Golf

Gode nyheder til jyske golfspillere

Skrevet for

den

 

Norwegian udvider deres afgange fra Billund, hvilket er gode nyheder for blandt andet jyske golfspillere.

 

Det norske flyselskab, Norwegian Air, har netop gjort en masse jyske golfere rigtig glade ved at åbne op for fire nye ruter.

Disse ruter går fra Billund Lufthavn til to populære golfdestinationer i Europa. Nemlig Spanien og Portugal.

Allerede fra 1. april er der to ugentlige ruter mellem Billund og Málaga.

Og godt en måned senere, den 5. maj, fordobles frekvensen til fire ugentlige flyvninger mandag, onsdag, fredag og søndag.

Hvis man hellere vil spille golf på Mallorca kan man også glæde sig over to ugentlige afgange til og fra den jyske lufthavn fra den 6. maj og helt frem til den 26. oktober.

Hvis man foretrækker at spille golf under den portugisiske himmel åbner Norwegian en ugentlig afgang til både Faro og Ponta Delgada.

 

Kilde NordicGolfers

Golf

Østriger vandt Made in Denmark – danske golfspillere sluttede langt nede i feltet

Skrevet for

den

Det blev østrigske Bernd Wiesberger, som vandt den sjette udgave af Challenger-turneringen Made in Denmark, der blev spillet i Himmerland. Han var et slag bedre end nummer to, skotten Robert MacIntyre.

De to førende spillere lå helt lige efter 13 huller på søndagens sidste runde. Men på 16. hul lavede Bernd Wiesberger en birdie, og da Robert MacIntyre lavede en bogey på 17. hul, måtte han satse på sidste hul.

Det var nær ved at lykkes, da Bernd Wiesberger lavede en bogey, efter at han på førsteslaget sendte sin bold i vandgraven. Robert MacIntyre måtte med andre ord lave en birdie på 18. hul for at få omspil. Men skotten måtte nøjes med en par, og dermed vandt østrigeren med 270 slag for de fire dag mod Robert Macintyres 271.’

De 270 slag er 14 slag under turneringens par.

Dermed blev 33-årige Bernd Wiesberger den sjette vinder på de seks år, hvor Made in Denmark har været afviklet.

Årets turnering var ikke nogen stor succes for de danske golf-spillere. Bedst blev Jeff Winther, der gik en fremragende sidste runde i 66 slag. Det e fem slag under banens par.

Jeff Winther havde fredag gået i 67 slag, så alt i alt var han godt tilfreds med sin indsats.

“Det har været en fin uge. Jeg spillede to gode og to sløje runder. Især fredag spillede jeg virkelig godt. I dag kan jeg nok ikke klemme mere ud af runden,” sagde Jeff Winther til turneringens hjemmeside.

Turneringens tre største danske navne, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard og veteranen Søren Kjeldsen, måtte alle forlade turneringen efter fredagens anden runde, fordi de ikke klarede cuttet.

 

Læs artiklen

Golf

Danske stjerner ude af golf-turneringen Made in Denmark: – Det ville bare ikke

Skrevet for

den

De bedste danske golfspillere har foreløbig ikke vist det bedste spil ved Challenge-turneringen Made in Denmark i Himmerland. Og de to største danske håb klarede ikke cuttet. Hverken Lucas Bjerregaard eller Thorbjørn Olesen er derfor med i weekendens to afsluttende runder.

Lucas Bjerregaard gik fredagens runde i 74 slag. Det er tre slag over banens par, og da han var gået torsdagens runde i par, så endte han også alt i alt tre slag under par. Det var slet ikke nok til at gå videre.

“Spillet var der bare ikke. Det var en af de uger, hvor jeg ikke var i kontrol nok i vinden,” sagde Lucas Bjerregaard efterfølgende til Eitzaus Bureau.

Thorbjørn Olesen lavede fredag en triple-bogey på 18. hul – ligesom han havde gjort dagen forinden. Og det kostede den videre deltagelse.

“Jeg har gjort det godt på det hul tidligere. Det gjorde jeg ikke de her to dage. Det er ikke sjovt at bruge syv slag på det hul to dage i træk,” sagde Thorbjørn Olesen.

Der var 16 danskere med i årets turnering. Men når tredje runde går i gang lørdag, er der kun fem tilbage.

Bedst ser det ud for Martin Leth Simonsen, der gik anden runde i 68 slag. Det bragte ham frem som nummer 11, men han er dog fem slag efter førende Matthias Schwab fra Østrig.

 

 

 

 

Læs artiklen

Golf

Thorbjørn Olesen lå godt til i Made in Denmark – men alt gik galt på sidste hul

Skrevet for

den

Danske Thorbjørn Olesen lå til en topplacering efter førstedagen i Challenge-turneringen Made in Denmark i Himmerland. Men så gik det helt galt for danskeren på 18. og sidste hul.

Her sendte den 29-årige danske golfstjerne bolden i søen, og han brugte ialt syv slag på det sidste hul. Dermed endte han første runde i 71 slag, som er banens par. Han røg dermed fra 11. pladsen ned til en placering som nummer 69, der er tæt ved cut-grænsen.

Også det andet store danske håb, Lucas Bjerregaard, gik banen i par.

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard er efter førstedagen fem slag efter de fem førende spillere, som er englænderne Paul Waring, Matthew Southgate og Tom Murray, spanske Alejandro Cañizares og italieneren Eduardo Molinari.

Bedste danskere er unge Nicolai Højgaard og Mathias Gladbjerg, som begge gik banen i to slag under par. Det rækker til en foreløbig 30. plads ligesom de to tidligere vindere af turneringen, Marc Warren fra Skotland og David Horsey fra England.

Dagens bedste slag stod danske Martin Leth Simonsen for, da han på 16. hul lavede hole-in-one. Ligesom Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard gik han banen i par.

Turneringen slutter søndag.

 

Læs artiklen

Golf

Danske Lucas Bjerregaard sluttede af med hole-in-one i major-turnering

Skrevet for

den

Danske Lucas Bjerregaard spillede en fornuftig turnering i PGA Championship, og han sluttede fornemt af ved at lave hole-in-one på fjerde runde.

Det var på det knap 200 meter lange 17. hul – banens næstsidste – at Lucas Bjerregaard sendte bolden i hul på sit første slag til stor jubel for de mange tilskuere på Bethpage Black Course i Flamingdale nær New York.

Den 27-årige frederikshavner var debutant i turneringen, der regnes for en af de største turneringer i golf – de såkaldte major-turneringer. De øvrige major-turneringer er Masters, US Open og British Open.

Lucas Bjerregaard var ene om at lave hole-in-one i årets PGA Championship.

“Dejlig måde at sluttede ugen af på. Sikke en bane og sikke en fed stemning, newyorkerne skabte. Det har været sjovt,” skrev Lucas Bjerregaard efterfølgende på sin profil på Instagram, hvor han også har lagt sit fantastiske slag ud på en video.

På trods af det fine slag gik det ikke så godt på sidste runde i PGA Championship, hvor Lucas Bjerregaard brugte 73 slag. På de tre første runder havde han brugt 71, 69 og 70 slag. Det rakte til en samlet placering som nummer 16 i turneringen.

Den anden danske deltager i turneringen, Thorbjørn Olesen, sluttede som nummer 64.

Det lykkedes for amerikaneren Brooks Koepka at genvinde PGA Championship. Han havde et forspring på hele syv slag til nummer to, landsmanden Dutsin Johnson, inden sidste runde. Men flere bogeys af Koepka på sidste runde betød, at Dustin Johnson halede ind på ham og på et tidspunkt kun var et enkelt slag efter.

I sidste ende vandt Brooks Koepka dog med et forspring på to slag til verdensranglistens nummer et.

 

 

Læs artiklen

Golf

Thomas Bjørn faldet over kantsten: Tvivlsom til Made in Denmark

Skrevet for

den

Den danske golfstjerne Thomas Bjørn er tvivlsom til årets udgave af Made in Denmark senere på måneden, fordi han er faldet over en kantsten.

Den 48-årige golfspiller har lagt et billede op på Instagram, hvor man kan se, at hans venstre fod er i en skinne. Han skriver, at der venter fire-seks ugers genoptræning.

Uheldet koster Thomas Bjørn deltagelsen i British Masters i denne uge, men det er endnu ikke definitivt, at han går glip af Made in Denmark. I hvert fald har arrangørerne af Challenge Tour-afdelingen ikke modtaget noget afbud, og de håber på det bedste. Men de er omvendt forberedte på, at det kan blive svært for Thomas Bjørn at nå at blive klar.

“Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er optimalt at have en fodskade, når man skal ud og gå 40 kilometer over en weekend,” siger Made in Denmarks promotor, Flemming Astrup, til TV2.

Turneringen skal spilles fra 23-26/5. Thomas Bjørn får endelig besked af fysioterapeuten mandag.

Læs artiklen

Golf

Tiger Woods vinder US Masters for femte gang: Jeg savner ord

Skrevet for

den

Den levende golf-legende. Tiger Woods, vandt i weekenden noget overraskende US Masters – 22 år efter, at han vandt turneringen for første gang.

“Jeg savner ord. Det er overvældende,” sagde Tiger Woods efter sejren på Augusta-banen i den amerikanske delstat, Georgia.

I golf er det som i mange andre sportsgrene ikke et spørgsmål om at være bedst i begyndelsen. Det gælder om at være bedst til sidst. Og det må man sige, at den 43-årige amerikaner var.

På fjerde og sidste runde af de 18 huller stod fem spillere lige efter 12. hul. Det var foruden Tiger Woods, italieneren Francesco Molinari samt amerikanerne Xander Schauffele, Dustin Johnson og Brooks Koepka.

Men ingen af de tre sidstnævnte lavede flere birdies, og på 15. hul sendte Francesco Molinari sin golfbold i vandet, mens Tiger Woods lavede en birdie.

Han fordoblede føringen ved at lave en birdie på 16. hul, og da han gik 17. hul i par, behøvede han kun en bogey på det sidste hul for at vinde turneringen for femte gang – og for første gang siden 2005.

“Det er 22 år siden, jeg vandt her for første gang. Det er meget længe siden. Det er nærmest surrealistisk, at jeg oplever det her,” sagde Tiger Woods ifølge USA Today.

Tiger Woods vandt fra 1997 til 2008 hele 14 af de såkaldte major-turneringer – foruden US Masters er er det U.S. Open, British Open og PGA Championship.

Det gør ham efter manges mening til den største golf-spiller, verden nogensinde har set. Men i de seneste mange år har han intet vundet – dels på grund af enorme ryg-problemer, dels på grund af udfordringer uden for golfbanen i form af ægteskabelige sidespring og problemer med alkohol.

“Det er en af de hårdeste sejre, jeg har vundet, fordi der er sket så meget, siden jeg sidst vandt. Der er sket så mange ting i de senere år. Sidste år var jeg heldig, at jeg overhovedet kunne spille. Der var nogle år, hvor jeg gik glip af at spille med i denne skønne turnering. Og nu står jeg her så som mester igen. Min mor var her i dag, ligesom hun var i 1907. Min far var her også i 1997. Nu er jeg selv far til to børn,” sagde en følelsesladet Tiger Woods.

25-årige Xander Schauffele blev nummer to i årets turnering sammen med Dustin Johnson og Brooks Koepka.

“Det er svært at være skuffet, efter at jeg lige har overværet et stykke historie,” sagde Xander Schauffele.

Francesco Molinari førte turneringen efter tredje runde. Den 36-årige italiener måtte nøjes med en delt femteplads, så han var skuffet, men han talte også pænt om Tiger Woods.

“Det var godt som førstehåndsvidne at se hans historiske comeback,” sagde sidste års vinder af British Open.

 

 

 

Læs artiklen

Populær