Dansk par åbner ØKO Sandwichbar-Juicebar i Fuengirola La Cocina Verde

Dansk par åbner ØKO Sandwichbar-Juicebar i Fuengirola  La Cocina Verde

I dag slår Kok Lasse Petersen og Konditor Simoneeyja S. Petersen dørene op og byder velkommen i deres Sandwichbar La Cocina Verde, hvor der skal satses på sundhed.

Der bugner af lækre salater, juices, sandwich mm.
Det hele ser virkeligt meget tiltalende ud, og man får lyst til at smage det hele – også selv om kødet er i højsædet for mange personer, så er Øko og sundheds trenden på vej frem for alvor.

La Cocina Verde er en virksomhed hvor du enten dropper forbi og bestiller, eller bestiller online via Fastorder appen, og klik på La Cocina Verde logoet på kortet, og du kan bestille online, stedet fungere som take away, og du kan selv sammensætte feks. din salat på stedet, på appen er der udvalgt standard salater, sandwich, juices, toast osv.
Konceptet er sundhed, nemt og enkelt – det er vejen frem og det hele med lækre og friske råvarer, og snart også nogle fiberholdige sandwichboller af forskellige art.

Men hvorfor lige nu og så i Fuengirola? spurgte Costa Posten om.

Vi er et par der har gået længe med drømmen om at få vores eget, det har været lidt svært hvad vi skulle begive os ud i, skulle det være en ny branche, skulle det være i nuværende branche, eller skulle vi tilbage til det vi kom fra. ?
Der har været mange spørgsmål vi skulle drøfte før vi kom til denne her løsning.

Vi har kommet hernede i Malaga i små 3 år, on and off-.
Planen var hele tiden at vi skulle arbejde hernede, åbne noget af en art, så vi kunne leve vores liv her. For ja hvem vil ik bo på solkysten?, nu når vi har mulighed for det.
Vi var ganske enkelt træt af det danske gråvejr, og da der i de sidste 3 år ikke har været sommer i dk, tænkte vi, at vi måtte flytte og tage chancen, også inden der kom børn.

Springet har været nemt, Lasse er ikke bange for noget, han gør det bare, Simoneeyja er god til at støtte op om ham, og få tingene til at lykkes – så det med de egenskaber, var det ligesom givet, at det skulle ske på et tidspunkt – og det blev så til nu.

Man kan jo sige, der er rig mulighed for at komme i snak med både danskere og spanier, vi har ikke andet end fået hjælp på hele vores vej hernede i det spanske.
Der er jo de her facebook grupper, hvor folk flittigt hjælper hinanden, og det har været super for os.
Spanske venner har vi også fået, så vi kan komme ud blandt spanierne, lære deres kultur og være en del af dem også.

Lasse er 30 år gammel, uddannet kok, har arbejdet med mad siden 12 års alderen
I de ca. 18 år har han rodet med mad, dette er min passion, jeg er god til at omdanne traditionelle gamle danske retter, om til ny moderne mad – og jeg er vild med smags varianter jeg selv kreerer, jeg brænder for det jeg laver udtaler han.
Jeg har længe ønsket at få noget mad op at køre her i Spanien,
men det skulle ikke bare være typisk dansk mad, så jeg har meget længe leget med en masse ideer.

Da 2018 eksploderede med sundhed og helse, mente jeg det var vejen frem, og derved blev det det.
Der er så mange muligheder og former på hvad og hvordan man kan forvandle fx. tomaterne om til simpelt lækkert sund mad – Kun fantasien sætter grænser, og den mangler jeg bestemt ikke.

Jeg har taget orlov fra mit arbejde på havet som sømand, fordi jeg gerne vil køre en solid forretning op, med en masse leverings aftaler til kontorer og virksomheder i Malaga området.
Om det kan gøres på 3 mdr. må tiden vise ellers må jeg blive her sommeren over, eller for altid som r drømmen.

Vores fremtidig plan er, at vores mad bliver så populært blandt mange kontorer og mennesker der går op i sundhed, at vi kan åbne en mere, eller åbne et produktionskøkken, få nogen ansatte, til at køre ud med varerne.

Simoneeyja er 28 år gammel, har 3 uddannelser bag sig.
En konditor uddannelse, en kosmetolog og en social & sundheds uddannelse.

Jeg har tænkt mange tanker og i forskellige brancher, og jeg var faktisk kun sikker på en ting, at arbejde for en anden chef ønskede jeg ikke. Jeg skulle være min egen chef.
Det har været rigtigt svært hvad jeg skulle, jeg havde så mange gode ideer om at kunne starte op som selvstændig, uden jeg helt vidste hvad det skulle være.
Jeg var ude faktisk ude i at prøve en hel ny branche, men alligevel savnede jeg min konditor branche.

Så jeg ser Lasse og mig selv et godt mach, vi er begge to inde for mad branchen og er kreative og elsker at være i et køkken, så da Lasse luftede sin ide om en sund juice / sandwich bar, var jeg på.

Siden vi tog beslutningen har vi begge knoklet mange timer og måneder, for at skrabe penge sammen til vores lille eventyr La Cocina Verde, som vi så åbner i dag.

Vi håber at rigtig mange personer vil tage godt imod vores initiativ, og droppe ind fra gaden.
Vi ligger lige op af en skole, samt ved Syner Gym, og er lette at finde.
Og vi glæder os til at præsentere vores produkter på de sociale medier, via Fastorder appen som man downloader i app store eller google play, så hold øje med os på FB – der kommer flere spændende produkter, og tiltag.

Du kan kontakte virksomheden her: 689 687 752
Vi er belligende tæt på SynerGym i Fuengirola ved siden af GM Cash and Carry