Og det var Danmark…

Og det var Danmark…

 

Power Rankings: Danmark kan bare det der med hulspil. Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard holdt hovedet koldt og vandt en flot sejr i den allerførste udgave af det nye turneringskoncept GolfSixes.

Her får du ugens Power Rankings på Golf.dk, hvor vi tager pulsen på de hotteste danske golfspillere lige nu. Som sædvanlig vælger Golf.dk de fem skarpeste på et 100 procent subjektivt grundlag. Smid en kommentar, hvis din danske favoritspiller spiller drømmegolf og simpelthen skal med på listen næste gang.

1. Thorbjørn Olesen
Sidste uge: 2
Seneste resultat: Nr. 1 i GolfSixes (European Tour)
Thorbjørn Olesen på egen hånd er en fremragende golfspiller i verdensklasse. Thorbjørn Olesen med en dansk makker er et frådende monster, der fortærer alt omkring sig. Olesen var igen kold som is i hulspilsformatet og lagde fundamentet for den flotte danske sejr i GolfSixes, så han nu både er regerende mester i GolfSixes og VM for hold. Høj klasse af den danske stjerne.

2. Lucas Bjerregaard
Sidste uge: 4
Seneste resultat: Nr. 1 i GolfSixes (European Tour)
Lucas Bjerregaard var manden, der skulle udnytte Thorbjørn Olesens sikre udlæg til at gå efter guldet med lange drives og aggressivt spil i bestball – og det gjorde han med stor succes. Bjerregaard lagde et tryk, som konkurrenterne ikke kunne matche, og det gjorde i sidste ende udslaget. Det var Bjerregaards første sejr på European Tour – og mon ikke der kommer flere end den uofficielle sejr i GolfSixes?

3. Jeff Winther
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 2 i Bravo Tours Open (ECCO Tour)
Jeff Winther brugte ECCO Touren til at skærpe spillet forud for de næste vigtige opgaver på European Tour, og i Bravo Tours Open viste han, at han er lige der, hvor han skal være. Spillet kørte upåklageligt, og med tre solide runder under vanskelige forhold ser han knivskarp ud til at jagte gode resultater på den store tour allerede i denne uge.

4. Nicolai Oxenbøll
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 6 i Bravo Tours Open (ECCO Tour)
Nicolai Oxenbøll var eneste amatør i top 20 ved Bravo Tours Open, og det lykkedes endda for ham at holde sig inden for et par slag af tredjepladsen. Smørum-spilleren begrænsede skaderne til 10 bogeys og en dobbeltbogey på Rømø, og med en fin birdieproduktion holdt han den samlede score på +3, hvilket var langt bedre end størstedelen af hans professionelle rivaler.

5. Kasper Sørensen
Sidste uge: Ny
Seneste resultat: Nr. 8 i Bravo Tours Open (ECCO Tour)
Kasper Sørensen producerede en overlegen finalerunde under svære betingelser, da han fyrede en 68’er af på Rømø. Det var der ingen andre i finalefeltet, der kunne matche, og det betød, at den tidligere danske landsholdsspiller rykkede 28 pladser frem og klemte sig ind i top 10.

Boblere
Ingen

Lucas Bjerregaard og Thorbjørn Olesen er begge medlemmer af den nye generation af vindere i dansk golf. Læs vores e-bog om den nye vinderkultur.

 

 

 

 

 

Kilde Golf.dk