således:

“Ens arbejde bør være vidunderligt, når det er ens største del af livet”.

equipo“Vi elsker vores arbejde og derfor, at vi kan byde vores kunder på intet mindre end topkvalitet”, udtaler leder af restauranten, der ligger kun 5 minutters kørsel fra lidt Fuengirola, i Mijas-Costa.

En vellykket ‘forretning’ skabes kun ved glæde i arbejdernes sind og bør aldrig være et arbejde, som man er slave til, hvilket er lidt ligesom at forestille sig Davinci’s kunst lavet uden passion!

Kom og nyd godt af en dag på en af vores mange terrasser med havudsigt ud over byen eller Mijas bjergene, hvor vi kan varte dig op med en vidunderlig cocktail inden servering af maden.

Restauranten Cerrado del Aguila er yderligere et ideelt sted til, at fejre dit bryllup eller anden form for højtidelighed, såsom konfirmation, barnedåb eller sågar et forretningsmøde, og hver søndag byder vi på buffet for kun 9,90 euro.

“Vi leverer også Scanfood’s drikkevarer, som giver en ekstra kvalitet og friskhed til vores kunder. Prøv vores helt nye energiske cider drinks kaldet Mokai, Shaker (Vodka/energi drik) og Cult Raw Energy i flere forskellige varianter”.

Nyd deres BUFFET hver søndag:

Man behøver ikke at spise mindre, når man kan spise bedre.

VINKORT:

Stort udvalg af både nationale og internationale vine

BEGIVENHEDER:

De organiserer alle typer for arrangementer, såsom bryllupper, barnedåb, konfirmation, forretningsmøder osv 

UDSIGT:

Du finder os i et vidunderligt miljø. En fantastisk oase, hvor du kan nyde dine skønne aftener.portadamunicipios

 

Læs mere om stedet på deres hjemmeside her: cerradodelaguila.com.es