Det gule helvede: Danske stjerner risikerer udelukkelse - Costa Posten

Det gule helvede: Danske stjerner risikerer udelukkelse

Det gule helvede: Danske stjerner risikerer udelukkelse

 

Flere af landsholdets største stjerner risikerer at få karantæne før VM-kvalifikationens sidste kamp.

 

Hvis og hvis. Der er mange gisninger før aftenens skæbnekamp mod Montenegro i VM-kvalifikationen. Hvad nu hvis Danmark taber? Vinder? Og hvordan er det nu, det hele ser ud, hvis Polen slår Armenien?

Det overblik har vi samlet sammen i én artikel, men der er faktisk også en anden situation, hvor der bliver trukket i de hypotetiske scenarier.

Fordi uanset hvordan aftenens kamp går, så har Danmark meget at spille for i den sidste kamp mod Rumænien på søndag i Parken, men den kan ende med at blive uden flere af de store danske stjerner.

Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Andreas Cornelius, Thomas Delaney, Yussuf Poulsen og Viktor Fischer får nemlig karantæne i den sidste kamp, hvis de skulle få et gult kort mod Montenegro.

– Jeg prøver ikke at tænke så meget på det, for så kan det også komme ind i spillernes hoveder, og de skal være mest mulig fri, når de spiller. Så må vi løse det, hvis vi får karantæner, siger Åge Hareide til Ritzau.

– Der er absolut spillere, som helst skal undgå en karantæne. Der er specielt en enkelt spiller fra Tottenham, som er ganske vigtig for os, siger landstræneren selvfølgelig med tanke på Christian Eriksen.

Kampen mod Montenegro i aften starter klokken 20.45. Den kan ses på Kanal 5, lyttes til i LIGA på P3 eller følges live herinde på dr.dk.

 

 

 

 

 

Kilde DR Nyheder