Erhverv

49. Burger King åbner i Málaga

Skrevet for

den

Burger King® España har åbnet et nyt lokale i Málaga provinsen. Denne gang i Torremolinos og under franchisetageren NRS (Negocios de Restauración del Sur).

Den nye virksomhed har givet tyve mennesker arbejde, hvilket kan tilføjes til de mere end 17.000 som Burger King genererer i Spanien. Dette gør fastfood-kæden til en af de største arbejdsgivere i hele landet.

Den nye restaurant på 380 kvm ligger på calle Santa Fe i Torremolinos, hvor legeområde til børnene blandt andet er tilgængeligt. Med indvielsen af ​​denne virksomhed råder Burger King nu over 49 restauranter i Málaga provinsen og 158 i Andalucía. For franchisetageren af kæden i den sydlige del af Spanien (NRS) er dette den 55. restaurant under Burger King® España.

Fastfood-kæden har eksisteret i Spanien i mere end 40 år. Den første restaurant, der åbnede i Europa, var faktisk i Madrid i 1975. Siden da har kæden vokset med betydelig fart med mere end 30 årlige åbninger over de sidste 4 år og mere end 750 restauranter alene her i Spanien.

Ved udgangen af ​​sidste år blev nr. 5.000 Burger King i Europa indviet i Rubí (Catalonien).

Liselotte er uddannet indenfor marketing, salg, regnskab. Hun har de sidste 4 år arbejdet med Costa Posten online.

Comments

Erhverv

Spektakulær god påske for hotelbranchen i Málaga

Skrevet for

den

Hotelbranchen i Málaga har oplevet “una Semana Santa espectacularmente buena” med en belægning langt over forventningen. Over hele ugen på 94 procent.

Mellem Skærtorsdag og Påskesøndag nåede belægningen helt op på 98 procent i hovedstaden på Costa del Sol. Altså langt over forventningen på trods af regnen. “I forhold til påsken sidste år har vi oplevet en helt fantastisk uge,” forklarede præsidenten for Organisationen af Hoteller på Costa del Sol (Aehcos), Luis Callejón.

Over perioden fra Palmesøndag (Domingo de Ramos) til Påsksøndag (Domingo de Resurrección) kunne hoteller i Málaga provinsen melde om 87 procent optaget, mens selve hovedstaden nåede op på 94 procent. Man havde inden påsken forventet et tal tæt på 85 procent. 

Ifølge Callejón skyldtes det tildels, at påsken faldt senere i år og ikke i marts som sidste år. Over påskeugen i 2018 nåede belægningen ikke op på mere end 82,5 procent.

Set i forhold til hele regionen har Málaga provinsen tegnet sig for 36,3 procent af overnatninger, eller med andre ord mere end 498.000. Hoteller i Andalucía har registreret en belægning på 78,8 procent i løbet af ugen, hvor de tre-stjernede hoteller kunne tegne sig for den højeste belægning.

“Udviklingen er positiv,” sagde turismeminister Juan Marín mandag og forudsagde, at tendensen vil forblive om sommeren. “Vi er blevet et benchmark for kvalitet,” sluttede en tilfreds minister. Se klip forneden af, hvorfor folk flokkes til Andalucía:Læs artiklen

Erhverv

Påske, men alle butikker åbne

Skrevet for

den

Der var engang hvor påsken var hellig i den forstand, at alle havde fri. Således er det her på Solkysten ikke længere, da næsten alle butikker nu holder åbent.

Både Skærtorsdag (Jueves Santo) og Langfredag (Viernes Santo) åbner de fleste butikker med forventningen af mange folk. Dette kommer nok til at blive sandt, da begge dage byder på mulig regn.

Når himmelen er grå og man ikke kan ligge ved stranden, hvad gør man så her på Solkysten? Man går på indkøb i stedetfor, selvom gaderne nok skal være fyldte til de stadig mange optog.

Siden påskens start i søndags har vi siddet badet i den stærke forårssol. Det tager vi nu en lille pause fra med en front, der i øjeblikket gør himmelen grå. Om vi her i Málaga rent faktisk vil få noget regn vil kun tiden vise, men ifølge det meteorologiske institut er der størst sandsynlighed i nat.

Video forneden er af en af de mange påskeprocessioner. Her fra tirsdag i Málaga, hvor man tydeligt kan se hvor højtidelig påsken trods alt stadigvæk er.

Læs artiklen

Erhverv

Spansk luksusprojekt i Mijas Pueblo

Skrevet for

den

Ejendomsmæglerfirmaet Inbisa har startet salget af et luksus byggeprojekt i selve landsbyen, Mijas i Málaga Her er der tale om et kompleks med 32 eksklusive boliger.

Byggeprojektet med boliger af både et, to og tre soveværelser findes på calle Tamisa i selve Mijas Pueblo. Ifølge ejendomsfirmaet er boligerne af højeste kvalitet og der er lagt speciel vægt på energisparende materialer. De 32 eksklusive boliger, hvoraf nogle er penthouses, ligger i et privilegeret område i Mijas-bjergene med udsigt ud over havet. Dette projekt er det anden af slagsen, som firmaet fra Málaga, har bygget indenfor nylig tid. Lignende projekt ligger i Vélez-Málaga, forklarer direktøren for ejendomsmælgerfirmaet, José Manuel Escudero.

Boligkomplekset omfatter parkeringspladser, opbevaringsrum og fællesarealer, herunder en infinity pool og fitnesscenter med sauna. Residencial Inbisa Mijas skiller sig ud for sin avantgarde-arkitektur, der med sin høje kvalitet passer perfekt til lyset og miljøet i det område af Málaga. Komplekset ligger fem minutters gang fra byens centrum og giver derfor muligheden for, at bo i et stille område på trods af tæt på alting. Projektet ligger tillige med nem adgang til AP-7-motorvejen, som forbinder Mijas med andre byer som Fuengirola, Marbella og Benalmádena. Málaga lufthavn kan man nå indenfor 30 minutters kørsel. 

Den privilegerede beliggenhed på Costa del Sol vil give potentielle ejere mulighed for at nyde strandene og de mere end 70 golfbaner, der tilbydes i Mijas området. Inbisa Inmobiliaria har lagt særlig vægt på forbedring af energieffektiviteten i opførelsen af ​​dette projekt med det formål, at forbedre energibesparelser for lavere forbrug i boligerne.

Ejendomsmæglerfirmaet Inbisa har åbnet et salgskontor og materiale showroom på calle México, 14, Local A i Mijas Pueblo, blot et par meter fra boligkomplekset.

Læs artiklen

Erhverv

Ny rute bringer gæster til Málaga

Skrevet for

den

Costa Cruceros vil i forbindelse med en ny rute for første gang lægge til havnen i Málaga. Dette vil ske den 20. april og gentage sig yderligere otte gange i år. 

Skibet Costa Pacifica vil over denne højsæson bringe cirka 34.000 passagerer til Costa del Sol. I forbindelse med Costa Cruises nye rute vil skibet for første gang lægge til i Málaga den 20. april. Op indtil november måned vil dette gentage sig yderligere otte gange. 

Virksomheden Costa Cruises har valgt Málaga til en af sine nye destinationer på en rejse igennem Middelhavet. Krydstogten, kaldet Las Islas del Sol (Solens øer), omfatter blandt andet at skibet også vil lægge til kaj i Rom, Lanzarote, Tenerife eller Madeira. Denne nye rute vil i år, og ifølge rederiet, bringe 34.ooo mennesker til hovedstaden på Costa del Sol.

Krydstogtskibet med en kapacitet på 3.780 passagerer og mere end 1.110 besætningsmedlemmer besøger Málaga som del af dens nye rute, Las Islas del Sol. 

Skibet Costa Pacifica, der tidligere sejlede gennem Atlanterhavet, vil sejle fra Barcelona den 11. april og nå Málaga den 20., hvorefter turen går til Civitavecchia (Rom), Savona, Marseille, Lanzarote, Tenerife og Madeira, for at vende tilbage til Costa del Sol for at dække samme rute.

Læs artiklen

Erhverv

Calle Álamos lukket grundet ulykke

Skrevet for

den

En af Málagas mest befærdede gader har tirsdag morgen været lukket grundet en arbejdsulykke. En 34-årig mand var faldet ned i et 3 meter dybt hul.

Calle Álamos har tirsdag været lukket i en time på grund af en arbejdsulykke. Brandvæsenet måtte redde en mand op fra et hul.

Den 34-årige mand havde af endnu uanede årsager faldet ned i et tre meter dybt hul. I faldet beskadigede han sit ene ben og har muligvis fået kraniebrud.

Efter redningen, der afsluttede kl. 10:30, blev manden kørt på hospitalet og gaden kunne igen åbnes for offentligheden.

Manden arbejdede forinden ulykken på en renovering af en butik på denne travle gade i Málaga.

Ifølge hospitalskilder er manden ikke i livsfare, mens arbejdstilsynet er blevet tilkaldt til stedet.

 

Læs artiklen

Erhverv

Málaga blandt top 5 påske-destination

Skrevet for

den

Rejse-teknologi-selskabet, Kiwi.com har placeret Málaga i blandt de fem bedste rejsedestinationer over denne påske. I toppen af listen ligger storbyen New York.

Hovedstaden på Costa del Sol er, ifølge Kiwi.com, blandt verdens fem bedste byer for at fejre påsken.

Rejse-websitet, der håndterer mere end 100 mio. flysøgninger pr. dag, har også Las Vegas og Prag i toppen, mens Dublin kom ind til sidst.

Listen er gjort ud fra efterspørgsel, hvor Málaga altså er placeret blandt verdens fem bedste rejsedestinationer over påsken. 

Selskabet, der havde 7 milliarder euro i omsætning i 2017, beskriver Málaga som en by, hvor tapas og solen altid vinder.

Málaga på Costa del Sol blev rost for sit “misundelsesværdige klima, især den milde vinter og ikke mindst dens gastronomi.”

Folk flokkes ikke kun til Málaga over påsken for at se de berømte optog, men også for at dase i solen på stranden. Altså en kombination af en by- og strandferie. 

Man forventer over påsken, at kunne hænge ‘alt-udsolgt’-skiltet ud på dørene af de fleste hoteller i hovedstaden på Costa del Sol. 

Læs artiklen

Populær