Krimi

Far og søn anholdt i narko-sag

Skrevet for

den

En far og søn på henholdsvis 51 og 24 år er onsdag blevet anholdt på en landejendom i Málaga. De står anklaget for narkotikahandel samt bedrageri af elektricitet.

Nationalpolitiet har onsdag anholdt en far og hans søn, på hhv. 51 og 24 år, og begge af spansk nationalitet. De er tilsyneladende ansvarlige for et drivhus bestående af 510 marihuana planter på en gård i området Puerto de la Torre, i Málaga.

De to spaniere er nu blevet anholdt for deres påståede involvering i narkotikahandel og for elektrisk svig.

Politiets undersøgelse begyndte, da en anonym information pegede på eksistensen af ​​en hashplantage inde i en bygning beliggende på en ‘finca’. Ved ankomsten til ejendommen under mistanke kunne politiet selv lugte den stærke dunst af marihuana, mens man også kunne høre en konstant støj fra transformermotorer og klimaanlæg inde bag murerne.

Under ransagelsen fandt politiet 510 planter af cannabis sativa i sidste blomstrende stadie, før høstning og tørring. Udstyr og værktøj til videre behandling blev også fundet i hjemmet.

Far og søn venter nu bag tremmer på at se en dommer i Málaga.

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Comments

Krimi

Brite dræber irlænder i Fuengirola

Skrevet for

den

En 49-årig brite er blevet anholdt af politiet i Fuengirola for at have dræbt en irlænder. Ifølge politiet skete mordet fredag ved totiden på et toilet i en irsk pub ved havnen.

Natten til fredag har en 49-årig brite overfaldet en irsk mand på 53 år med en knust flaske, hvilket efterlod manden med flere dybe sår i nakken.

Irlænderen blødte til døde på toilettet, mens briten forsøgte at flygte fra stedet. Ifølge politiet blev gerningsmanden stoppet af barens lokale sikkerhedsfolk og senere anholdt af en politienhed, der patruljerede i området.

Ifølge barens andre gæster havde den nu anholdte anstødt flere kvinder og også irlænderens partner. Den 49-årige brite venter nu på at komme for en dommer.

Læs artiklen

Andalucia

Fire anholdt med bilen fuld af hash

Skrevet for

den

Nationalpolitiet har tirsdag arresteret fire personer i forbindelse med en biljagt fra Dos Hermanas i Sevilla. Bilen var fyldt med narkotika.

Biljagten endte i Bellavista-kvarteret, hvor de fire passagerer i en sort Golf Wolkswagen blev anholdt på stedet. Sagen er fortsat åben, mens politiet undersøger hændelsen.

Ifølge Europa Press-kilder har vidner fortalt, at jagten begyndte i Dos Hermanas, hvor de fire passagerer ville flygte fra to patruljevogne. Flere politienheder stødte til for at stoppe køretøjet, hvilket lykkedes på calle ​​Ávila i området Bellavista.

Ved nærmere eftersyn af bilen fandt politiet hele bagagerummet fyldt med narkotika. Hvor mange kilo vides endnu ikke, mens sagen fortsat undersøges af nationalpolitiet.

De fire anholdte venter nu på at blive stillet for en dommer.

Læs artiklen

Krimi

Bulgarske tyve anholdt i Fuengirola

Skrevet for

den

Syv mænd og en kvinde, alle med bulgarsk nationalitet, er blevet anholdt af det spanske politi. De stjal husnøgler indeni køretøjer, hvilket gav let adgang til ejers hjem.

Tyvebanden stjal husnøgler og fik adgang til adresser fra køretøjer, der primært var parkeret i strandområder eller ved fritidsparker. Dermed var de næsten sikre på, at have tid til at stjæle i hjemmet. I nogle af tilfældene nåede tyvene endda, at lægge nøglerne tilbage i bilen, så ejer intet vidste før opdagelsen af ejendom var væk.

Den bulgarske bande har, ifølge politiet, mindst begået røveri i et dusin hjem ved først, at bryde ind i 26 biler langs med kysten.

Politiets undersøgelse begyndte i marts, da første anmeldelse om et tyveri blev indgivet. Nu tre måneder senere har man anholdt de syv personer, som man mener står bag.

De syv bulgarer mellem 30 og 52 år blev anholdt i boliger i både Fuengirola og Benalmádena, hvoraf fem fortsat sidder fængslet. To er blevet løsladt mod kaution.

Under ransagelse fandt politiet adskellige smykker, hvoraf nogle har fundet sin ejer igen. 1.656 euro i kontanter, elektroniske enheder af forskellig art og andre ting meldt stjålent samt værktøj til, at begå indbrudene. Ifølge politiet solgte banden også marihuana.

 

 

 

Læs artiklen

Andalucia

Betjent såret under en anholdelse

Skrevet for

den

En lokal politimand fra Castilleja de la Cuesta i Sevilla er tirsdag kommet til skade. Fuld og voldelig bilist angreb ham under anholdelsen.

En betjent for lokalpolitiet i Castilleja de la Cuesta (Sevilla) er tirsdag kommet til skade under en anholdelse. Bilisten begyndte at slå betjenten, da han ikke ville tage en alkoholprøve.

Ifølge politiets kilder udførte to betjente overvågningsarbejde i byen, da de til morgen observerede en bilist, der kørte farligt i trafikken.

Betjentene formåede i første omgang ikke, at stoppe køretøjet, men lidt senere blev han standset i en rundkørsel i nabobyen Bormujos. Her viste chaufføren tydelige tegn på at være under indflydelse af alkohol, men valgte at forlade køretøjet for at flygte.

Betjentene satte efter ham, og den nu skadede nåede først ind på ham, da manden begyndte at slå ham. Da anden betjent nåede frem fik de ham under kontrol, som siden har pustet et alt for højt resultat på næsten én mg/liter i blodet.

Den skadede politimand er i øvrigt kendt i Castilleja de la Cuesta for at løbetræne i sin fritid. Takket være hans hurtige indgriben formåede bilisten ikke at flygte.

Den anholdte er anklaget for modstand og vold mod statens sikkerhedsstyrker samt spritkørsel. Ifølge politiet har manden en lang kriminel baggrund.

Læs artiklen

Krimi

To tørstige tyve anholdt i Fuengirola

Skrevet for

den

To rumænske brødre på 41 og 42 år er blevet anholdt af politiet i Fuengirola, Málaga. De forsøget, at stjæle dyre champagneflasker gemt under tøjet.

Hændelsen fandt sted i et stort supermarked i Fuengirola ved 14-tiden i onsdags, den 12. juni. Sikkerhedsvagterne i butikken opdagede via video-overvågningskameraerne, hvordan en kunde deaktiverede alarmerne på nogle flasker og derefter gav dem videre til en anden person. Denne person puttede flaskerne under sin beklædning, fastgjort i en stram cykeltrøje.

Ifølge politiet var den ene ansvarlig for, at få butiksalarmerne af, hvortil han brugte en stor magnet og en skarp genstand.

Han formåede i dette tilfælde, at deaktivere sikkerhedssystemerne på 11 flasker champagne, hvis samlede værdi er på mere end 400 euro.

Den anden bror skulle skjule tyvegodset under sit tøj. Han endte dog med, at pænt sætte flaskerne tilbage på hylden, da han så at hans bror blev taget til side ved kassen.

Politiet blev tilkaldt, hvorefter de to brødre blev anholdt med det klare bevis fra overvågningssystemet i butikken.

Ifølge politiet er det ikke første gang de to er blevet anholdt for tyveri. Samme har hændt i Jaén for ikke længe siden.

Læs artiklen

Krimi

To anholdt for diskrimination og vold

Skrevet for

den

Denne sag går tilbage til en hændelse i oktober sidste år, hvor en ung mand blev slået til bevidstløs udenfor en natklub i kommunen Pizarra i Málaga provins.

Nu otte måneder senere er to personer blevet anholdt i den malagenske kommune, Coín. Det menes, at der var ti involveret i overfaldet, men grundet meget lidt information fra offeret har politiets undersøgelse ikke været let.

Overfaldet i oktober skete ved daggry udenfor en natklub i Pizarras industriområde, hvor den unge mand blev chikaneret af en gruppe personer. Efter nedvædigende ord og trusler begyndte banden at slå ham. Slagene kom så hårdt, at manden endte med at ligge bevidstløs på jorden. To vidner forsøget at hjælpe, men de endte også med at blive skadet.

Offeret kunne ikke give politiet meget hjælp, men nu otte måneder senere er to blevet anholdt.

Politiet forsøger nu, at få information om de otte andre involveret, mens de to anholdte er anklaget for en hadforbrydelse og personlig skade.

Læs artiklen

Populær