Barcelona er to kampe fra at sætte spansk rekord

Barcelona er to kampe fra at sætte spansk rekord

 

FC Barcelona vinder 5-1 over Villarreal og Rafael Nadal kan i næste kamp slå rekord af 49 vundne sæt i træk.

 

Fodbold:

Efter en sejr på 5-1 over Villarreal er Barcelona 2 kampe fra at krone det spanske mesterskab med en rekord som det første hold, der går ubesejret gennem en sæson med 38 kampe.

Philippe Coutinho, Paulinho og Lionel Messi på Andres Iniestas elegante oplæg scorede i første halvleg, og efter en reducering af Nicola Sansone scorede Ousmane Dembele to gange.

Sevilla førte 3-0 og vandt 3-2 over et et reservespækket Real Madrid, der var uden blandt andre Cristiano Ronaldo, Toni Kroos, Luka Modric og Gareth Bale.

Til gengæld spillede Sergio Ramos, der i anden halvleg brændte straffespark ved 2-0, fik en advarsel, scorede selvmål til 3-0 og reducerede til 3-2 på straffespark.

Tennis:

Med 6-3, 6-1 over franskmanden Gaël Monfils i Madrid Masters nåede Rafael Nadal op på 20 sejre i træk på grus, men nok så imponerende har spanieren ikke tabt et eneste sæt i de kampe.

31-årige Nadal er oppe på 48 vundne sæt i træk, og kan i sin næste kamp slå den rekord på 49 sæt i træk, som amerikaneren John McEnroe satte i 1984, altså før Nadal blev født.

Rekorden skal hentes i kvartfinalen mod enten landsmanden Feliciano López eller argentineren Diego Schwartzman.

 

 

 

 

Kilde Politiken