Glad Barca-træner: Gode på alle områder

Glad Barca-træner: Gode på alle områder

 

Barcelonas cheftræner Ernesto Valverde roser sit mandskab for præstationen i tirsdagens 1-1 kamp mod Inter.

 

Barcelona gæstede tirsdag Inter i Champions League, og efter en kamp med stor Barca-dominans endte det 1-1.

Trods pointtabet er Barca sikret videre avancement, og cheftræner Ernesto Valverde glæder sig over den overbevisende præstation.

– Vi spillede godt på alle områder. Vi pressede godt og angreb godt, og det eneste vi manglede, var større præcision på de sidste meter, siger Valverde ifølge Barcelonas hjemmeside.

Barcelonas mål blev sat ind af den indskiftede angriber Malcom, som ikke har haft det nemt, siden han kom til klubben før denne sæson.

– Vi er alle meget glade på Malcoms vegne. Han formåede at afslutte på en måde, som vi ikke havde formået i løbet af kampen. Han har arbejdet hårdt hver dag for at forbedre sig – han er stadig ung og har gode muligheder for at blive endnu bedre.

Taber Barcelona de sidste to kampe i gruppespillet, ender holdet på 10 point, og det samme kan være tilfældet for Tottenham og Inter, hvis Tottenham vinder begge holdets resterende kampe, mens Inter taber til Tottenham og slå PSV.

Skulle det ske, at alle hold ender på 10 point, vil Barcelona dog stadig være sikret avancement, da holdet er sikker på at være bedst indbyrdes blandt de tre hold.

Barcelona vil således ende på syv point i de fire kampe mod Inter og Tottenham, mens Tottenham vil have seks i de indbyrdes kampe og Inter fire.

 

 

Kilde Bold.dk