Shopping & Markedsdage

Herunder finder du en række forslag til hvor du kan tage hen på din næste shoppingtur.

Shopping centre

Centro Comercial – Rincón de la Victoria, Malaga – er et 40,300 m2 stort indkøbscenter, her finder du masser af butikker, restauranter, et stort supermarket og en biograf.
La Cañada – Marbella – er det største indkøbscenter i Marbella med en variation af internationale og nationale butikker. Her finder du både biograf og bowling. Åbningstider: Man-Lør 10:00 . 22:00 (Centeret har nogengange åbent om søndagen om sommeret og ifm. jul og spanske helligdage)
Mercado Atarazanas – ligger lidt vest for Malaga centrum og er opført i 1800 tallet. Markedet har en imponerende maurisk facade fra 1300 tallet. Tænk at købe sine grønsager, hvor Pablo Picasso plejede at købe sine og hvem ved måske skuespiller Antonio Banderas, som også er født i Malaga
Plaza Mayor – Malaga – er et udendørs og meget hyggeligt indkøbscenter. Der er et utal af butikker, restauranter og tapas barer. Der er også en biograf i dette center, som viser film med engelsk tale.
El Ingenio – Malaga – er et kæmpe indendørs indkøbscenter – her finder du udover et utal af små butikker det store supermarked Eroski – det er også muligt at nyde en kop kaffe i en af de små kaffebarer.
El Corte Inglés – Malaga – er et stor indendørs indkøbscenter, hvor det er muligt at få næsten alt hvad hjertet begærer. El Corte Inglés er en stor kæde af indkøbscentre, besøg deres hjemmeside og find den El Corte Inglés der ligger tættest på dig.

 

Markedsdage

Mandag Álora: Afholdes i byens centrum. Marbella: Afholdes på byens markedsplads (Recinto Ferial, Zona de Las Albarizas. Málaga: Afholdes på Barriada de la Luz & Barriada de las Campanillas
Tirsdag Fuengirola: Afholdes på Recinto Ferial. Nerja: El Chaparril området på Calle Antonio Ferrandis. Málaga – Churriana i Puerto de la Torre. Castillo de la Duquesa: Afholdes nær borgen.
Onsdag Estepona: Afholdes på Avenida Juan Carlos. Benalmadena Costa: Afholdes i Parque De La Paloma. La Cala: Afholdes på markedspladsen. La Linea de la Concepción: Afholdes på Avenida Príncipe. Rincón de la Victoria: Afholdes nær Cotomar. (Camino Viejo de Velez)
Torsdag Alhaurín el Grande: Afholdes på feriapladsen (La Fama). San Pedro da Alcántara: Afholdes på Recinto Ferial (Calle Jorge Guillén). Torre Del Mar: Afholdes i byens centrum. Torremolinos: Afholdes på Recinto Ferial (El Cavarío). Málaga: Afholdes i Parque Juan Jurado Lorca lige overfor Guardia Civil.
Fredag Benalmadena Pueblo: Afholdes på Plaza del Alguail. Arroyo de la Miel: Afholdes på parkeringspladsen ved Tivoli World. Almuñacar: Afholdes på Paseo Reina Sofia (Lige ved McDonalds). Elviria: Afholdes ved Banco Atlántico.
Lørdag Fuengirola: Afholdes på Recinto Ferial. Mijas Costa: La Cala & Las Lagunas. Puerto Banus: Tyrefægtningsarenaen i Nueva Andalucia. Ojén: Afholdes på byens store torv. Coin: Afholdes på Recinto Ferial. Malaga: Huelin distrikt & El Palo distrikt (Calle Argenteo)
Søndag Torremolinos: Afholdes på Recinto Ferrial. Estepona: Afholdes på havnen. Fuengirola: Afholdes på marinaen. Málaga: I nærheden af fodboldstadion. Sotogrande: Afholdes på marinaen. Nerja: Mellem Urbanizacion Flamingo og Almizara II. Sabinillas: Afholdes om morgenen på vej mod Roman Oasis

 

 


Hvis du kender til andre attraktioner, markedsdage eller shopping centre som du mener at vi bør medtage så er du meget velkommen til at dele det med os herunder.

 

[contact-form-7 id=”139938″ title=”Attraktioner-Shopping”]

Comments