Golf Torrequebrada – En af solkystens bedste golfbaner

Golf Torrequebrada – En af solkystens bedste golfbaner

Golf Torrequebrada åbnede banen i 1976, som er designet af José “Pepe” Gancedo, golfens Picasso. De unikke komponenter af design-variationen af fairways, størrelsen og skråningen på greens, de strategiske placerede søer og bunkers gør banen til en god udfordring, uanset hvad dit handicap er. Over 100 forskellige buske og træer omringer smukt alle fairways.

Vi havde fornøjelsen af at spille banen for 5. gang! Ofte når man besøger en golfbane, så har man altid et eller andet at udsætte på en bane, men ikke på Golf Torrequebrada. Hele anlægget er nokikke set bedre siden det blev etableret i 1978! Nogle meget flotte og spektakulære huller, træer er vokset til og beskåret, teesteder er omlagt og fairways står snorlige.

Vi kan specielt fremhæve hul 7, et af Spaniens flotteste golfhuller, med udsigt over vandet med et fald på fairway på 30-40 meter. Herefter vand foran green som presser en til at ramme bolden helt rent. Andre fantastiske huller er hul 10, 11, 16 og et flot hul 18 hvor med en svær eleveret green.

Kort sagt kan vi kun anbefale at du gør stop på Golf Torrequebrada, næste gang du skal spille golf på Costa del Sol.

BOOK TEE TIMES OG SE GOLFPAKKER TIL GOLF TORREQUEBRADA

Skrevet af: NordicGolfers.com