Hjælp

Jeg har et andet spørgsmål end hvad der er svaret på her, hvordan kan jeg få det besvaret?

Kontakt os endeligt, hvis du har yderligere spørgsmål og vi skal gøre vores yderste for, at svare dig tilbage snarest muligt.

Hvor ligger CostaPosten’s kontor?

Vores kontor ligger lige ved siden at Fuengirola station, find vores adresse, på kontakt siden.

Hvordan kontakter man CostaPosten?

CostaPosten kan kontaktes på mange forskellige måde; via mail, telefon, igennem socialt medie eller besøg os på vores kontor. Se venligst vores kontakt side.

Vi er et firma, kan vi annoncere i CostaPosten?

Hvis du bestyrer en forretning eller et lokalt firma og gerne vil samarbejde med CostaPosten, kan vi tilbyde et udvalg af muligheder for, at vi kan gengælde hinandens arbejde. Kontakt os her: https://costaposten.com/annoncering

Vi er en velgørenhedsfond, er det muligt at samarbejde med CostaPosten?

CostaPosten arbejder allerede med det lokale samfund og gerne med nye velgørenheder, så kontakt venligst vores event team for hjælp til dette.

Jeg er en promoter for events, er det muligt at få dem annonceret i CostaPosten?

Naturligvis! Det vil være muligt, at tilføje dig til vores event kalender system, så du selv kan poste events på vores side. CostaPosten er altid på udkig efter locale arrangementer og vil med glæde yde vores støtte. Venligst kontakt vores event team.

Kan jeg annoncere på CostaPosten?

Du kan annoncere hos os på forskellige måder, både on-line og off-line, altså kun i avisformen. Vi tilbyder et væld af muligheder for vores kunder så kontakt venligst vores annonce team for yderligere information.

Kan jeg blive distributør?

Hvis du gerne vil være distributør af CostaPosten skal du bare kontaktet vores team, som gladeligt vil samarbejde med dig.

Hvad er Club CostaPosten?

Club CostaPosten er en smart måde til, at spare lidt penge og få anbefalinger på hvorhen man skal shoppe, spise eller se hvad der sker langs kysten. Vi samarbejder med de bedste forretninger og restauranter her på Costa’en, hvor det eneste du skal gøre er, at vise dit Club CostaPosten Card, og du vil automatisk være berettiget til en rabat på dine købte goder.

Kan jeg abonnere på CostaPosten?

Du kan abonnere på vores webside og modtage alle vores nyheder direkte eller give os et like på Facebook og få dem således. Vi er en reel printet avis, som kan findes langs hele kysten her på Costa del Sol.

Hvor kan jeg få CostaPosten avisen henne?

Alle vores nyheder kan ses on-line, som bliver opdateret op til flere gange om dagen og den traditionelle format kan findes hos en af vores mange forskellige distributionssteder.

Hvor meget koster CostaPosten?

CostaPosten er en gratis avis både online og i avisform.

På hvilke sprog kan CostaPosten bruges?

CostaPosten er primært på dansk, selvom vi også imødekommer vores norske og svensker venner på websiden sammen med muligheden for direkte oversættelse af vores artikler til engelsk, spansk, russisk, tysk, fransk samt flere.

Hvad er CostaPosten?

CostaPosten er en dansk avis med base på Costa del Sol i Spanien. Vi byder både på daglige online opdateringer samt udgivelsen af avisen i papirform to gange om måneden. Vores primære funktion er, at give vores læsere de spanske nyheder på dansk samtidig med, at vi får daglige opdateringer direkte fra Danmark og udlandet med hensyn til alt ligefra sport, politik, krimi samt meget mere.