Glædeligt nyt – Made In Denmark forsætter de næste 5 år

Glædeligt nyt – Made In Denmark forsætter de næste 5 år

Der vil også i den kommende årrække kunne opleves golf på højeste niveau i Danmark. Made in Denmark-turneringen har fået en fem-årig aftale med Europea Tour.

– I år spiller vi i Silkeborg, men vi vil gerne rundt i hele Danmark, og med en femårig aftale er det nemmere at langtidsplanlægge, siger Flemming Astrup, der dermed også lægger op til, at Silkeborg kan få mulighed for at arrangere Europa Tour-turneringen igen.

The European Tour er også begejstret for den nye aftale, og glæder sig til at Made in Denmark nu bliver en endnu større del af touren.

– Det er en kæmpe nyhed, ikke kun for golf i Danmark men også for The European Tour og Challenge Tour. Vi skylder Lars Larsen og Flemming Astrup stor tak for deres passion og dedikation i at få dette til at ske for begge turneringer, siger direktør Keith Pelley.

Den nye aftale sikrer samtidig, at præmiesummen fordobles i turneringen

Fremover vil Made in Denmark have tre millioner euro (ca. 22,3 millioner kroner) til fordeling mellem spillerne, og vinderen kan se frem til en check på 500.000 euro.

Flemming Astrup, der er promotor for Made in Denmark, ser store muligheder i den nye aftale.

– Den betyder, at vi kan arbejde med en langsigtet strategi og udvikle Made in Denmark til glæde for spillere, tilskuere og sponsorer.

– Med den øgede præmiesum er jeg også sikker på, at Made in Denmark bliver en turnering, som endnu flere europæiske topspillere vil prioritere at spille med i, siger Astrup.

Også Silkeborgs dynekonge, Lars Larsen, der er formand for Fonden Made in Denmarks bestyrelse, udtrykker glæde.

– Det har været fem fantastiske år med golf i verdensklasse i Danmark, og jeg glæder mig til fem år mere. Fra starten har det været vigtigt for mig, at Made in Denmark fik bred opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere. Med den nye aftale har vi fået flere nye sponsorer om bord, og sammen med de eksisterende gør de det nu muligt at sikre Made in Denmarks 10 års jubilæum i 2023, lyder det fra Lars Larsen.

Turnering afholdes på Silkeborg GK d. 30.08.18 – 02.09.18 og i 2019 kommer turneringen retur til Himmerland Golf og Spa Resort.

Besøg www.nordicgolfers.com for mere info om golf i Danmark.

NordicGolfers.com er Nordens største golfportal med mere end 700 golfbaner og hoteller i hele Europa.