Events Costa Del Sol

‘Día del Perro’ fejres for tiende gang

Skrevet for

den

 

Tiende udgave af dagen til glæde for ‘los perros’ fejres i år søndag den 31. marts i Fuengirola, Málaga.

 

Mere end tyve udstillinger og et hundemarked er i år på programmet for denne dag.

Og som altid den traditionelle gåtur gennem byen med ens bedste firbenede ven.

Dagen vil starte fra Plaza de España kl. 10, hvor folk kan deltage i gåturen med sin hund.

Her vil turen gå ned gennem byen til strandpromenaden og langs med kysten til borgen.

Ved borgen, ‘Castillo de Sohail’, vil udstillinger og marked med relation til emnet være stillet op.

Emnet er her primært hunde, mens alle dyr kommer i højsædet på denne sidste dag i marts.

Byrådet opfodrer alle til at deltage den 31. marts til glæde for ‘el mejor amigo del hombre’.

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Events Costa Del Sol

Ny dato for Fuengirolas ‘Día del Perro’

Skrevet for

den

Grundet regn sidst i marts blev den tiende udgave af dagen til glæde for hunde flyttet til en mere sikker dato, nemlig nu på søndag den 19. maj.

Eventet afholdes hvert år nedenfor borgen i Fuengirola, Málaga, hvor marked med relation til hunde igen vil være sat op.

Dagen begynder dog fra Plaza de España i selve byen, hvor man kan deltage i den traditionelle gåtur med sin firbenede ven. Turen starter kl. 10, hvor man går ned gennem byen og langs med strandpromenaden indtil man når borgen. Her er der lagt op til en dag i hundens tegn, selv om alle dyr kommer i højsædet den dag.

I år vil deltagere i gåturen få en lille plastikbeholder indeholdende en væske, som man kan bruge til at desinficere området hvor ens hund har besørget sig. Akkurat som det ved lov er blevet vedtaget i Benalmádena.

Byrådet i Fuengirola opfodrer som altid alle hundeejere og dyreelskere til at deltage i dagen på søndag. Denne tiende udgave af ‘Día del Perro’ vil i øvrigt være dedikeret til hundene i det nationale politi-korps

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Grundlovsfest i Casa Danesa

Skrevet for

den

Traditionen tro fejrer klubben i Mijas den danske grundlovsdag, den 5. juni, med et frokost-arrangement. I år står der krabbesalat, and og pandekager på menuen.

Festlighederne afholdes i klubben fra kl. 13.30, hvor den danske ambassadør Hr. Jens Kisling holder grundlovstalen efter forretten.

Pris for medlemmer er 35 euro og for ikke medlemmer 40 euro, hvor følgende efter en velkomstdrink vil blive serveret:

Forret: Krabbe/rejesalat på hjemmelavet brød plus et glas hvidvin.

Hovedret: Andeconfit med pommes rõsti, rødkålssalat og en lækker sauce ledsaget af et glas rødvin.

Dessert: Hjemmelavede pandekager med is og kaffe.

Tilmelding skal ske senest den 3. juni hos enten Lis på klubbens kontor eller direkte til bestyrer af restauranten, Thomas Schou Petersen (952 475 151).
Club Danés finder du her:
Urb. Haza del Algarrobo
Ctra. de Mijas, km. 2,2
29650 Mijas
Tlf. +34 952 472 880 eller på mobil 635 292 602
clubdanes@gmail.com
www.clubdanes.dk
Facebook Club Danés

 

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Cudeca afholder på søndag Walkathon i Benalmádena

Skrevet for

den

På søndag den 12. maj afholdes det populære event, “March for Cudeca – Walkathon” på strandpromenaden i Benalmádena, hvor tre forskellige ruter er planlagt.

Borgmesteren i Benalmádena, Víctor Navas ( i midten på billedet), var tirsdag til stede ved præsentationen ledsaget af Rafael Olalla og Angel Krebbers fra Cudeca organisationen.

Rafael Olalla påpegede, at “Cudeca har brug for samfundets støtte for at kunne fortsætte med at passe kræftramte mennesker, og bad derfor folk om at deltage i søndagens event”.

“Via deltagelse i gåturen, eller løbet hvis man ønsker, øges vores midler til at pleje mennesker med kræft og andre sygdomme i fremskredne stadier samt vores evner til at støtte deres slægtninge”, sluttede han.

Borgmesteren i Benalmádena inviterede ikke kun alle beboerne i Benalmádena, men også enhver fra Málaga provinsen til at deltage og dermed støtte denne non-profit organisation. Víctor Navas sagde, at “Cudeca gør et kæmpe stykke arbejde for at give mennesker den bedste tid mod livets slutning, og det er derfor yderst vigtigt at vi deltager i solidaritets-events, som f.eks. “March for Cudeca – Walkathon” på søndag.

Gå- eller løbeturen til fordel for Cudeca finder sted på promenaden foran hotellet Sunset Beach Club (calle Torrevigia Benalmádena) og vil have tre ruter:

  • 10 kilometer med start kl. 10:30
  • 5 km med start kl. 12:00
  • 2 km med start også kl. 12: 00

Udover at man støtter en vigtig organisation får man også frisk luft samt motion og efter selve løbene er der lagt op til fest med live musik, paella og børnelege.

Deltagelse koster 10 euro for voksne og 6 euro for børn (0-12 år) og kan gøres via www.cudeca.org  eller i velgørenhedsbutikkerne og i CUDECA-centret i Benalmádena. Man kan også registrere sig selvsamme dag ved borde, der er sat op langs med strandpromenaden foran Sunset Beach-hotellet (€ 12 voksne og € 6 barn).

Man er naturligvis også velkommen til at støtte Cudeca, selvom man ikke kan deltage på søndag, på hvilken som helst anden dag på året.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

‘Feria del Marisco’ fejres i Benalmádenas Levante havn

Skrevet for

den

Fisk- og skaldyrsmarkedet, der afholdes i havnen i Benalmádena, begyndte i går og løber indtil på søndag, den 5. maj. Fra i morgen fejres også korsenes dag i byen.

Borgmesteren i Benalmádena, Víctor Navas, indviede i går, den 1. maj, den ellevte udgave af dette marked, som afholdes indtil på søndag.

Over disse dage bliver kvalitet til en billig penge sat i højsædet, hvor man kan nyde friske fiskeanretningen i den stærke forårssol. Navas sagde, “kvaliteten hænger her sammen med de reaturatører, der deltager i eventet.” Sidste år ved den 10. udgave af ‘la Feria del Marisco’ blev der af 25.000 besøgende spist syv tons fisk og drukket mere end 5.000 liter øl.

Benalmádena fejrer i øvrigt også korsenes dag fra i morgen og indtil på søndag, hvor man rundt omkring i byen kan se forskellige religiøse udsmykninger.

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Foredrag om Jordstråler, Vandårer og Sundhed på Costa del Sol

Skrevet for

den

På næste mandag, den 6. maj, bliver der afholdt et foredrag om Jordstråler, Vandårer og Sundhed i en helseklinik i Fuengirola, Málaga. Foredraget er af Jens Arrent.

Vitafakta Health Clinic afholder på næste mandag, den 6. maj, et foredrag v. Jens Arrent, som begynder kl. 19 og varer i to timer.

Jens Arrent, der er biokinesiolog og jordstråleekspert, vil her fortælle om jordstråler og vandårer, og hvilken betydning de kan have for vort helbred. Først handler det om at kortlægge vandårer og jordstråle-gitre. For eksempel er det over længere tid usundt og nedbrydende at sove oven på vandårer eller på jordstrålekrydsene, fordi strålingen dér har en ekstra stærk og negativ ‘afladende’ energi på kroppens celler til skade for immunforsvaret og kroppens energibalance. Derfor kan det ofte anbefales at flytte sengen og eller at sætte afskærmning op.

Den danske ekspert indenfor dette interessante område er på Costa del Sol fra den 4. til den 8. maj, hvis man har interesse i en opmåling i sit hjem.

Hvis således skriv en mail til: vitafakta@vitafakta.es eller ring på 678253510. Der er begrænset plads til foredraget, tilmelding er derfor nødvendig på samme mail eller telefonnummer.

Helseklinikken finder du på denne adresse:

Edif. Virgen del Carmen 4B, C. Alfonso XIII, 2, 29640 Fuengirola, Málaga

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Ronan Keating afholder velgørenhedsevent i Marbella

Skrevet for

den

Den irske sanger Ronan Keating afholder i samarbejde med præsidenten for Global Gift Foundation, María Bravo, et velgørenhedsevent den 3. maj i Marbella.

Præsidenten for Global Gift Foundation, María Bravo, og den irske sanger Ronan Keating, der gav stemme til lydsporet af filmen ‘Notting Hill’, står den 3. maj igen sammen om et event for at indsamle midler til deres respektive fonde. Eventet indeholder en golfturnering og derefter en gallamiddag.

Sangeren med ​​hits som  ‘When you say nothing at all’ og ‘Life is a rollercoaster’ er manden bag Ronan Keating Foundation, en organisation dedikeret til at hjælpe mennesker med kræft. Mens María Bravo er i færd med etablere verdens første ‘gavehus’, som er beregnet til at yde gratis hjælp via behandlinger til mennesker med et handicap eller sjældne sygdomme. Hjemmet vil blive bygget i hendes fødeby Málaga, hvor folk fra hele Costa del Sol kan få nødvendig assistance. På billedet kan ses Ronan Keating med sin hustru Storm til venstre og María Bravo i midten ved et lignende event sidste år.

Turneringen finder sted i Villa Padierna Golf Club og middagen, som vil blive ledsaget af en akustisk koncert af Keating selv, vil foregå på Hotel Gran Meliá Don Pepe. Blandt listen over kendte ansigter, der forventes denne aften, er sangeren og eks-vokalisten for gruppen ‘Westlife’, Brian McFadden. Mon ikke denne bliver hørt på næste fredag:

Læs artiklen

Populær