Ben Yedder vil kopiere Jesús Navas i Sevilla

Ben Yedder vil kopiere Jesús Navas i Sevilla

 

Franske Wissam Ben Yedder vil prøve at leve op til det, Jesús Navas har præsteret i Sevilla i løbet af de seneste mange år.

 

Wissam Ben Yedder har været brandvarm for Sevilla i denne sæson, hvor han har scoret 10 mål og lavet fem assists i løbet af sine 17 kampe for klubben.

Det har betydet, at der er kommet stor bevågenhed på den franske offensivspiller, og i et interview med Marca er han blevet bedt om at forholde sig til, hvorvidt han kan leve op til tidligere tiders storspillere i den spanske klub.

En af hans nuværende holdkammerater er en af de spillere, der inspirerer ham mest.

– Jeg vil ikke sammenligne mig selv med klubbens legender, men fokuserer i stedet på mit eget arbejde. Jeg er meget fokuseret på at score mål og arbejde hårdt til træning, så jeg kan gøre det godt, når jeg får muligheden, siger Ben Yedder ifølge Marca.

– Det er store navne i klubben – ligesom Jesús Navas, som har spillet så mange kampe. Når jeg ser på ham, ved jeg, at jeg også vil skrive historie i Sevilla.

– Jeg ved, jeg kan blive endnu bedre og gøre endnu mere. Hvis folk, der kritiserer mig, rent faktisk lytter til mig og ser mig spille, vil de vide, at jeg altid kræver mere af mig selv, siger Ben Yedder.

Wissam Ben Yedder kom til Sevilla fra Toulouse i sommeren 2016.

 

Kilde Bold.dk