Far og bedstefar mistænkt for mishandling og seksuelt misbrug

Far og bedstefar mistænkt for mishandling og seksuelt misbrug

 

En 36-årig mand står anklaget for at mishandle sin datter, og hans 65-årige far mistænkes for seksuelt misbrug af sine børnebørn.

 

En 36-årig far, med initialerne F.Á.Z., og hans 65-årige far, med initialerne J.A.C, sidder i øjeblikket i retten, Audiencia de Jaén.

Faren beskyldes for at have mishandlet sin mindreårige datter, og bedstefaren for at have seksuelt misbrugt sine to børnebørn, der også var mindreårige på daværende tidspunkt.

Hændelserne går tilbage til juni 2014, hvor den anklagede blev skilt fra sin kone og endte med at tage hans døtre på 11 og 13 år med sig, da han flyttede ind hos sine forældre.

Den ældste af de to søstre indgav en klage (denuncia) i februar 2016, hvori hun påstod at hendes far jævnligt hånede og slog hende.

Farens svar på ‘la denuncia’ var, at han havde slået hende på grund af manglede respekt, fordi hun ville flytte tilbage til hendes mor.

Den 65-årige bedstefar nægtede også alle beskyldningerne og sagde, at han kun havde “kælet lidt fordi de bad om det”, men “på intet tidspunkt havde han brugt hånden”.

Begge piger påstår, at de var seksuelt misbrugt af deres bedstefar.

Vi opdaterer sagen, når retten har talt…