Gå i Seve Ballesteros fodspor og besøg Los Arqueros Golf & Country Club

Gå i Seve Ballesteros fodspor og besøg Los Arqueros Golf & Country Club

Los Arqueros Golf & Country Club er en 18 hullers golfbane i byen Benahavís, på Costa del Sol, og er den første golfbane designet af Severiano Ballesteros. Som banearkitekten selv sagde, så er Los Arqueros en god bane for alle spillere; en rimelig udfordring for golfmotionister og en hård test for professionelle.

Book teetime her

Banen

De fejlfrie fariways, på Los Arqueros Golf & Country Clubs 18 hullers bane, blender smukt ind med den enestående natur, som omgiver anlægget, og giver dig en spektakulær udsigt over middelhavet.

Den udfordrende par 71 bane åbnede i 1991 og blev designet af den spanske banearkitekt, Severiano Ballesteros, som var en af de bedste golfspillere i hele verden og derved brugte han sin ”know-how” til at designe denne smukke bane. Resultatet er en bane, som passer alle golfere, uanset niveau.

Ideen bag Los Arqueros var at lave en bane, som følger landskabets konturer og som er i harmoni med de naturlige omgivelser. Banen kræver et præcist spil, især ved nogle smalle teeslag, hvor du muligvis må give afkald på distancen på din drive, og i stedet fokusere på kortere jern, hvilket vil sikre dig, at bolden når fairway. Især hul 8 er vanskelig, da det er et langt par 5 hul, med en smal dogleg mod højre, som hælder skarpt nedad mod green, og et udfordrende out-of-bounds område, som slutter af i et lille vandløb ved indgangen til green.

Vær også opmærksom på hul 13, med dets høje tee, som kræver et præcist og hårdtslående drive ned ad bakke til et område beskyttet af bunkers, og hvor kun et præcist og forsigtigt spil vil sikre dig, at du sparer par. Det 3. hul er også helt fantastisk, med en sø til venstre for fairway og brede bunkers til højre – men det kræver mere opmærksomhed, end man forventer, for at komme helskindet igennem.

Det mest udfordrende hul er dog hul 6, da det ikke bare er det længste hul men tee off slaget er det afgørende slag. Derfor er dette en bane, som kræver at du spiller klogt og hvor du ikke kan tage for mange chancer.

Restaurant

Los Arqueros restaurant specialiserer sig i international mad, med et stort udvalg af retter, som kan tilfredsstille gæster fra hele verden. Hul 19 har en rummelig terrasse med udsigt til 1. tee, Middelhavet og bjerge, som alt sammen er med til at gøre restauranten til et unikt spisested.

Data om banen

18 huller
Par 71
5351 meter fra gul tee
4820 meter fra rød tee

Los Arqueros Golf & Country Club faciliteter

  • 18 hullers mesterskabsbane
  • Driving range
  • Putting green
  • Restaurant
  • Bar
  • Klubhus

Book teetime her