Stor hæder til Schmeichel: Jeg er overvældet og stolt

Stor hæder til Schmeichel: Jeg er overvældet og stolt

 

Kasper Schmeichel er Årets Spiller i Leicester ifølge såvel holdkammerater som klubbens fans.

 

Trods en svær sæson i ligaen efter sidste sæsons sensationelle mesterskab har Kasper Schmeichel stået solidt for Leicester.

De mange stærke indsatser, ikke mindst i Champions League, sikrede mandag aften den danske målmand hele to priser ved klubbens interne awardshow.

Både klubbens fans og Schmeichels holdkammerater har nemlig peget på den danske landsholdsmålmand som Årets Spiller i klubben.

De to priser modtog keeperen ved awardshowet ifølge klubbens hjemmeside.

– Jeg er overvældet. Jeg er meget stolt, fordi der er så mange værdige konkurrenter på holdet til at modtage prisen, siger Kasper Schmeichel til Leicesters hjemmeside.

Garant for stabilitet

Mens han i ligaen var garant for den stabilitet, holdet desperat havde brug for, da nedrykningsstregen kom faretruende tæt på, så leverede han især i Champions League også det ekstraordinære.

I de fire første gruppekampe holdt han målet rent, og i ottendedelsfinalerne mod Sevilla reddede han et straffespark i begge opgør og banede vejen for den samlede sejr på 3-2.

Schmeichel har én gang tidligere modtaget de to samme klubkåringer.

I sin første sæson for Leicester i 2011/2012, da holdet fristede en tilværelse i næstbedste række, pegede både holdkammerater og fans også på danskeren som sæsonens bedste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kilde DR/ritzau/