Events Costa Del Sol

Helt ude i ringhjørnet på Costa del Sol

Skrevet for

den

Marbella Fitness Camp| Finca Naundrup Calahonda.
De to instruktører på Finca Naundrups boksecamp i juni, Mads Larsen og Dennis Holbæk, ligner de flinkeste mennesker i hele verden.
Men tag ikke fejl. På en uges boksecamp bliver du slæbt helt ud i dine fysiske og psykiske ringhjørner og tilbage igen.

For fjerde år i træk stod Mads Larsen og Dennis Holbæk for en uges boksecamp i de smukke omgivelser i Calahonda.
34 tilmeldte fra mange forskellige nationer var klar til en uges strabadser, der kulminerede med plethandskerne fredag.
Handskerne, som deltageren bare skal følge ringen rundt og udfordre hele tiden.
Den hårdeste form for motion overhovedet.
Man bliver pisket rundt i ringen af instruktøren i 3 x 3 minutter, og så er al energien brændt af.

Fokus på hver enkelt
I løbet af ugen tilrettelægger de to målrettet ud fra hver enkelt deltagers kapacitet og viden om verdens hårdeste sport.
Hver deltager bliver presset til det yderste – og lidt længere. “Vi har jo kendt hinanden, siden vi var teenagere,” siger Mads Larsen. “Så vores samarbejde sidder helt på rygraden”.
Vi har haft de samme trænere og de samme store oplevelser på den danske og internationale boksescene med mesterskaber, store bælter og op- og nedture” “Deltagerne behøver ikke at vide noget om boksning på forhånd for at få noget ud af boksecampen, men de fleste træner boksning i forvejen.
Og det har ikke noget at gøre med at slå en proper næve,” siger Dennis Holbæk. “Boksning er ren teknik og udholdenhed”.

Deltagerne spiser, sover og dyrker fitness på Finca Naundrup, men har fri en enkelt eftermiddag til shopping eller sightseeing.
Det giver, ifølge de to instruktører, et helt specielt sammenhold i gruppen, at deltagerne nærmest er sammen 24 timer i døgnet.

Flotte karrierer
Mads Larsen debuterede i 1993 og nåede i alt 55 professionelle kampe, ud af dem tabte han kun fire.
Han kan både skrive verdens- og europamester på sit CV.

Dennis Holbæk debuterede i 1994 og fik 48 professionelle kampe, hvoraf han kun tabte de tre.
Også han har titlen som både verdens- og europamester på sit CV

Begge arbejder til dagligt med fitness i hjembyerne Aarhus og Kolding, men river altså en uge ud af kalenderen hvert år for at køre boksecamp på Costa del Sol.

Alle bliver lige
Noget af det, som de to instruktører på Marbella Fitness Camp på Finca Naundrup i Calahonda hæfter sig ved, er, at deltagernes sociale parader sænkes, mens de fysiske hæves.
Folk, som aldrig ville finde sammen i en travl hverdag i Danmark, sidder og sludrer hyggeligt ved morgenmaden.
Lægen, landmanden og murerlærlingen fra Brønshøj finder pludselig tæt sammen under presset fra instruktørerne.  “Så er de pludselig i samme båd”.


Marbella Fitness Camp drives af Frank Naundrup og Lena Lionett.

Steen har over 35 års erfaring indenfor Journalistik, hvor han har arbejdet for Lokale Radiostationer, DR og TV2.

Events Costa Del Sol

Den spanske filmgalla, Goya, skal afholdes i Málaga i 2020

Skrevet for

den

I 2020 får Málaga æren af at arrangere Goya, Spaniens svar på Oscar-uddelingen.

I dag har bestyrelsen for det spanske filmakademi besluttet, at Goya-festen kommer til Málaga i begyndelsen af 2020. Eventet skal holdes i den enorme sportshal José María Martín Carpena, der til dagligt huser basketholdet Unicaja Málaga.

Det indendørs stadion har en kapacitetet på lige omkring 10.000 tilskuere og filmakademiet har været på en grundig rundvisning for at være overbeviste om, at det kan indrettes til et kæmpe teater i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Málaga konkurrerede med Mallorca om æren. Sevilla, som med stor succes arrangerede eventen i 2019, meldte tidligere ud, at de ikke bød ind i år og det forstærkede Málagas kandidatur.

Málaga Kommune har afsat 1,4 millioner euro til afholdelse af arrangementet.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Jennifer Lopez gæster Fuengirola

Skrevet for

den

Torsdag den 8. august gæster Jennifer Lopez alias J.Lo Fuengirola. Koncerten, der er en del af turneen It’s My Party: The Live Celebration i anledning af hendes 50-års fødselsdag, afholdes i Marenostrum Fuengirola. Det bliver J.Lo’s eneste koncert i Spanien i denne omgang.

Billetsalget starter i dag mandag den 15. juli kl. 16.00, og billetter kan bestilles på https://masterentradas.janto.es/janto/

Jennifer Lopez er kendt for sit multitalent som både sanger, skuespiller, sangskriver, danser og modedesigner. Hun fik sit gennembrud som sanger i 1999 med singlen “If You Had My Love” fra debutalbummet On the 6. Det anslås, at hun har solgt over 55 millioner plader på verdensplan. Men allerede i 1993 var hun med i Janet Jacksons musikvideo That’s the Way Love Goes, og i 1995 fik hun sit gennembrud som skuespiller i filmen Money Train. Hun har desuden spillet med i de anmelderroste film Out of Sight, The Cell og An Unfinished Life.

Se et udpluk fra J.Lo’s turne It’s My Party: The Live Celebration her:

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Sommerens byfester i Mijas kommune

Skrevet for

den

Over dagene fra i dag, den 26. juni til og med på søndag, den 30. juni, fejrer Las Lagunas i Mijas sin byfest. I aften står i børnenes tegn med billigere tivoliture.

Byfesten i Las Lagunas foregår fra i aften på feriapladsen, hvor tivoliturerne for børn kun koster 2 euro. Derudover er der også afsat to timer uden støj, mellem kl. 19 og 21, for børn med særlige behov. Kun over weekenden er aktiviterne åbne fra kl. 12 på feriapladsen. Ellers foregår al underholdning ved aftentid.

Følg Googlemap link for vejvisning til ‘el recinto ferial de Las Lagunas’: https://goo.gl/maps/ggB38tut1HLxfE2y8

Næste byfest i Mjias kommune foregår over dagene fra den 24. til den 28. juli. Her er det La Cala de Mijas’ tur til, at feste.

Sidst, men ikke mindst, afholdes byfesten i selve landsbyen, Mijas Pueblo, over dagene fra den 5. til den 9. september. Men altså først bydelen, Las Lagunas, som står for skud.

#Feria #LasLagunas #Mijas

#Feria | #Mijas💃🎶 Todas las noches desde las 21:00 h, del 26 al 30 de junio te esperamos en directo desde el Recinto Ferial 🔴📡📺#LasLagunas | #FeriaLasLagunas | #MijasComunicación ¡Siempre contigo!

Gepostet von Mijas Comunicación am Donnerstag, 20. Juni 2019

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Økologisk Festival i Torremolinos

Skrevet for

den

Torremolinos i Málaga byder også den officielle sommer velkommen med et event, der bliver afholdt i kulturcentret over weekenden. 

Den første udgave af en økologisk festival vil over denne weekend blive afholdt i Torremolinos. Helt præcist i kulturcentret, Pablo Ruiz Picasso.

Her vil ledende iværksættere opsætte stande, der har forbindelse til en sund og bæredygtig livsstil. Under taget vil man kunne finde øko-, bio- og sunde madvarer samt håndlavede ting, der også er lavet af genbrug.

Denne første udgave af en øko-bærbar festival på Costa del Sol er arrangeret af organisationen, Sankalpa.

Festivalen vil, ifølge byrådet, byde på en bred vifte af produkter og ting, der alle har en fælles nævner. Økologi, sundhed og miljøvenligt.

Arrangementet i Torremolinos har blandt andet til formål, at fremme en sund livsstil og bevidstheden herom.

Både beboere og gæster er velkomne mellem kl. 11 og 23, hvor der er gratis entré i kulturhuset over weekenden.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Første jazzfestival i Benalmádena

Skrevet for

den

I forbindelse med fejringen af Sankt Hans på søndag, den 23. juni, afholder Benalmádena deres første jazzfestival over denne weekend.

Eventet, der kaldes Costa del Soul, afholdes for første gang i Benalmádena (Málaga) fra på fredag, den 21. til den 23. juni. Rincón de la Victoria og Estepona deltager også i år.

Over weekenden vil disse tre kommuner byde sommeren velkommen med en musikalsk begivenhed, som for Benalmádenas vedkommende begynder på fredag kl. 20 på pladsen La Mezquita i Arroyo de la Miel.

Arrangementet, der er helt gratis, vil bringe både nationale og internationale kunstnere til kysten. På programmet står blandt andet navne, som Julia Martín, Javier Ojeda Soul Project, Gibson Brothers og Shirley Davis & The Silverbacks.

Rincón de la Victoria og Estepona byder også sommeren velkommen med jazz, hvor de deltagende kunstnere optræder på en, daglig roterende basis. I Estepona vil eventet foregå på stranden, Playa La Rada ved Monumento a la Peseta fra kl. 21 på fredag. For Rincón de la Victorias vedkommende vil musikken kunne høres fra kl. 20 på stranden, Playa del Tajo.

Målet er, at Costa del Soul-festivalen i fremtiden vil dække alle kommunerne langs med kyststien og dermed tjene til at øge provinsens kulturtilbud.

“Jeg er sikker på, at ‘Costa del Soul’ vil blive godt modtaget af offentligheden og vil have mange års fremtid,” sagde Benalmádenas borgmester, Víctor Navas til slut.

 

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

The Jacksons optræder i Marbella

Skrevet for

den

The Jacksons vil i forbindelse med fejringen af deres 50 års jubilæum optræde på Hotel Puente Romano i Marbella. Dette musikevent sker den 8. august.

Her vil gruppen på fire synge alle deres hits, som  “Can You Feel It”, “Blame it on the Boogie “, “ABC”, Rockin Robin” i blandt mange flere.

Billetter kan købes via dette link: www.rocklounge.com eller via tlf.: + 34 638 422 445.

#MarbellaMusicWeek trae estos dos conciertos de artistas internacionales de renombre. Para el día 8 de Agosto tenemos a The Jacksons ,tendremos a Mr Maph abriendo el concierto . Y Para el día 10 de Agosto tenemos a Tony Hadley el Ex-cantante de Spandau Ballet que viene con su banda, Paul Maxwel estará abriendo el concierto con su piano. Recordar que para comprar las entradas tenéis que ir a www.rocklounge.com o llamar al +34 638 422 445. Tambien podréis comprarlas en El Corte Inglés y en Ticketmaster España

Gepostet von Rock Lounge am Freitag, 12. April 2019

Læs artiklen

Populær