Skrevet for

den

Actionfilmen ‘Bumblebee’ er den sjette film i Transformers-franchisen. Den forrige film i serien var Transformers: The Last Knight.

Filmen er et spin-off centreret om Bumblebee-robottens historie og foregår i 1987. Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og holder sig nu skjult på Jorden. Elite-soldaten Agent Burns og decepticon’erne Dropkick og Shatter er lige i hælene på den gule Autobot, og derfor skjuler han sig på en losseplads i en lille strandby i Californien.

Den snart 18-årige Charlie opdager en dag en gul, støvet Volkswagen Beetle under en presenning hos en mekaniker, og hun får bilen med hjem. I sin garage folder Bumblebee sig ud, og pludselig står Charlie med en robot i stedet for en bil. Dette åbner op for en helt ny verden for den unge teenager.

“Den 21-årige Hailee Steinfeld, der fik sit gennembrud – og en Oscar-nominering – som Mattie Ross i Ethan og Joel Coen-filmen True Grit tilbage i 2010, spiller Charlie Watson.”

Hun spiller mod wrestling superstjernen John Cena, der ligesom WWE-forgængerne Dwayne Johnson og Dave Bautista har valgt at forlade ringen og springe ud i skuespillet. Han har tidligere bl.a. været med i Daddy’s Home 2 samt The Marine.

‘Bumblebee’ instrueres af manden bag den roste animationsfilm Kubo – den modige samurai og er produeret af Michael Bay (Paramount Pictures), der også har stået bag de andre film i franchisen.

Skrevet: kino.dk

Se filmen her:
Cinesur – Miramar Fuengirola 
Yelmo Cineplex – Plaza Mayor Malaga

Nicolai er medejer af Costa Posten, han har flere års erfaring i jounalistk inden for design, business og fintech.

Underholdning

Avengers – Endgame

Skrevet for

den

Superheltefilmen ‘Avengers: Endgame (Avengers 4) er det fjerde og sidste kapitel i serien med de oprindelige superhelte som Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America.
Handlingen tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War, hvor den mægtige Thanos samlede alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. Knækket og med dårlige odds må de resterende helte samles en gang for alle til et endeligt og episk opgør.

‘Avengers: Endgame’ er kulminationen på nu 22 film i Marvels filmiske univers, der startede med Iron Man i 2008, og har budt på talrige succeser som Guardians of the Galaxy og Black Panther. Filmens imponerende rollebesætning tæller adskillige skuespillere fra de tidligere film, men mest prominente er selvfølgelig Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Christ Pratt, Samuel L. Jackson og Mark Ruffalo i deres ikoniske roller.

Filmen bliver vist med engelsk tale her:
Fuengirola
Miramar Centeret: https://www.cinesur.com/es/detalles/12874_1_Z_1/vengadores-endgame–vose

Marbella

Læs artiklen

Events Costa Del Sol

Verdensmænd på Costa del Sol

Skrevet for

den

Mandag den 29. april kl. 18.30 i Casa Danesa, Club Danes

Denne april besøger Tobias Dybvad og Nicolai Stokholm Casa Danesa for at optage til deres program Verdensmænd. De kommer direkte fra deres optagelser i Vancouver, Canada, og skal nu stifte bekendtskab med danskerne her på Costa del Sol.

Hovedvært, Tobias Dybvad, har inviteret sin ven, Nikolaj Stokholm, ud at rejse for at udvide hans horisont. Nikolaj er en mand, som har det bedst i trygge rammer hjemme i København. Han elsker at gå ud at spise klassisk, dansk mad og få en øl og en lille portvin. Men han trænger til at komme ud og se verden og opleve forskellige kulturer, så derfor har Tobias slæbt ham med på en tur rundt i verden.

Med sig på deres rejse har de vennen Bo, som har prøvet lidt af hvert i sit liv. Derfor er han en god rejsemakker, som kan hjælpe til, når det hele bliver lidt for meget for Nikolaj.

Én af de ting, de skal, er at sætte fokus på dansker-miljøet i Los Boliches – et sted som helt sikkert vil falde i Nikolajs smag og vil kunne hjælpe på hans hjemve.

Desuden er der arrangeret danskerfest i Casa Danesa med helstegt pattegris og musik med Egon Kjer.

TV2 Zulu optager og tager fotos af festlighederne, men resultatet må man vente med at se, til alle programmer er færdige.

Kom og støt op om en sjov begivenhed.

Til danskerfesten i restaurant Casa Danes serveres:

Menu: Helstegt pattegris med tilbehør og en læskende hvid sangria til velkomst.

Pris: 20 euro (drikkevarer for egen regning)

Underholding: Egon Kjer, tidligere Keld & Donkeys, spiller og synger Frank Sinatra, C.V Jørgensen, Four Jacks, Otto Brandenburg, John Mogensen, Gustav Winckler mm.

TV-optagelser vil ske på aftenen.


Sådan tilmelder du dig eventet den 29. april kl. 18.30 i restaurant Casa Danesa, Club Danes:

restaurant@casadanesa.dk – tlf. 952 475 151 – med forudbetaling

Sidste frist den 22. April

Kun 150 pladser, så deltagelse er efter først-til-mølle-princippet.

Læs artiklen

Underholdning

Mary Poppins vender tilbage

25.12.2018 | MUSICAL, FAMILIEFILM | 2 TIMER 10 MINUTTER (EKSKL. REKLAMER OG TRAILERS)

Skrevet for

den

Photo: Shutterstock

Musicalfilmen ‘Mary Poppins vender tilbage’ foregår i et depressionsramt London, hvor søskendeparret Michael og Jane Banks pludseligt får besøg af den fortryllende Mary Poppins, der var deres barnepige 20 år tilbage.

Guvernanten, der gør sin flyvende entre ved hjælp af en magisk parably, kommer kun, når familien Banks har ekstra meget brug for hende.

Michael har nemlig mistet sin kone og mor til sine tre små børn, og selvom søster Jane hjælper til, står familien nu over for at miste deres barndomshjem til en grisk bankmand.

Heldigvis kan Mary Poppins ikke kun opdrage små børn via magiske oplevelser, hun kan også guide de voksne på rette vej i livet.

Filmen ‘Mary Poppins vender tilbage’ er en direkte efterfølger til klassikeren Mary Poppins fra 1964 med Julie Andrews i titelrollen. Denne gang står Emily Blunt over den charmerende opgave at synge, danse og fortrylle os alle ved hjælp af korrekthed og vidunderlig fantasi.

Universet er løst baseret på bogserien af P. L. Travers, som i alt blev til otte bøger fra 1934 til 1988, og den nye film er instrueret af den vante musical-instruktør Rob Marshall (Chicago).

Skrevet af kino.dk

Billeter og spille tider kan findes forneden
Cinesur Fuengirola – EL REGRESO DE MARY POPPINS – VOSE
Plaza Mayor – https://www.yelmocines.es/cartelera/malaga/yelmo-cines-plaza-mayor

Læs artiklen

Underholdning

Aquaman Film

13.12.2018 | ACTION, ADVENTURE | 2 TIMER 23 MINUTTER (EKSKL. REKLAMER OG TRAILERS)

Skrevet for

den

Photo: Warner Brothers

Action-eventyret ‘Aquaman’ er baseret på DC Comics’ tegneserie af samme navn, som for første gang så dagens lys i 1941.

Superheltefilmen fortæller oprindelseshistorien om halvguden Arthur Curry, som må tage til undervandsriget Atlantis, hvor hans halvbror Orm truer med at gå i krig med den menneskelige race, der ødelægger og forurener oceanerne.

Aquaman drager på sit livs rejse med prinsessen Mera, og han bliver tunget til at se sin skæbne i øjnene og finde ud af, hvad han virkelig er født til at være.

Filmen dykker ned i flere genrer og på sin tur igennem det farverige univers, vil man både opleve science fiction, fantasy, adventure og horror. Fans af tegneserierne kan også glæde sig til at se den ikoniske Aquaman-skurk Black Manta skildret på det store lærred.

Jason Momoa (kendt fra bl.a. ‘Game of Thrones’) spiller hav-superhelten, som vi første gang stiftede bekendtskab med i Justice League. Bag kameraet står James Wan, som tidligere har instrueret gyseren The Conjuring og action-braget Fast & Furious 7.

(skrevet af kino.dk)

https://www.cinesur.com/es/detalles/11884_1_Z_1/aquaman–vose

Læs artiklen

Underholdning

Spider-Man: Into the Spider Verse

13.12.2018 | ANIMATION, ACTION, FAMILIEFILM | 1 TIME 57 MINUTTER (EKSKL. REKLAMER OG TRAILERS)

Skrevet for

den

Photo: Shutterstock

Animationsfilmen ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ er en ny fortælling om Marvel-superhelten Spider-Man – men ikke i traditionel forstand.

Filmen fokuserer på den unge afro-amerikaner Miles Morales, der prøver at finde sin vej igennem tilværelsen i Brooklyn, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop, som giver ham superkræfter.

Det nye, store ansvar hviler tungt på den unge Spider-Mans skuldre. Da en superskurk står til at ville udslette den virkelighed, vi kender, får Miles hjælp af en aldrende Peter Park og alternative versioner af superrhelten fra nye dimension.

Miles Morales, hvis Spider-Man-dragt er sort og rød, blev introduceret i tegneserien ‘Ultimate Fallout #4’ fra 2011, og han er sidenhen dukket op i en række af historierne om netop multi-universet “the Spider-Verse”, hvor vi også finder fan-favoritter som teenagepigen Spider-Gwen og grisen Spider-Ham.

‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’ er skrevet af den ene halvdel af duoen bag bl.a. Lego Filmen – Et Klodset Eventyr og 21 Jump Street. Det unge talent Shameik Moore, kendt fra filmen Dope, er stemmen bag Miles Morales, mens Nicolas Cage og Liev Schreiber også er at finde på rollelisten. Den danske stemmeliste består af navne som Nikolaj Lie Kaas og Lars Mikkelsen.

(skrevet af kino.dk)

Køb billeter her:
Yelmo Cineplex – Plaza Mayor

Læs artiklen

Underholdning

CREED II

20.12.2018 | ACTION, DRAMA | 2 TIMER 10 MINUTTER (EKSKL. REKLAMER OG TRAILERS)

Skrevet for

den

Photo: MGM

Bokse-dramaet ‘Creed II’ er en opfølger til den syvende film, Creed, i Rocky-serien med Michael B. Jordan som den unge fighter Adonis Creed, der bliver trænet af den legendariske Rocky Balboa.

I det nye kapitel står Adonis overfor karrierens mest personlige opgør, som vækker fortidens traumer til live. Han skal nemlig op imod Viktor Drago, søn af Ivan Drago, der tilbage tog livet af hans far og Rockys gode ven, Apollo Creed, i bokseringen i Rocky IV.

Mens den russiske Drago-familie kæmper for at genvinde deres eftermæle, så har Adonis andre udfordringer, for hvad kæmper han egentlig for?

“På privatfronten venter også nye forandringer for den unge bokser, da kæresten Bianca bliver gravid”

‘Creed II’ bliver 8. gang og sidste gang, at Sylvester Stallone finder boksehandskerne frem som underdog’en Rocky, en rolle han spille for første gang i 1976. Til at sige farvel har han bl.a. fået Dolph Lundgren, der netop startede sin karriere med den fjerde Rocky-film, til at vende tilbage som den russiske maskine Ivan Drago.

Stallone har også bidraget til manuskriptet, der gemmer på alt det som en god Rocky-film skal have: Intense træningspas, brutale boksekampe, motiverende taler og store følelser.

(skrevet af kino.dk)

Læs artiklen

Populær